![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Bun, pentru postarea aceea imi cer iertare!
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
OK, se accepta. Si totusi, nu sunt ciocoflender. Eu simt furia ta, pe care tu o crezi dreapta. ASa esti tu, un om care chiar vrea sa lupte cu erezia.
NU sunt sectar. Am incercat sa fiu ortodox, dar nu pot, pentru ca nu pot crede in Biserica, odata ce am o vizune determinista asupra istoriei ei. Putem vorbi ca doi oameni? Daca nu ai mai fi asa inflacarat, ai intelege ca nu pot fi sectar, tocami pentru motivul pentru care nu pot fi nici ortodox, nici catolic, nici refromat, nici... Nu suport organizatiile si autoritatea. Pur si simplu. Am explicat mai sus. Poti sa te apleci asupra unui text, in loc sa improsti autorul cu mizerii? Daca vrei, scrie-mi pe privat. Last edited by Barsaumas; 18.04.2015 at 00:01:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedeti, oameni buni, exact ce am demonstrat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu am trecut si trec prin asemenea etape - asta e evident! -, dar aceste momente sunt plafoane care nu ma lasa sa vad mai departe. Odata ce am trecut de un astfel de plafon am mai acumulat ceva, o "stiinta" si am facut un pas inainte. Dupa care sunt sigur ca va mai urma un alt plafon - stiu asta si-l astept, pentru ca asteptandu-l IL POT VEDEA MAI USOR.
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
|||
|
|||
![]()
Barsaumas, n-au trecut nici 30 de minute de la mesajul tau si arati ca nu suporti nici doua mesaje de critici, de la un singur om. Dar tu nu te-ai sfiit sa ma barfesti si persiflezi cu gasca ta de cateva zile, de Sfintele Pasti. Nu doar ca n-ai spus ca ai fi gresit, mai ai si tupeul sa spui ca au fost glume si eu as fi de vina. Ai vazut ca eu sunt mai calm si nu raspund agresiv, ai vrut sa-ti exersezi si tu rautatea. Hai ca nu mai ai gasca in spate, spune daca ai obraz.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu cel adevarat e in inima , caci daca ai merge in lacasul Bisericii si te ai gandi la univers,mai bine sa ramai in natura E vorba doar de stadiul tau actual ,la care e bine sa cauti explicatiile ,dar si sa le accepti ,si sa ai toata increderea in Dumnezeu Chiar daca toti te ar parasi in jur,El nu te va parasi niciodata . Calea se mai poate descoperi si mai tarziu ,dar pentru increderea in Dumnezeu nu trebuie sa pierdem nici macar o clipa Last edited by iustin10; 18.04.2015 at 00:10:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Am citit, am inteles ca oamenii fara coloana n-au nici prea mult caracter. Dar asta stiam deja.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
DEschide tu discutia. Eu ma opresc din ce declar. Insa nu e atat revolta, cat explicitarea publica a pozitiei mele, care a fost deseori gresit inteleasa. Eu nu am venit sa porcaiesc credinta ortodoxa sau oricare alta pe forum. Repet, am fost sincer. Mi-am pus inima in acele randuri. Eu asa am evoluat. NU am ajuns sa cred ce cred, "stilmulat material", ca unii sectari (fereasca Dumnezeu!); unul ca mine mai degraba ar pieri decat sa se lase cumparat. Nu ma cunosti persoanal asa ca acorda-mi prezumtia adevarului. Nu, nu pot fi cumparat confesional. Hai sa continuam discutia pe orivat. Tu esti un om cu o credinta ardenta, incerca sa intelgi pe cie ca mine. Eu asa cred, nefortat, necumparat, de nimeni. Ce sa fac, daca judec determinist cele ce tin de credinta? Spune tu antidotul, daca il ai. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu cred ca poti sa judeci "cele ce tin de credinta" in mod determinist. Pentru mine credinta este ... o sursa de cunoastere (daca nu chiar singura, tinand cont ca credinta are ca efect nu numai cunoasterea ci si improprierea ei de catre om). In momentul in care cauti un "eveniment" care sa explice un alt eveniment atunci e OK, dar sa cercetezi un eveniment care sa cauzeze ceva "ce tine de credinta" este cam acelasi lucru cu negarea lui Dumnezeu. Dar tu crezi, totusi, in Dumnezeu?
|