Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.07.2012, 11:51:07
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de apophis Vezi mesajul
E foarte probabil sa existe viata, chiar si inteligenta, in alta parte a universului. Asa cum viata a aparut pe Pamant asa ar fi putut sa apara oriunde in alta parte, mai ales ca sistemul nostru solar este unul tanar in comparatie cu altele existente in univers.

Planete care sa se afle la distanta corespunzatoare de soarele lor s-au gasit, deci este extrem de posibil sa existe viata undeva, descoperirea depinde doar de limitarile tehnologice actuale.

Daca vrei sa afli mai multe despre asta iti recomand seria de documentare ANCIENT ALIENS. Este cel mai bun documentar facut vreodata, dupa parerea mea. Are la baza cartile lui Erich Von Daniken, una din cele mai cunoscute fiind Chariots of the Gods.
Chiar tu dai explicatia, nu mai e nevoie sa se dea un raspuns. Spui "asa cum a aparut viata pe pamant" adica explicatia atee. Viata nu a aparut, cum zic evolutionistii, ci totul a fost creat de Dumnezeu. Cine crede in teoria evolutionista atee crede si in extraterestrii.
Reply With Quote
Vechi 31.07.2012, 20:00:03
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Smile

Extraterestru poate fi considerat orice om complet diferit de noi..de neinteles, fascinant, in acelasi timp...Atata timp cat are ceva bun care sa ne invete, sa ne "ridice" atunci imi plac extraterestrii.

Eu nu cred in extraterestrii, OZN-uri, etc. dar imi place uneori sa folosesc expresii cu extraterestrii, alte planete, etc. pentru ca suna mai futuristic, mai impresionant si cred ca efectul este la inaltime.
Mi s-a intamplat de multe ori sa fiu luata in serios.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! windorin Biserica Ortodoxa si Massmedia 22 08.04.2013 16:53:47
Chip-urile in scoli UNNOOM Stiri, actualitati, anunturi 47 29.11.2012 11:01:53
Psb-urile si filocaliile in word antiecumenism Resurse ortodoxe on-line 4 09.10.2010 13:40:16
Pareri si sugestii elenavioletacocos Generalitati 8 22.12.2009 14:55:04