![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai înseamnă dacă adevărul nu e unic și că există Dumnezeu și că nu există în același timp, că există și Dumnezeu și Zeus, toate combinațiile posibile |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Incearca pe litere: :) NU am afirmat: - ca Adevarul nu ar fi unic si Absolut sa schimb ordinea logica? Am afirmat ca Adevarul este unic si Absolut. Mai mai mai... tu si iuly urati clasele primare. e varza in capul vostru.
|
||||
|
||||
|
pippo,ma uimesti!george prutenu ar trebui sa se inchine in fata ta.tu nu vezi in ce hal te contrazici pe tine?ce faci acum?nu-ti mai ajunge cearta cu tine insuti?uitate la postarile tale,si vezi VARZA din ele,prietene si apoi mai vorbeste.sunt satul de destepti,ca tine.m-am saturat sa va vad sfidarea si mandria,in multe locuri aiuritoare.oameni de tipul asta conduc si tara asta,cu nasul pe sus si atotstiutori.mai lasa filmele,pippo si mai scoate capul din cartile dogmei democratice si mai pune mana pe istorie si vezi ce sa mai intamplat in ultimii 100 de ani in europa.
adevarul tau nu poate fi si adevarul meu......ce scrii tu numai adevar nu este. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Pai ce este adevarul...? E simplu de aflat: Deschdem Sfanta Scriptura si acolo vedem ca Hristos spune "Eu sunt calea,ADEVARUL,si viata..." deci ne mai trebuie sa aflam ceva in plus despre ce este adevarul...? NU. E limpede.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Hristos este ADEVARUL si CALEA SPRE ADEVAR. E o diferenta intre ce ai aflat tu si ADEVAR. Adica, ai de mers, tu doar ai citit inscriptia ce arata directia. Dar CALEA e in fatza ta si trebuie sa o strabati.
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 04.02.2011 at 02:40:03. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
PS: Nici nu spusesem că ai afirmat că Adevărul nu e unic, înainte de mesajul acela cu "NU am afirmat..." |
|
|
||||
|
||||
|
gabriel,ce nu ai inteles?george pruteanu(sau pippo?nu mai fac diferenta)trebuie sa mai puna un "adevar" la biblie.dar cine esti,mai gabriele, sa-i spui ca Hristos este adevarul?nu,draga!trebuie sa mai completeze pippo,ca biblia sa fie completa.si dupa cum am citi,pippo se intristeaza foarte repede si profund........of,doamne!ce induiosat sunt.iar imi dau lacrimile.plang destul de des la postarile unor "intelectuali" desavarsiti,care ne lumineaza pe noi,nestiutorii
|
|
|
|||
|
|||
|
..parca esti Mircea Solcanu, asa te miauni...
|
|
|
||||
|
||||
|
mircea solcanu?hai,mai!fii serioasa
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| adevar sau superstitie?! | ovidiu.mihai05 | Generalitati | 4 | 07.10.2011 08:48:54 |
| Credinta, habotnicie, obiectivitate | Traditie1 | Teologie si Stiinta | 49 | 20.05.2010 11:36:44 |
| Adevar sau Fictiune? | ElusiveWolf | Generalitati | 21 | 01.09.2009 02:27:29 |
| Minciuna sau adevar? | silverstar | Generalitati | 32 | 25.04.2009 00:04:50 |
| Cat adevar este in.... | mara2008 | Slujba inmormantarii | 11 | 15.03.2009 22:36:23 |
|
|