![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, eu dormeam in timp ce tu scriai.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga mea, putem fi ispititi si prin dragoste si prin mila, de aceea in plan practic uneori trebuie sa imbinam mila cu cumpatarea si chiar cu masuri mai drastice. In trecut nu erau atatea avorturi, iar lumea avea si caini pe care-i hranea bine. Ce se intampla? Cand haita fata, omul isi oprea un catel daca dorea sa doneze cuiva sau daca mai dorea unul pentru el. Restul ii ingropa. Cainele era hranit pana murea. Astfel omul avea spirit practic si isi iubea animalele care ii erau necesare, dar avea grija in primul rand de familia lui formata din multi copii. In zilele noastre, se fac avorturi cu milioanele, iar cand vine vorba de caini, este cam imprudent adesea. E frumos sa iubim toata faptura, dar omul are prioritate. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am obosit zilele astea,sunt vlaguita sa tot gandesc pt toata lumea.Am fost in vacanta intr-un loc frumos si nici nu m-am putut bucura,tot am stat pe telefon si pe tableta(vina mea). Un om poate face prea putin intr-un ocean de probleme.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa-mi fie invatare de minte,la urmatoarea vacanta(desi va mai trece destul timp pana atunci).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu chiar vorbesti serios?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si cu pisicile la fel. Cand eram copil ii condamnam pe cei care vedeau astfel lucrurile. Acum imi dau seama ca eu greseam si de ce. Ma rog, problema se poate nuanta dar pana la urma cam tot acolo ajungem. Inca o data, poate este in regula sa cresti animale pentru hrana ta dar e ipocrizie sa condamni in acest contest eutanasierea celor care nu sunt inutile ba chiar daunatoare.
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Ceea ce era "mai putin barbaric pentru caini" a fost "mai mult barbaric pentru oameni". Deci greutatea a cazut pe Citat:
Am mai intrebat si n-a raspuns nimeni, poate poti tu sa raspunzi: in ce tara se mai prind caini, se vaccineaza si se lasa liberi pe strazi, sa atace oameni, copii? In continuare, nimeni nu impiedica cred, ONG -urile sa adune caini si sa-i tina in adaposturi sau sa-i dea spre infiere. Dar ghici ce, nu avem astfel de ONG -uri, nu avem decat grupuri de presiune sponsorizati de producatorii de vaccinuri pentru caini si cei care se ocupa cu "sterilizarea" lor, grupuri care sa faca scandal astfel incat situatia sa perpetueze. Citat:
Citat:
Citat:
De prins oricum sunt prins si acum, pentru sterilizare, vaccinare. Corect? Eutanasierea este o injectie, fata de cele 4-6 sau mai mult care trebuie pentru toata gama de vacinuri si rapeluri. Substanta de eutanasiere, daca n-au sa faca si din asta o mega-afacere, la cantitati atat de mari (si nu e nevoie sa fie "medical grade") se poate cumpara la pret poate nu de ser fiziologic dar infim fata de costul vaccinarii. Deja o suma substatiala economisita. Cat crezi ca ar costa incinerara fata de sterilizare? Eu zic ca mult mai putin. Dar fata de intretinerea unui caine tin cu anii in adaposturi? You do the math.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.09.2013 at 12:05:34. |
|
|||
|
|||
![]()
De fapt nu e nicio dezbinare, nu stiu de ce se face atata caz si atatea referendumuri. La Brasov nu mai sunt caini pe strazi, care apare e luat repede. Desi in zona a actionat si Bardot, pana la urma rezolvarea a fost eutanasierea. Deci care primar vrea face singur treaba, fara sa anunte pe toate posturile si sa consulte populatia din Cel putin jumatatate din tarile Europei. Bineinteles ca asociatiile de protectie au intentat procese, dar sa fie sanatoase. Probabil referendumul nu o sa fie valabil, nu sunt intrebatis i bucurestenii care s-au dus in strainatate, o sa astepte sa ii eutanasieze Bardot sau Vadim, doar atunci se va rezolva.
Ca sa fie clar, nu s-a rezolvat nimic din cauza lui Vadim si a iubitorilor de animale, legea era data, dar s-a facut de Marinescu alta lege care sa creeze confuzie. Asta cu sterilizarea si adapostul e valabila cand nu mai niciun caine pe strada si mai apare cate unul la o luna. P.S. Cred ca Oprescu spunea ca 95% din cetateni nu au nicio problema cu orice solutie s-ar lua, inclusiv eutanasierea, doar 5% sunt cu protectia animalelor, numai ca aia 5% fac o galagie mai mare decat cei 95%. Last edited by catalin2; 09.09.2013 at 14:07:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Multi oameni au hamsteri ca animale de tinut in asa, sper sa nu apara si asociatii de protectie a soarecilor si sobolanilor, sau chiar a mustelor, ca ele nici macar nu musca, saracele.
|
|