![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tipul asta o spunea : ![]() Last edited by iuliu46; 26.07.2012 at 01:13:39. Motiv: Am gasit o poza mai buna :)) |
|
||||
|
||||
![]()
Am inteles ,nu vreau sa ma contrazic,poate mi-a scapat mie!
Chiar este un motiv de a vedea documentarele din nou si sublinia acolo unde apar aberatii.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Yasmina, cred ca grecul ala spune asta prima data chiar in primele episoade.Daca ai timp si vrei sa te uiti din nou, spune-mi daca gresesc.Nici eu nu vreau sa ma contrazic, dar eu nu vreau sa ma uit iar ca e pierdere de timp.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cunoasterea noastra este limitata si chiar propria planeta mai are inca foarte multe enigme de dezlegat.Nu avem de unde sti daca exista sau nu alte forme de viata,evoluate sau nu in vastitatea universului.Poate Dumnezeu nu ni le-a dezvaluit pe toate,poate nu era nevoie sa le stim sau nu venise inca momentul.
Cred ca o dovada de smerenie,avand in vedere extrem de putina noastra cunoastere este sa spunem ca exista posibilitatea,dar nu putem afirma nimic cu exactitate. Iar OZN-urile...da,poveste lunga,personal am motive ,despre care as prefera sa nu vorbesc, de a crede ca ele exista,insa nu stiu daca sunt de origine extraterestra.Este foarte posibil sa fie aparate de zbor ultra performante,tinute secret,dar faurite de mana omului.Sau poate nu...cine stie,deocamdata se pare ca nu este nevoie si nici momentul de a avea acces la aceste informatii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sa nu uitam ca OZN-urile apar inca din timpurile Evului mediu si avem chiar picturi in care sunt prezentate; eu cred ca sunt aparitii provocate de diavol. |
|
||||
|
||||
![]()
sau poate tot pamanteni veniti din viitor. E posibil si asta nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si eu tind sa cred acest lucru dar nu sunt lamurita inca suta la suta. Nu stiam de aceste picturi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect, cele care si exista cu adevarat, si nu sunt doar inchipuiri sau aeronave pamantene. Asta spune si Par. Serafin Rose si toti ceilalti.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=vgJ7-R4Zpbk Exista si cealalta afirmatie in film, exact cum am scris-o eu dar nu o mai caut.Trebuie sa ma credeti pe cuvant. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! | windorin | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 22 | 08.04.2013 16:53:47 |
Chip-urile in scoli | UNNOOM | Stiri, actualitati, anunturi | 47 | 29.11.2012 11:01:53 |
Psb-urile si filocaliile in word | antiecumenism | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 09.10.2010 13:40:16 |
Pareri si sugestii | elenavioletacocos | Generalitati | 8 | 22.12.2009 14:55:04 |
|