![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
mi-a spus duhovnicu meu
dracu stia scripturiile dinainte ca ele sa se implinesca a luptat in multe timpuri si locuri ca sa insele pe oameni |
|
|||
|
|||
![]()
Raspunsul dvs fiind la ce anume si ce vrea sa spuna, mai concret?
|
|
|||
|
|||
![]()
mam referit la faptul ca tot soiul de dovezi cornologice care incearca sa puna crestinismul si radacinile sale sub semnul indoielii si minciunii ..
nu trebuie luate ca dovezi sau sa lase vreo urma de indoiala in sufletul cuiva caci sunt constructii ale celui vechi de zile pe pamant, care a cautat s-a abata pe om de la Dumnezeu |
|
|||
|
|||
![]()
Maria -luisa nu este parerea mea personala ceea ce am scris mai sus.Sunt afirmatiile unor egiptologi..Informatiile avand legatura cu topic-ul ,le-am postat..De unde tzi-a venit ideea cu Moise zeul Egiptean??:))..Da cred in Dumnezeu..te multumeste raspunsul??
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma bucur ca crezi.:) |
|
|||
|
|||
![]()
Repet... in conformitate cu topicul am scris ce spun o parte din egiptologi despre subiect.Nu reprezinta credinta mea..:)
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa imi explice mie cei care stiu fizica cum se face ca Sfantul Vasile cel Mare zice acum 1700 ani ce s-a descoperit pe la anul 1900?
Anume ca lumina e creata si implicit materiala. (vedeti experimentele care arata ca lumina e si corpusculara). Vedeti ca zice Sfantul Vasile cel Mare ca Dumnezeu a pus din lumina creata si in Soare.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Paganismul antic s-a infiltrat in majoritatea religiilor. | Cosmin27 | Generalitati | 147 | 11.07.2016 18:51:04 |
mi-am adus aminte de... | victortiti89 | Generalitati | 2 | 20.05.2011 14:19:41 |
Cel mai bun argument! | Sanduu | Generalitati | 39 | 29.04.2011 20:18:54 |
Brîul Maicii Domnului adus in Romania | Iustin32 | Generalitati | 0 | 16.05.2008 11:01:12 |
Dumnezeu cred ca m-a adus in acest forum | silviadobre | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 10.10.2006 13:29:50 |
|