![]() |
![]() |
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Si despre JIDANI am explicat clar pe un alt topic,am pus o poza cu o pagina de carte de-a parintelui Adrian Fageteanu unde explica destul de clar diferenta dintre jidani si evrei! E foarte ok termenul,imi pare rau ca si tu ai cazut prada manipularii occidentale! Deh,democratia mult iubita isi arata roadele.. Citat:
![]() Citat:
Citat:
Si e ciudat ca te doare "ratacirea" mea,in timp ce avorturile le tolerezi. Cum mai,peste 20 de milioane de avorturi,si nu zice nimeni nimic?? Nici mama comunismului nu a distrus mai multe suflete,orice ati spune!!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
peste doua milioane de victime , Raule ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
2 milioane? Hmm... e parfum pe langa zecile de milioane de avorturi de dupa '89! Macar 90% (pe putin) din cei omorati de comunisti erau si botezati,pe cand acei bieti prunci... In fine,nu mai are rost sa comentez,am fost destul de clar. Oricum va faceti ca nu vedeti!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu e deloc o cifra eronata! Adica Biserica minte?? Sfintii parinti mint? Iti garantez,sunt in stare sa-mi pariez si viata ca nr. copiilor NEBOTEZATI omorati dupa '89 e cu muuult mai mare decat numarul mortilor din perioada comunista (si aia macar au murit botezati,unii au ajuns sfinti etc.).
Si cu presupusele probleme gandite de tine,pot spune ca sunt simple vorbe. Nu ai de unde sa stii care sunt problemele mele si daca sau in ce masura lupt cu ele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar fetita mea, care acum e in spital fiind bolnava, altminteri fiind in general foarte sanatoasa, era cat p-aci sa fie... avortata. Doctorii au recomandat avortul pe baza analizelor care indicau risc prea mare pentru malformatii genetice. Sotia era cutremurata, plangea mereu, facuse depresie... Si hotararea trebuia luata rapid, pana nu era prea tarziu, chipurile. Ei bine, nici nu am vrut sa aud! Am spus clar: daca va fi handi, Doamne fereste-ne, o voi lua si o voi creste eu, fie si in padure, daca voi nu o vreti. Punct. Si asa aveam de gand sa fac. dar, mai intai, am facut rost de bani (am cersit, Raoul, am cersit asa se cheama) si am repetat analizele (scumpe foc analizele astea... asta-i alta poveste, alta talharie...). Apoi a trebui sa le repet iar, ca sa fie complet linistita toata lumea, ca din doua serii de analize, una alba una neagra, tot nu era sigur... Si, culmea, rezultatul a iesit pe muchie de cutit, in zona... interpretarilor. Poftim situatie! Tu ce ai fi facut? Ei bine, au am mers la preot. Parintele a fost scurt si clar: faceti asa cum e drept inaintea lui Dumnezeu. Si am facut rabdare si rugaciuni si inima sus cu nadejde in Mila Domnului si eram pregatiti pentru orice. Sotia a prins si ea curaj, vazind ca eu raman ferm si sarcina a decurs fara probleme. Si s-a nascut Maria. Daca voiesti, vino s-o vezi, e un bebelus pe care te las pe tine sa apreciezi daca e sau nu sanatos si intreg. Eu o numesc "al cincilea element" (titlul filmului si eroina), pentru ca imi pare cel mai reusit dintre copiii mei. Deci eu NU sunt de acord cu avortul. Dar nu e aceasta urmarea directa a Revolutiei, ci este expresia tulburarii in care ne zbatem dupa ce Revolutia a fost deturnata. Ce vina au pasagerii ca avionul nu mai ajunge la Constanta ci la iasi, din pricina ca au pus mana pe mansa o echipa sau mai multe de pirati ai aerului? Cat priveste starea actuala din sistemul sanitar in general... doar in spital sa nu fii! E clar. Dar sunt atatea de comentat, atat de multe incat, iarasi, ne pierdem cu totul daca intram in detalii... Si oricum noi nu suntem in masura deocamdata sa schimbam ceva, ca nu avem in mana painea si cutitul. E suficient ca ne exprimam dezacordul, deocamdata. Cat priveste cipurile, pozitia Bisericii e clara. Daca va fi acesta un test de marturisire a credintei ortodoxe, vom vedea atunci, impreuna, ce va fi. Eu voi fi atent la decizia mea, te asigur. Tu... fii atent la a ta... fiind vorba de fapte, nu de vorbe pe forum... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doi la mana,exemplul cu avionul e absurd. Cum nu e vina lor? Pai impotriva comunismului au facut revolutie (cica),dar impotriva unor rele mai mari care au precedat apoi,nu mai zice nimeni nimic. Pai spune tu frate,cat ar fi un om de batut in cap,tot vede ca ceva nu e in regula aici,nu miroase a bine. Si ca sa fiu in contrast cu exemplul tau: oamenii zici ca nu au vina ca avionul merge la Iasi in loc de Constanta,dar de ce nu iau masuri (macar sa incerce sa schimbe situatia),daca atunci cand a mers la Tulcea (deci mult mai aproape) au facut prapad?? Sper sa intelegi aluzia... Doamne-ajuta! PS pana la urma esti consilier sau iti cauti de munca pe la tara,cum spuneai intr-un alt mesaj? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai, acum iti dai si tu seama, daca am facut munca asta mai multi ani si cu multi oameni, raman consilier ca asta imi e profesia. dar deocamdata, in urma unor necazuri personale, strict personale, sunt somer si, da, imi caut de munca. deci nu am mintit. Cand voi avea un nou loc de munca iti ofer gratuit o sedinta de consiliere, poate te ajut sa iti gasesti job!.... :) |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc,insa momentan nu am nevoie. Plus ca nu-ti gasesti job prin consiliere.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intr-adevar,democratia a fost prost inteleasa,oamenii nu au stiut ce sa faca cu libertatea primita.In libertate ai mai multe obligatii,responsabilitati,e important sa iti asumi propriile alegeri si decizii,insa din ce se vede,o mare parte din romani nici pana in prezent nu o fac. Mereu se plang,invinuiesc,regreta,compara si mai rau decat atat...asteapta ca altii sa faca schimbarile pentru ei,probabil o veche tara a anilor de dictatura.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! | Melissa | Rugaciuni | 74 | 27.06.2011 19:59:40 |
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa | kesarion_breb | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 22.07.2010 22:22:06 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
Semnati pentru libertatea de expresie | alexandra28again | Generalitati | 34 | 27.01.2009 21:43:27 |
|