![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 23.12.2011 at 11:38:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca singura dumneavoastra concluzie este sa spuneti ca Mintuitorul nostru nu are dreptate, iar parabola simpla si clara despre saracul Lazar trebuie rastalmacita pentru a-i da dreptate unei proorocite adventiste, va depling religia...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine crede că după moarte mai sunt eficiente pomenile, parastasele și propovăduirea se înșeală amarnic, precum bogatul din parabolă. Aceasta e învățătura parabolei, nu că Sheol (mormânt) există Iad și Rai, ori că în Cer există Rai și Iad coexistând împreună și că fantomele morților din cele două locații conversează. Last edited by osutafaraunu; 23.12.2011 at 11:53:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar e bine să știi că revelațiile unei vrăjitoare, chiar menționate ele și în Biblie, nu pot fi demne de crezare deoarece provin de la tatăl minciunii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc Domnului că mai există și luciditate printre creștini în ce privește interpretarea pasajelor dificile ale Scripturii!
|
|
||||
|
||||
![]()
ai dreptate. Dar trebuie sa tinem cont ca Dumnezeu a condamnat aceste practici (vrajitoria) dar nu a zis niciodata ca spiritele mortilor nu ar exista. Intotdeauna cand omul vrea sa afle ceva singurul canal este Dumnezeu si nu spiritele mortilor. Culmea este ca spiritul lui Samuel ii spune lui Saul cu EXACTITATE ceea ce se va intampla cu el (regele) si cu Israel. Daca ar fi fost un demon care ar fi luat chipul lui Samuel nu ar fi stiut cu exactitate planul lui Dumnezeu. Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
da...da...da...ai dreptate! Dar tu te numeri printre ei? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Nu cred că e cazul să ne acuzăm unul pe altul. Mai bine să acuzăm acele practici necreștine (mersul la vrăjitoare) și acele influențe nefaste de sorginte păgână în dogmatica creștină. Și bineînțeles să nu fim părtași la ele. Doamne ferește! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|