![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
of, Doriana, cat de greu poate fi sa fii Om, dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu? Cat din ce s-a scris este implinit in om? si de ce atatea limite intre om si Dumnezeu ? Pentru Dumnezeu este suficienta o inima curata care sa-L primeasca.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ei si acum se scarpina in cap si se intreaba de unde a aparut aceasta poveste si cum de ei cei mai fideli scribi ai istoriei nu au auzit de ea si o considera inventata si aparuta din senin la multi ani dupa ce nimeni nu ar mai fi putut verifica datele indicate...insa desigur ca sunt destul de discreti si respectuosi fata de crestini. Aici nu este vorba de mine si de ce cred eu, nu pe mine ma pui pe rug ci eu doar pun pe masa si discutam despre ce se vorbeste in media si in lume Cum combati aceste argumente?. Spunindu-le cum obisnuim noi sa facem cu totii ca "-Nu aveti destula credinta?"! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Banuiesc ca glumesti
De "Pacea" de care se vorbeste nu suntem nici macar aproape. Ea presupune O SINGURA RELIGIE!...nici nu mai trebuie sa amintesc de altele(guvern unic, etc) ca deja este dureros! O SINGURA religie inseamna teroare absoluta si control total pe pamint!...evident in urma unui razboi nuclear de proportii uriase Sa ne fereasca Dumnezeu de asa PACE! |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am cu ce sa combat . Cine nu vrea sa creada gaseste motive indiferent de contramotive. Putem spune la fel de bine ca "Letopisetul tarii Moldovei" a fost scris de unul cu anumite interese. Dar in NT scrie ca nici ucenicii nu stiau talmaci Scripturile, habar nu aveau unde scrie de Mesia, erau doar pescari si nu carturari.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar acum, în Hristos Isus, voi, care odinioară erați depărtați, ați fost apropiați prin sângele lui Hristos. Căci El este pacea noastră care din doi a făcut unul și a surpat zidul de la mijloc care-i despărțea"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ca si completare, o credinta ori e adanc infipta ,cu radacini, in sufletul omului, ori nu e , oricate "convertiri" ar fi la mijloc... (Pentru mine un portret semnificativ al frumusetii lui Dumnezeu pe pamant este copacul). Last edited by maria-luisa; 21.04.2010 at 22:13:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Este foarte frumos acest citat, insa chiar daca ar fi vorba de pacea interioara care-i esentiala, ea ramine din pacate o simpla dorinta pe hirtie. Priveste cita tulburare este in lume!
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, cum spuneam, putini Il primesc... Iar Dumnezeu nu ii obliga.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blesteme...mit sau realitate?!? | ioana30 | Generalitati | 40 | 02.10.2012 17:47:06 |
ce sa cred? | camiluncan | Stiri, actualitati, anunturi | 37 | 18.07.2009 23:17:59 |
Blesteme la biserica | cod_gabriel | Generalitati | 19 | 08.03.2008 12:16:02 |
dezlegari blesteme in post | evutza | Generalitati | 0 | 06.12.2007 21:55:08 |
Asa cred io! | consuela | Generalitati | 22 | 05.06.2007 16:01:03 |
|