Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.03.2016, 15:23:05
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Dincolo de certurile si neintelegerile si motivele de nemultumire dintr-o casnicie, absolut nimic NU scuza un barbat care-si loveste sotia!

Sub nici o forma nu pot intelege acei asa-zisi barbati care isi lovesc sau isi bat sotiile ori partenerele!

Ca in orice casnicie sau relatii mai pot aparea divergente sau neintelegeri este adevarat (nimeni nu-i perfect), insa acestea trebuie rezolvate cu calm si prin discutii reciproce.
In momentul in care se ajunge la violenta fizica intre soti, nu stiu ce s-ar mai putea salva si nu stiu cum o casnicie ar mai putea continuua.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2016, 16:05:21
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Implicit

Mai exista si reversul medaliei..mai rar ce-i drept dar...Cand femeia il agreseaza pe el pentru ca n-a primit flori de 8 martie..
http://stirileprotv.ro/stiri/socant/...arbatului.html
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote
Vechi 10.03.2016, 16:13:54
aubergine aubergine is offline
Banned

Data înregistrării: 29.07.2013
Locație: Arad
Implicit

Citat:
În prealabil postat de RedRose Vezi mesajul
Mai exista si reversul medaliei..mai rar ce-i drept dar...Cand femeia il agreseaza pe el pentru ca n-a primit flori de 8 martie..
http://stirileprotv.ro/stiri/socant/...arbatului.html
Curios lucru cum ea este cercetata pentru agresiune, dar el nu, desi o bate de multa vreme, si exista martori, vecinii. Nu stiu unde mai este dreptate in tara asta.
Reply With Quote
Vechi 10.03.2016, 16:35:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aubergine Vezi mesajul
Daca ati fi femeie, sa spunem ipotetic , si ati lua bataie de la sot, ati putea sa stati si sa primiti bataie si sa spuneti : nu divortez pentru ca singurul motiv de despartire e inselatul?
Depinde...
Daca e doar o palmuta la fundulet cred ca s-ar si indragosti pentru a doua oara..
Vechi 10.03.2016, 17:09:34
RedRose's Avatar
RedRose RedRose is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.09.2015
Smile

Citat:
Curios lucru cum ea este cercetata pentru agresiune, dar el nu, desi o bate de multa vreme, si exista martori, vecinii. Nu stiu unde mai este dreptate in tara asta.
Pai si-a facut ea singura dreptate..poate ajunsese si ea la exasperare, cine stie...Morala:Dragi domni, sa nu uitati sa luati flori de 8 martie..!
Pentru un om cu picioarele goale, fericirea e o pereche de pantofi.Pentru un om care poarta pantofi vechi,fericirea este o pereche de pantofi noi,iar pentru omul care nu are picioare,fericirea este sa mearga descult.
Masoara fericirea cu ceea ce ai,nu cu ceea ce-ti lipseste!
Reply With Quote
Vechi 10.03.2016, 18:30:48
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de RedRose Vezi mesajul
Pai si-a facut ea singura dreptate..poate ajunsese si ea la exasperare, cine stie...Morala:Dragi domni, sa nu uitati sa luati flori de 8 martie..!
E si o nota comica in toata afacerea asta, daca nu ar fi extrem de trista pentru ca arata nedreptatea si felul in care sunt tratate femeile in Romania, batute zilnic de barbati betivi si violenti, si cand, din disperare si instinct de aparare femeile riposteaza, sunt ridiculizate si tot ele acuzate si cercetate iar barbatii scapa basma curata.
Personal nu cred ca femeia a facut ce a facut din motivul acela, ci din disperare dusa la extrem.

Last edited by aubergine; 10.03.2016 at 18:35:14.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2016, 11:11:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Personal nu cred ca femeia a facut ce a facut din motivul acela, ci din disperare dusa la extrem.
Sau obisnuinta?
Vechi 11.03.2016, 12:13:25
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Implicit

Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie!
Reply With Quote
Vechi 11.03.2016, 12:52:52
Banned

Implicit

E=Florinvs;617001]Daca intr-o familie se ajunge la astfel de lucruri, aia nu stiu daca mai poate fi numita familie![/quote]

O să fiți surprinsu, dar unii, chiar și de pe forum, o considera totuși familie, și recomanda femeii să stea să fie bătută pentru ca nu poate divorța decat din motiv de adulter. Chiar și preoți și călugări recomanda , deși poate ca ei în locul femeii, nu ar sta să fie bătuți.
Reply With Quote
Vechi 11.03.2016, 13:19:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Nu a recomandat nimeni "sa stea batuta", imaginatia ta bolnava care a mai produs si alta data popi burtosi si cu masini scumpe e de vina.