![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Andrei, sincer.. de mult nu am mai ras atat! Si tocmai imi spuneam ca acest forum e plin de oameni morocanosi ce uita sa zambeasca, sa multumeasca. Pai, daca nu ne spalam.. riscam sa ne ia cei de la Sanipid (sau cum le spune..) la despaduchiat
Multumesc Andrei! M-ai facut sa adorm cu zambetul pe buze... Noapte buna si voua occidentalilor: Buna dimineata! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Interesant... Pai undeva in biblie, zice ca si casa trebuie maturata, darami-te omul! Nu trebuie sa se curete!? Da, Jenica, uite, toata gama de paduchi, viermi etc etc, ar trebui cultivata? In cazul ca nu ne spalam...sigur. Vai de noi. Igiena personala e importanta. Pentru Dorin: Nu stiam ca exista astfel de calugari care nu trebuie sau aleg sau ma rog, nu am inteles eu bine, sa se spele! Poti sa ne dai mai multe amanunte? Poate sint cei care de fapt vor deveni sfinti? Din moment ce nu au miros. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
eu unul am ramas cu gura cascata in fata unor astfel de intrebari, mai era una pe aici gen "exista atomi, microbi etc"
"Cine seamana in firea pamanteasca va secera din firea pamanteasca putrezirea dar cine seamana in Duhul va secera din Duhul Viata Vesnica"Galateni 6;8 Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15) |
|
|
|||
|
|||
|
Daca intrebarea e: "Oare trebuie sa ne spalam in timpul Postului?", atunci raspunsul este NU! Cel putin asa ne spunea cineva pe forum, citandu-l pe Sf. Ioan Gura de Aur. Deci in Post putem face economie de apa si timp de spalat, in favoarea rugaciunii.
|
|
|
||||
|
||||
|
Din Patericul egiptean
PENTRU MARELE VASILE Spunea unul din batrani, ca Sfantul Vasile mergand la o viata de obste, dupa cuviincioasa invatatura, a zis egumenului: ai vreun frate aici care sa aiba ascultare? Iar el a zis lui: toti robii tai sunt si se sarguiesc sa se mantuiasca, stapane. Iarasi a zis lui: ai cu adevarat vreunul care sa aiba ascultare? Iar acela ia adus lui un frate. Si l-a intrebuintat pe el marele Vasile slujitor la masa. Iar dupa ce a gustat, i-a dat lui de s-a spalat. Si i-a zis sfantul Vasile: vino sa-ti dau si eu sa te speli! Iar el a primit, turnand sfantul apa. Si i-a zis lui: cand voi intra in biserica, vino sa te fac diacon! Si dupa ce s-a facut aceasta, l-a facut preot si la luat cu sine la episcopie pentru ascultarea lui. Ioan 13, 10: Iisus i-a zis: Cel ce a făcut baie n-are nevoie să-i fie spălate decât picioarele, căci este curat tot. Și voi sunteți curați, însă nu toți.
|
||||
|
||||
|
Citat:
Noit toti aici, ar trebui sa luam exemplul pozitiv de la Florin! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pentru omul casatorit,sigur trebuie baie pentru intreg corpul...chiar si pentru cei necasatoriti dar care incep viata sexuala mai devreme.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Ar fi indicat sa nu... dupa cateva saptamani prindem scoarta si o dam jos cu o spatula.
Ce ar fi daca te-ai duce intr-o zi la Biserica, si ai vrea sa-ti descoperi capul si sa nu-ti poti scoate caciula de pe cap pentru ca s-a lipit de par, din cauza lipsei acute de apa si sampon... ce parare ai avea? Cum poti sa te intrebi asa ceva? Esti comic rau de tot. Ar trebui sa-ti fie cunoscut faptul ca este necesar sa te pregatesti inainte de a merge la Biserica, cu o zi inainte, nu sa te duci nespalat. Doaaa...
|
|||
|
|||
|
daca animalele se spala, oamenii de ce ar face rabat?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 12:18:29 |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 15:00:43 |
| oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 12:32:27 |
|
|