![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, vai celor care le interpetează spusele potrivit propriilor păreri și încearcă să le impună ca dogme.
N-ați răspuns la o întrebare (bine, la aia cu competențele d-vs. în domeniul științific am renunțat, considerând că ați demonstrat cu brio, prin refuzul obstinat de a răspunde, că nu le aveți): dumneavoastră credeți că oamenii au coexistat cu dinozaurii ? |
|
|||
|
|||
![]()
Dovezi ale tineretii lumii, Russell Humphreys: http://www.creationism.info.ro/blog3...eții-lumii.htm
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dovezi, într-adevăr.... Prin faptul că îl citați pe acest agitat, apreciind elucubrațiile sale drept "dovezi", mi-ați răspuns în mod indirect la întrebarea pe care v-am adresat-o mai demult: credeți că Pământul are doar 6000 de ani vechime ?
Pentru ceilalți cititori ai thread-ului, iată aici contra-argumentele științifice la teoria pseudo-științifică a lui Humphrey: http://www.cese.org/wp-content/uploa..._humphreys.pdf Un citat: Humphreys creates a slick, scientific-sounding argument for a "young" Earth, but in the process seriously misrepresents modern consensus. All serious dating methods (radiometric age dating, dendrochronology, ice core analysis, varve deposition, and more) yield ages far older than Humphreys' methods. D. Russell Humphreys breaks all the rules of science. He uses flawed logic, overly simple models, and twisted data to sell his young Earth. Caveat Emptor! Last edited by MihaiG; 27.09.2012 at 00:05:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate nu mi-am dat seama ca ii dau apa la moara apostatului prin mesajul precedent, acum trebuie sa completez mesajul. Despre datarea radiometrica si datarea rocilor: http://www.creationism.info.ro/pagini/cs/cs9.html
Contine un tabel cu 70 de metode de datare diferite (tabelul 9.1.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper sa am timp si sa studiez mai mult din cele doua liste. Avem doar de castigat fiecare daca ne sprijinim unii pe altii intru cunoasterea Adevarului. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu va faceti cumva o impresie gresita, in niciun caz nu am intentionat sa raspund la vreo intrebare prosteasca a dvs., nu postasem pentru asta, nu m-am gandit ca e unul care asteapta. gata, acum ati si raspuns, puteti sa plecati linitit de pe forum, va intoarceti relaxat dupa zece ani.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In schimb eu inca mai silabisesc, iarta-ma... Caut sa patrund si sa fiu luminat de buna invatatura, ce-i drept. Dar, ce sa fac, nu-i asa de usor totdeauna... Sper ca imi accepti ritmul poate mai lent decat ai dori. Fac si eu ce pot, frate! |
|
|||
|
|||
![]()
Păi tocmai de aia am spus: "în mod indirect", pentru a sublinia că ați răspuns fără să vreți. Deci, cum e cu descendenții lui Adam care călăreau pe velociraptori ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poezie este, intr-adevar, dar nu in acceptiunea minora, peiorativa, cum imi pare ca ai formulat, ci la modul cel mai propriu: e MAREA, INEGALABILA POEZIE A ICONOMIEI VIETII CREATE SI CONDUSE DE DUMNEZEU! Altfel cum? |
![]() |
Tags |
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 17:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 19:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 19:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|