Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.12.2011, 00:36:52
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Laura,nu esti realista! Eu am adresat (si valabil pentru toti) mai multe intrebari in mesajul anterior,postt mai sus. Am spus mai multe lucruri,insa se evita a mi se raspunde direct,la obiect,fara a se filozofa etc.

1. Scriu acest post nu datorita lor,ci datorita masoneriei si jidanilor,care au stat in spatele loviturii de stat (e o prostie sa numesti "revolutie" ce a fost in '89). Totul a fost posibil datorita sprijinului extern,a lui Reagan,a tradatorului de Gorbaciov etc. Priviti putin si in spatele cortinei,nu ramaneti orbi!
2. Stiu si despre cei care au suferit in temnitele comuniste,care cel putin au dat sfinti! Acum?? Vi se pare paradoxal,dar credinta era mai mare atunci! Si Ceausescu era credincios,chiar daca n-o arata! Dar lucrurile astea nu va obositi sa le cititi. Unde e credinta acelor tineri astazi? Merg duminica de duminica la biserica,tinerii ii numar pe degete (de multe ori pe cele de la o mana). Wow,ce victorie! Ateismul si necredinta cresc de la an la an,nu stiu ce vedeti asa spectaculos.
3. La fel de paradoxal,regimul de pana in '89 era mai crestin (chiar daca indirect). Oamenii erau EGALI,acum ce vad? Numai parveniti care ne privesc de sus si ne conduc! Sa fiu mandru de asta??
4. Imi dati atatea si atatea exemple... ia sa va dau si eu: avorturile! Numarul lor a depasit populatia Romaniei,este groaznic! Nicio fapta facuta de comunisti nu se poate compara cu aceste crime a unor copii absolut nevinovati! Va rog,dati-mi un exemplu de rautate mai mare facuta de comunisti! NU exista,nu concep sa existe!
5. Puterea cine a luat-o dupa '89? Nenorocitul de Iliescu! Pfff... am cazut din lac in put!

In final vreau sa reamintesc de tinerii "reeducati" in 13-15 iunie 1990! Astept opinia voastra despre ei,despre faptele regimului (asa-zis) democratic,despre atitudinea nemernicului de Iliescu de atunci etc. Aceia sunt cei care cu adevarat in '89 si-au riscat viata pentru libertate,nu restul! In iunie '90 nu i-a mai sprijinit NIMENI!!! Gata,nu a mai vrut nimeni sa iasa in strada,curgea lapte si miere in tara... Imi vine sa rad! Dar stati,comunismul cazuse,obiectivul occidentalilor satanici fusese indeplinit,acum nu mai urma decat sa-si duca planul la bun sfarsit!

PS in "ajutoarele" umanitare de dupa '89 ne-au adus si SIDA! Deci multumesc "eroilor" si pentru asta! Le multumesc ca nu am loc de munca,nu am o casa,le multumesc ca s-a distrus o generatie de tineret,ca avem peste 20 de mil. de avorturi,ca suntem de rasul Europei,ca s-a umplut tara de parveniti care ne conduc si sfideaza orice lege juridica,morala si de bun simt,multumesc ca Huidu nu face puscarie,multumesc pntru tot!

PS2 am spus si in mesajul anterior,aveti rabdare inca vreo 4-7 ani sa se introduca cipurile,va va iesi libertatea si democratia pe ochi!!!
prietene, ai perfecta dreptate! Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 00:40:59
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Raoul, iti inteleg indignarea. Ai toate motivele sa fii revoltat.
Dar.. Aceasta revolta te-ar putea scoate in strada astazi?
Mai crezi in libertate? Este posibila?

Nu. Nimeni nu mai stie azi ce este libertatea.

Dar tinerii care au murit atunci credeau in libertate si ne-au oferit-o prin lectia lor. Intr-un fel ne ofera libertatea de cate ori ne pun in fata ochilor mintii sacrificiul lor.

Pe mine m-a indurerat foarte mult tot ce ai scris.
Asa ai putea spune si de sfintii inchisorilor ca au fost infranti de sistem si au murit degeaba.
Dar ei nu au murit degeaba.
Noi traim degeaba pt ca nu intelegem nimic si nici nu ne intereseaza sa aflam ceva ce ne-ar perturba "confortul".
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 01:04:29
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Raoul, iti inteleg indignarea. Ai toate motivele sa fii revoltat.
In aceeasi oala sunt toti,pe mine ma doare cand vad cat de orbi sunt unii! Acum ar fi nevoie de o revolutie de mii de ori mai mult ca in '89 insa nimeni n-o face. Toti inchid ochii,se fac ca nu vad,sunt extrem de comozi,insa in acelasi timp ii lauda pe aia din '89. E de ras,pe bune.

Citat:
Pe mine m-a indurerat foarte mult tot ce ai scris.
Nici mie nu mi-e drag s-o fac,insa asta e adevarul! De ce va feriti de el?? Preferati sa-l mai pigmentati putin si gata... viata are culoare,nu? Superb! (vorba lu' Mircea Badea).

Citat:
Asa ai putea spune si de sfintii inchisorilor ca au fost infranti de sistem si au murit degeaba
Heeeiii... deja faci comparatii neechilibrate!

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
prietene, ai perfecta dreptate! Doamne ajuta!
Multumesc. Doamne-ajuta!

Last edited by Raoul; 26.12.2011 at 01:09:32.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 02:26:46
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Raoul,din ce spui tu,era mai bine sa nu fi iesit nimeni in strada in 89,cei care au murit sunt de vina pentru tot ce a urmat,Ceausescu avea chiar credinta,metoda ,,decreteilor"poate era chiar mai buna,regimul comunist de pana in 89 era chiar ,,mai crestin",ateismul nu crestea precum acum,ajutoarele din 89 ,,au adus Sida"iar mortii sunt de vina pentru toate esecurile din viata ta ulterioara.Inclusv pentru Huidu.Peste putina vreme cipurile(4-7 ani in opinia ta) vor completa dezastrul inceput cu conspiratia masono-evreiasca la care au mai participat presedintii USA si tradatorul(de ce tradator?)rus.Corect,asta este perspectiva ta? Am uitat ceva?

Last edited by Scotland The Brave; 26.12.2011 at 02:29:54.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 02:54:46
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Pai tu esti multumit de ce a urmat? Se vede ca nu ai inteles nimic din ce am scris!

PS tot nu mi-ati raspuns despre 13-15 iunie 1990! Sau habar n-aveti ce-a fost atunci? Ce frumos au fost rasplatiti eroii revolutiei

Si ca sa-ti raspund: da,in conditiile actuale si privind intreaga istorie post-decembrista,mai bine sa nu fi iesit in strada!
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 03:08:48
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Intr-una din zilele mentionate de tine veneam cu un amic din directia Cismigiu.La beraria ,,Gambrinus"am luat-o prin spate si am urcat spre fosta ,,Romarta Copiilor".Sus,unde este acum parcarea din spate de la fantana de la Universitatii,ne-au reperat un grup de ,,oameni de bine".Prietenul meu avea par lung si o chitara,era fan Led Zeppelin.Un om pasnic si tacut de felul lui.Unu dintre baietii aceaia a urlat ,,Uite rokeru bagabont!Intelectualu' ma!".A urma o injuratura cu privire la,,grijania"mamei lui.Unu din spate,beat,urla razand ,,Ia despica-l ma ca pe bostan!".Avea un tarnacop in mana.Noi aveam doua genti pline cu carti si casete de muzica si o chitara.Am fugit in directia TNB si undeva pe unde este benzinaria din spate am intrat intr-o scara.Aproape urland am bautut la o usa si o batrina ne-a primit repede in casa.Alt coleg de-al meu nu a fost asa de norocos,l-au bagat la reanimare,cu o ranga in cap,de nu si-a mai revenit complet niciodata.A avut ghinionul sa urle ,,Libertate".Nu se invatase minte din 89,cand a scapat cu viata.Credea de nebun in ideea asta.Stiu cum a fost atunci Raoul,nu din povestile altora.

Raspunsul tau ,,da,in conditiile actuale si privind intreaga istorie post-decembrista,mai bine sa nu fi iesit in strada!"ma scuteste sa mai adaug ceva.Multumesc pentru amabilitate.

Last edited by Scotland The Brave; 26.12.2011 at 03:14:13.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 07:59:17
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation In atentia Admin !

Citat:

PS tot nu mi-ati raspuns despre 13-15 iunie 1990! Sau habar n-aveti ce-a fost atunci?
Te intreb clar si raspicat : daca acum ai 22 de ani , cati ani aveai atunci , si cu ce drept urechezi intruna pe cei de aici . Impertinenta ta nu se opreste aici , si folosesti de mai multe ori cuvantul JIDAN ! Te anunt ca prin atitudinea ta aduci mari prejudicii acestui Site , sau probabil ca aceasta este " misiunea " ta aici !
Vechi 26.12.2011, 09:39:53
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Implicit

Acesta este intr-adevar un aspect valid:cei care s-au nascut dupa revolutie nu au nici cele mai elementare notiuni despre comunism!!Ca sa nu mai spun ca nu au nici vagi idei despre istoria revolutiei din decembrie '89.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 09:40:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
1. Scriu acest post nu datorita lor,ci datorita masoneriei si jidanilor,care au stat in spatele loviturii de stat (e o prostie sa numesti "revolutie" ce a fost in '89). Totul a fost posibil datorita sprijinului extern,a lui Reagan,a tradatorului de Gorbaciov etc. Priviti putin si in spatele cortinei,nu ramaneti orbi!
Este o prostie sa nu numesti revolutie ceea ce s-a intamplat in 1989. Revolutia e procesul de schimbare, de inlocuire al unui regim cu altul. Lovitura de stat, terorismul de stat si altele, sunt doar mijloace care pot precede o revolutie, insa ea a existat. Despre celelalte puncte ale tale nici n-are sens sa mai comentez, pentru ca la modul in care pui problema, revolutia din dec.89 a fost un fel de izgonire din Raiul comunist. Compari prezentul decazut cu imaginea falsa, nerealista pe care o ai despre comunism.

In loc sa vada si sa recunoasca propriile greseli interne, noua generatie de nostalgici, neinformati, netraiti, necuviinciosi in suficienta lor mentala, dau vina pe altii.

Last edited by ioanna; 26.12.2011 at 09:52:10.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2011, 13:46:02
ioan cezar
Guest

Implicit

V-as propune, tuturor, sa nu facem tocmai in aceste zile si tocmai pe subiectul martirilor Revolutiei, un prilej de certuri si discordie. Cineva ar vrea asta, mereu, dar haideti sa spunem "pas"!
sa ne intoarcem, fratilor si surorilor, la cele ale forumului nostru crestin-ortodox si sa nu stam la masa galcevii inutile. Unii oameni au alte convingeri si alte rosturi pe aici si prin lume. Dumnezeu sa ii aiba in paza Lui! Nu suntem noi cei care le vom schimba inima, ei cauta spre alti invatatori. Sa le respectam alegerea, chiar daca pe noi ne mahneste ratacirea lor. Ne bucuram, astfel, cu totii de libertatea oferita de cei din decembrie 89.
Ma iertati, dar asa cred ca ar fi cuvenit sa procedam. Doamne ajuta!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! Melissa Rugaciuni 74 27.06.2011 19:59:40
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa kesarion_breb Biserica Ortodoxa Romana 0 22.07.2010 22:22:06
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum cristiboss56 Umanitare 1 23.06.2009 12:10:02
Semnati pentru libertatea de expresie alexandra28again Generalitati 34 27.01.2009 21:43:27