![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum ocolesc intrebarea, atunci erau Sfinti Apostoli ( i-as fi stiut ca au stat langa Mantuitorul, ca au pastrat succesiunea, si ca o predau mai departe)...dar despre voi nu stiu cine sunteti, de unde veniti, deci nici nu se pune problema sa pot face mai multe...decat sa incerc sa aflu, de-a cui?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii ca e scris Doamne invata-ne pe noi indreptarile tale, O, de s-ar îndrepta căile mele, ca să păzesc poruncile Tale! 6. Atunci nu mă voi rușina când voi căuta spre toate poruncile Tale. , Binecuvântat ești, Doamne, învață-mă îndreptările Tale. Nu ti se pare ca e o diferenta de la cer la pamant intre a cere lucrurile acestea in mod constient si benevol - adica Doamne, eu imi dau seama ca sunt nepriceput si indaratnic, dar te rog sa-mi sa pricep si sa fac ce spui Tu, invata-ma indreptarile Tale.. Deci asta o zice mintea cumva poftind impotriva siesi, pentru ca asa vrea ea, in mod constient.... Si alta e sa ma trezesc vorbind lucruri pe care nu le pot pricepe si sa ma trezesc pe urma facand lucruri cu care initial nu eram de acord. La ce iti mai foloseste creierul atunci, ca practic la fel de bine ai putea fi lobotomizata. Ce frumos se coreleaza cu ce citam acum cateva seri, cu centrul ala al vointei din creier, in care e circulatia alterata in timpul glossolaliei... Si ziceai ca nu, ca nu stiu ce. Pai e expresia neurologica a exact lucrurilor pe care le descrii tu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dar ceea ce a spus, a sunat cam asa..."Eu nu vreau sa merg spre Vietnam!!!" si in secunda 2 se si rupe filmul si incepe : MMMMBbbbhhhggdfdffsfaakkdkkjs...si se si duce in timpul asta spre Vietnam!" Deci oare cand se pot opri singuri, cand deja se vad in Vietnam, fara bani de bilet?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ma intereseaza sa va conving despre vorbirea in limbi; ai intrebat, am raspuns. Si ce am nu mi se poate lua. Daca iti bati joc ramai la cat ai si sa nu-L acuzi pe Dumnezeu ca ti-a dat prea putin. Noapte buna.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iudeii condamnau Crestinismul, il condamnau pe Hristos, Capul Crestinismului...deci Doamne fereste!!!!.. nu un prooroc, si nici o secta infiintata de vreun om, care s-a trezit sa interpreteze ceva...candva, asa cum sunt sectele de astazi...deci te rog nu fa comparatii ciudate, si fara substanta, Hristos e Fiul lui Dumnezeu, nu fondatorul unei secte dubioase! ![]() Aaaa...sau cumva fondatorul cultului tau, e fix Hristos...nici mai mult, nici mai putin, si nu unul din atatia ceilalti...pe care tu insati ii contesti, sau nu le apreciezi mesajul?Sa avem pardon... ![]() Tu m-ai intrebat altceva totusi..m-ai intrebat ce as fi facut daca as fi fost prezenta intre cei asupra carora a cazut Duhul Sfant...care au crezut cu totii, si s-au minunat...intelegand ce spuneau Sfintii Apostolii ( deci nici urma de semne de intrebare acolo), Sfinti Apostoli care fusesera alaturi de Hristos...lucru pe care l-as fi stiut, nu crezi?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Inteleg ca e al tau, dar ai vrea sa ne convingi parca...de faptul ca nu stim ce pierdem, sau ca nu putem intelege...insa totusi tu esti aceeasi persoana cu acest dar, care face afirmatii contradictorii...deci acum nu vorbesti in alte limbi...nu?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si nu te-ai intrebat vreodata de ce numai glossolalia?... De ce nu se vorbeste ca la Cincezime, ca fiecare sa auda in limba lui? Sau poate ai vreun exemplu de akolalie in biserica/adunarea ta? De ce numai ceva ce nu inteleg ceilalti? Nu ti-e frica, ca nestiind ce zici, sa-L hulesti, in loc sa-L maresti pe Domnul?... Personal, nu as vrea si nu as cere Domnului un astfel de "dar".... Mai degraba mi-ar da mai multa intelepciune si credinta.... PS Faptele Sfintilor Apostoli si Corinteni imi sunt, poate cele mai cunoscute... Ghici de ce? Pentru ca numai de acolo ii placea sotului meu (pe vremea cand aveam discutii in contradictoriu) sa-mi citeze.... Ciudat, cum va legati doar de cateva capitole si versete (care va reprezinta, normal...)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar celor ce vor crede, le vor urma aceste semne: în numele Meu, demoni vor izgoni, în limbi noi vor grăi, Șerpi vor lua în mână și chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma, peste cei bolnavi își vor pune mâinile și se vor face sănătoși." Deci ar trebui sa te intrebi de ce unii se lauda ca au credinta adevarata dar nu au nici unul din semnele credintei. Iar cei care se chinuie si au cate ceva sunt batjocoriti. [De fapt obiceiul de a batjocori pe cei ce-L cauta pe Dumnezeu e vechi, e dintotdeauna ]
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|