![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta e incorect fie si numai pentru faptul ca suntem construiti de asa natura incat sa invatzam unii de la altii fara sa experimentam in mod direct. Creierasul nostru invata si fara sa faca, doar privind slash observand. Pana si maimutele se prind ca daca focul o arde pe una, o sa le arda si pe ele asa ca evita stimulul dureros.
|
|||
|
|||
![]()
Mda, si aia care cred in Jengu(spiritul apelor) sa inteleg ca au parte de cea mai inalta forma de cunoastere...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu ma refeream la celelalte credinte. In materie de lume nevazuta ii cred pe parintii ortodoxiei:) Nu zic ca am eu acces la cea mai inalta forma de cunoastere, astfel, dar cred ca ei au avut-o asa ca bat si eu in directia aia si nu a lui Jengu.
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu de ce tot insisti cu simturile si sentimentele, pentru ca si razele X exista si se manifesta desi te lasa rece la nivel olfactiv si gustativ si presupun ca nici mari emotii nu-ti produc :D
|
|||
|
|||
![]()
Deci credinta parintilor ortodoxiei e de fapt cea mai inalta forma de cunoastere, nu credinta ta (a credinciosului de rand) .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand a vorbit el direct,catre noi? Cand a mancat si a baut la masa ,chiar cu cei mai pacatosi dintre noi? E diferenta intre a crede basme neverificabile,si a crede in minuni verificabile cu ochii ,dar mai ales cu sufletul nostru. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum parca ti-am zis mai clar, sper ca intelegi. |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles din prima dar tu tot continui cu kiwi si cu portocalele de parca nu mai exista absolut nimic altceva pe lumea asta in afara de acele obiecte care se pot vedea/auzi/gusta/pipai/mirosi :) As indrazni chiar sa spun ca fix cele mai importante nu se pot "trai" prin cele 5 simturi.