![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu stai să crezi toate balivernele? A văzut cineva așa ceva semnat?
Măi frate, și mai spunea cineva de discernământ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cumva,primul mesaj exprima o atitudine pasiva,in timp ce al doilea una activa,care indeamna la lupta chiar...de aceea nu inteleg foarte clar ce doriti sa spuneti. Bun,alegem sa nu ne prezentam la vot pentru ca spunem ca nu avem pe cine alege.Insa,jocurile vor fi cu atat mai mult facute in absenta noastra,deci,atunci pe langa acest absenteism la vot ce mai poate face un crestin pentru a-si apara tara?Sau asta este tot?Si atunci s-a obtinut ...ce anume? As prefera niste raspunsuri personale,viziunea dvs in privinta acestui proces,pentru ca articole de pe net putem si noi citi,multumesc!
|
|||
|
|||
![]()
Idee este buna chiar daca e fake! Ar fi bine sa fie pe bune in toate partidele... nu neaparat 1 milion de euro ci vreo cateva zeci de mii de euro ca sa fie mai credibil!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-daca nu ma duc la vot si stampilez o hartie asta nu inseamna ca am o atitudine pasiva,pot sa fiu activ in gandire,si atunci cand voi avea cu cine sa votez voi fi activ si fizic,voi pune stampila... -ideea e ca sa nu fim de acord cu partidele si conducatorii atei,masoni,satanisti,care nu-si iubesc tara ,sa nu-i alegem deloc pe acestia -pe de alta parte daca sunt crestini care se implica in politica e bine sa-i sprijinim,numai ca sa fie crestini si romani adevarati -lucrurile sunt complexe,sunt multe de discutat,noi discutam aici pe un forum crestin si cred ca ar trebui sa privim lucrurile crestineste,si treb uie sa recunoastem ca sunt putini crestini in Romania tinand cont ca numai 10% merg la Biserica,tredbuie sa tinem cont ca a ramas mentalitatea comunista,poporul e prostit de politicieni,de promisiuni,de minciuni,sunt dezinformati,neinformati.........sunt multe de zis -nu se pune problema sa absentam de la vot,ci se pune problema ca sa nu ne ducem pt ca nu avem cu cine vota. -ideea e ca romanii trebuie in primul rand sa fie cu Dumnezeu,cu ortodoxia,cu credința în Dumnezeu, sa puna pret mai mult pe moralitate, cinste, sinceritate, iertare, mila, îngăduința, inteligența, cultura, tradiție si nu pe bani,putere,...materialitate -romanii trebuie sa inteleaga dupa aceea ca regimul comunist nu a fost bun deloc,ca masoneria este o organizatie satanica,ca satanismul nu e bun sub nici o forma,controlul psihic al oamenilor ,hipnoza,manipularea sunt de la dracu si trebuie sa ne ferim de ele si de oameni care practica asa ceva; daca ar intelege romanii toate acestea atunci nu ar mai vota masoni si comunisti,securisti,atei,satanisti.... -sunt multe de zis............. Last edited by antiecumenism; 10.12.2012 at 12:04:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-ideea e ca romanii trebuie in primul rand sa fie cu Dumnezeu,cu ortodoxia,cu credința în Dumnezeu, sa puna pret mai mult pe moralitate, cinste, sinceritate, iertare, mila, îngăduința, inteligența, cultura, tradiție si nu pe bani,putere,...materialitate -romanii trebuie sa inteleaga dupa aceea ca regimul comunist nu a fost bun deloc,ca masoneria este o organizatie satanica,ca satanismul nu e bun sub nici o forma,controlul psihic al oamenilor ,hipnoza,manipularea sunt de la dracu si trebuie sa ne ferim de ele si de oameni care practica asa ceva; daca ar intelege romanii toate acestea atunci nu ar mai vota masoni si comunisti,securisti,atei,satanisti.... -trebuie ca romanii sa se trezeasca ,sa fie credinciosi,sa se destepte,sa se informeze,sa tina cont de sfinti di duhovnici,si atunci lucrurile s-ar schimba -acum cand majoritatea romanilor nu sunt credinciosi,nu tin cont de sfinti si duhovnici,nu vor sa accepte ideea ca masoneria e o organizatie satanica si ca regimul comunist a fost satanist- faptul ca se duc sau nu la vot nu schimba nimic... |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sunt! Sunt! Mi-e imi spui! Mai ales la carciuma si pe net se discuta multe. Chiar si un om inteligent mai posteaza cateodata un truism. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar aceste raspunsuri,desi ati fost foarte vehement in reactii,totusi nu prea reusesc sa le citesc in postarile dumneavoastra... Pe de alta parte tot citesc la dvs aceast amestec de idei pe tema masoneriei,ateilor,satanistilor,hipnozei,manipular i etc pe care le repetati aproape la fiecare postare,insa,sincera sa fiu imi pun intrebarea daca dvs chiar la modul concret stiti despre ce discutati sau doar preluati ideile lui x si y si le promovati cu ardoare de cate ori aveti ocazia.Poate este un lucru bun pe de o parte,insa ar fi si mai bun daca v-ati insoti postarile si de niste argumente solide,nu doar ca x sau y au scris nu stiu ce,iar voi TREBUIE sa credeti...Va spun cu siguranta ca in acest mod nu o sa reusiti vreodata sa convingeti pe cineva,oricat de bune ar fi ideile pe care le sustineti.Oamenii reactioneaza defensiv la impunere,de aceea sa nu va mirati ca rezultatele vor fi exact invers decat cele pe care doriti sa le obtineti. Iar revenind la postarea dvs,spre exemplu,v-as intreba cu o mare curiozitate,cum anume reusiti dvs sa va protejati de manipularea care pandeste la orice pas in societatea noastra?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|