![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dincolo de certurile si neintelegerile si motivele de nemultumire dintr-o casnicie, absolut nimic NU scuza un barbat care-si loveste sotia!
Sub nici o forma nu pot intelege acei asa-zisi barbati care isi lovesc sau isi bat sotiile ori partenerele! Ca in orice casnicie sau relatii mai pot aparea divergente sau neintelegeri este adevarat (nimeni nu-i perfect), insa acestea trebuie rezolvate cu calm si prin discutii reciproce. In momentul in care se ajunge la violenta fizica intre soti, nu stiu ce s-ar mai putea salva si nu stiu cum o casnicie ar mai putea continuua. |
|
||||
|
||||
![]()
Mai exista si reversul medaliei..mai rar ce-i drept dar...Cand femeia il agreseaza pe el pentru ca n-a primit flori de 8 martie..
http://stirileprotv.ro/stiri/socant/...arbatului.html
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca e doar o palmuta la fundulet cred ca s-ar si indragosti pentru a doua oara.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pai si-a facut ea singura dreptate..poate ajunsese si ea la exasperare, cine stie...Morala:Dragi domni, sa nu uitati sa luati flori de 8 martie..!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult. Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Personal nu cred ca femeia a facut ce a facut din motivul acela, ci din disperare dusa la extrem. Last edited by aubergine; 10.03.2016 at 18:35:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Sau obisnuinta?
|
|||
|
|||
![]()
Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie!
|
|
|||
|
|||
![]()
E=Florinvs;617001]Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie![/quote]
O să fiÈi surprinsu, dar unii, chiar Èi de pe forum, o considera totuÈi familie, Èi recomanda femeii să stea să fie bătută pentru ca nu poate divorÈa decat din motiv de adulter. Chiar Èi preoÈi Èi călugări recomanda , deÈi poate ca ei în locul femeii, nu ar sta să fie bătuÈi. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a recomandat nimeni "sa stea batuta", imaginatia ta bolnava care a mai produs si alta data popi burtosi si cu masini scumpe e de vina.