![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Maimuta bonobo este un animal social. Spre deosebire de alte specii sociale, liantul grupului este sexul. Maimutele bonobo sunt printre putinele animale dupa om documentate ca intretinand relatii homosexuale si heterosexuale de placere. Pana si conflictele din interiorul grupului se rezolva prin sex, indiferent de sexul celor aflati in conflict.
Alte specii de animale la care se intalneste bisexualitatea sunt: delfinul, bizonul american, elefantul, girafa, oaia, hiena, musculita de otet, diverse reptile. Ma opresc aici, pentru ca lista e lunga si plina de comportamente care daca sunt intalnite la om sunt caracterizate ca pacat imediat de orice crestin. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
"Totuși intra-va până la neamul părinților lui și în veac nu va vedea lumină.
Omul în cinste fiind n-a priceput ; alăturatu-sa dobitoacelor celor fără de minte și s-a asemănat lor . " << Ps. 49 , 20 - 21 >>
|
|||
|
|||
|
Oare trebuie sa ne spalam?
Acum inteleg! O cunostinta din Bucuresti spunea ca este capitala cea mai imputita din lume! La protestul meu mi-a recomandat sa merg eu o jumatate de ora cu autobuzul pri Bucuresti. Acum inteleg. De fapt oamenii nu sint nespalati ci imbunatatiti duhovniceste!!!! Din nou aceasi linie ca peste tot de altfel: traim ca mirenii, mincam ca mirenii, bem ca mirenii, ne casatorim ca mirenii samd dar ne comparam direct cu sfintii! Si in marea noastraratacire am incepe cu nespalatul dupa aia mai vedem noi cu rugaciunea , asceza.... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu e rusine sa intrebi, daca nu intelegi. Dumnezeu sa te binecuvanteze! |
|
|
|||
|
|||
|
Atunci fariseii si carturarii din Ierusalim au venit la Iisus si I-au zis:
"De ce calca ucenicii Tai datina batranilor?: ca nu-si spala mainile cand mananca". Iar El, raspunzand, le-a zis: "Dar voi de ce calcati porunca lui Dumnezeu de dragul datinei voastre? Ca Dumnezeu a zis: Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, iar cel ce va blestema pe tatal sau ori pe mama sa sa fie pedepsit cu moarte. Voi insa spuneti: Cel ce i-ar zice tatalui sau ori mamei sale: Darul cu care as putea sa te ajut I l-am daruit lui Dumnezeu, acela poate sa nu cinsteasca pe tatal sau ori pe mama sa. Asadar, ati desfiintat porunca lui Dumnezeu de dragul datinei voastre. Fatarnicilor, bine a profetit despre voi Isaia, cand a zis: Poporul acesta se apropie de Mine cu gura si Ma cinsteste cu buzele, dar inima lui este departe de Mine. Si zadarnic Ma cinsteste invatand porunci si invataturi omenesti" . Si chemand la Sine multimile, le-a zis: "Ascultati si intelegeti: Nu ceea ce intra in gura il spurca pe om, ci ceea ce iese din gura, aceea il spurca pe om". |
|
|
|||
|
|||
|
intrebari de felul acesta nu-si au rostul :)))))))... cum sa nu te speli ? biblia ne invata sa ne tratam corpul ca fiind templul duhului sfant,nu trebuie sa ne batem joc de el ci sa-l ingrijim cat putem de bine: hrana sanatoasa,igiena si toate cele. deja o dati in nebunie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu era, Melissa, pe ton ironic, ci chiar am ridicat aceasta problema pentru a discuta ceea ce citim prin cartile patristice si scripturi, sa intelegem cun se punea problema in cazul sfintilor si daca chiar nu aveau nevoie sa se spele.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
dar daca alegem sa traim in lume, trebuie sa respectam niste reguli. iar cele legate de igiena sunt esentiale. cred ca in patericul egiptean am citit asta: intrebat fiind un parinte cum trebuie sa fie haina unui calugar, el a spus: daca iti vei lasa haina 3 zile la o raspantie de drumuri si nu o va lua nimeni, atunci este buna. (citat aproximativ) asa trebuie sa faca un crestin mirean din ziua de azi? unde am ajunge? sa nu uitam ca in acele vremuri, o bucata de panza avea alta valoare ca acum. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 12:18:29 |
| Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 20:23:54 |
| Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 15:00:43 |
| oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 12:32:27 |
|
|