![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() N-am zis că rațiunea nu se poate dezvolta, dar e limitată, cum ai recunoscut și tu, există un punct la care se oprește. Și pentru a se dezvolta corect, are nevoie de Revelație, altfel ajunge ca filozofii și protestanții, fiecare cu Universul lui, cu legile lui, cu adevărul lui. E logic că Adevărul e unic, iar dacă fiecare om are propria concepție diferită de a altora, cel mult unul se poate afla în posesia Adevărului. Astfel am fi orbecăit și noi, dacă nu ar fi venit Iisus, să ne propovăduiască Adevărul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Singura solutie cu tine, ar fi sa luam totul pas cu pas. Dar in acest moment timpul nu-mi permite. Sper sa-ti permita tie, poti intelege corect daca-ti dai silinta. PS NU am afirmat: - ca ar fi un punct unde ratiunea se opreste - ca revelatia ar fi ceva de la Dumnezeu de genul "asteptam para malaiata in gura lui natafleata..." - ca Adevarul nu ar fi unic si Absolut.
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 03.02.2011 at 16:11:59. |
|
||||
|
||||
![]()
de ce am evoluat de la pestera la zgarie nori?este simplu raspunsul.pt ca asa a vrut Dumnezeu Tatal.de ce ne-a fost revelata biblia?ca sa-l cunoastem pe Dumnezeu.si cand spui de nestiinta......este pur relativ.....ce insemna nestiinta?un taran sau un cioban din vf muntelui are nestiinta mai multa decat noi care ne rupem in exprimari cat mai elevate?asa,si?cu-i foloseste?vorbe,vorbe,vorbe si iar vorbe.....dar viata launtrica unde este?
e simplu!ma apuc si dau copy/paste la un tratat despre credinta si gata....am un raspuns pt fiecare. inca o data,dumnezeu se releva prin smerenie,viata chibzuita si fara prea multa trancaneala..... cand lucreaza duhul sfant si esti in masura sa ai la fiecare persoana un raspuns,atunci da!pana atunci,sa mai lasam teoriile teologice si sa ne mai si rugam din cand in cand.ca la teorii suntem exceptionali,dar la practica.....dumnezeu cu mila |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai înseamnă dacă adevărul nu e unic și că există Dumnezeu și că nu există în același timp, că există și Dumnezeu și Zeus, toate combinațiile posibile ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Incearca pe litere: :) NU am afirmat: - ca Adevarul nu ar fi unic si Absolut sa schimb ordinea logica? Am afirmat ca Adevarul este unic si Absolut. Mai mai mai... tu si iuly urati clasele primare. e varza in capul vostru.
|
||||
|
||||
![]()
pippo,ma uimesti!george prutenu ar trebui sa se inchine in fata ta.tu nu vezi in ce hal te contrazici pe tine?ce faci acum?nu-ti mai ajunge cearta cu tine insuti?uitate la postarile tale,si vezi VARZA din ele,prietene si apoi mai vorbeste.sunt satul de destepti,ca tine.m-am saturat sa va vad sfidarea si mandria,in multe locuri aiuritoare.oameni de tipul asta conduc si tara asta,cu nasul pe sus si atotstiutori.mai lasa filmele,pippo si mai scoate capul din cartile dogmei democratice si mai pune mana pe istorie si vezi ce sa mai intamplat in ultimii 100 de ani in europa.
adevarul tau nu poate fi si adevarul meu......ce scrii tu numai adevar nu este. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pai ce este adevarul...? E simplu de aflat: Deschdem Sfanta Scriptura si acolo vedem ca Hristos spune "Eu sunt calea,ADEVARUL,si viata..." deci ne mai trebuie sa aflam ceva in plus despre ce este adevarul...? NU. E limpede.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hristos este ADEVARUL si CALEA SPRE ADEVAR. E o diferenta intre ce ai aflat tu si ADEVAR. Adica, ai de mers, tu doar ai citit inscriptia ce arata directia. Dar CALEA e in fatza ta si trebuie sa o strabati.
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 04.02.2011 at 01:40:03. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
adevar sau superstitie?! | ovidiu.mihai05 | Generalitati | 4 | 07.10.2011 07:48:54 |
Credinta, habotnicie, obiectivitate | Traditie1 | Teologie si Stiinta | 49 | 20.05.2010 10:36:44 |
Adevar sau Fictiune? | ElusiveWolf | Generalitati | 21 | 01.09.2009 01:27:29 |
Minciuna sau adevar? | silverstar | Generalitati | 32 | 24.04.2009 23:04:50 |
Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 21:36:23 |
|