![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajută!
În aceste zile de pregătire pentru Sărbătoarea Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, să ne amintim, cu profund respect și sinceră recunoștință, de sacrificiul tinerilor care, cu 22 de ani în urmă, și-au dat viața pentru ca regimul totalitar comunist să fie învins, iar poporul român să-și redobândească libertatea politică și, nu în ultimul rând, religioasă. Ne putem bucura în mod deschis de sărbătoarea creștină a Crăciunului, datorită faptului că, acum 22 de ani, creștini curajoși și mărturisitori au murit eroic strigând că Dumnezeu există! Să nu-i uităm niciodată! Dumnezeu să-i odihnească în pace împreună cu toți eroii din toate timpurile! "Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare-aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința." (Evrei13, 7)
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! | Melissa | Rugaciuni | 74 | 27.06.2011 19:59:40 |
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa | kesarion_breb | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 22.07.2010 22:22:06 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
Semnati pentru libertatea de expresie | alexandra28again | Generalitati | 34 | 27.01.2009 21:43:27 |
|