Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.12.2012, 22:48:00
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Cu toate plecaciunile de rigoare, trebuie sa fac precizari; promit ca, fara citate.

Ca sa nu ramaneti in necunoastere, poate mesajul meu n-a fost prea clar:
1. Nu e placut sa fii pe forum. Am avut impresia, gresita evident, ca pot sa fiu de folos si sa-mi fiu de folos. Am gresit. N-ar fi prima data. Si cu siguranta, nici ultima.
2. E pierdere de vreme pentru mine. Si probabil si pentru dumneavoastra.
3. Dar eu nu mai am timp. Nu de pierdut, nu mai am timp, pur si simplu.
Va rog frumos sa ma scuzati, nu-mi mai scrieti, ca nu va mai raspund.
Va doresc toate cele bune.
ioanna, ai reusit sa gonesti de pe forum un om de valoare!

MariaElena, nu exista post fara ispite. Se intampla in fiecare post. Imi pare rau ca pleci. Este nevoie de oameni ca tine, care stiu despre ce vorbesc.
Ar trebui sa poti trece peste.
Reply With Quote
Vechi 15.12.2012, 22:53:44
Miha-anca
Guest

Thumbs down Chiar nu va puteti abtine?!?

Inca odata, pentru a nu stiu cata oara, ati reusit sa omorati un topic, care se arata interesant!
Sunt mii de topicuri pe acest site. De ce nu va cautati locul, acolo unde se discuta ceea ce va intereseaza pe voi?!?
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 01:58:04
Miha-anca
Guest

Implicit

Orice ar spune unii, ramane o tema de mare interes, politica zileleor noastre. Totul e sa intelegem ce se intampla. De aceea continui pentru cei interesati; pe ceilalti ii rog sa se autodirectioneze spre zone mai de interes.
Deci, apelez la Revista 22, pentru a intelege ce rol are UDMR-ul in toata treaba, acum ca e ca si sigur ca Domnul Dr. Victor Ponta va fi Prim Ministru:

"Se pune însă întrebarea: de ce s-a grăbit Pon­ta atât de mult, ba chiar, pentru a-și susține intrarea în aceste negocieri, a afirmat că are mandatul USL? În fapt, a negocia cu UDMR înseamnă a oferi concesii, dar și posturi gu­vernamentale – ceea ce ar putea să-i supere pe aliații din USL. Dar și invers: de ce a dorit președintele să apară ca un „binefăcător“ al formațiunii maghiare?

Un singur lucru e limpede: UDMR e curtată deopotrivă de câștigătorii alegerilor, cât și de Traian Băsescu. Iar ofertele vin în mare vi­teză, înainte chiar de a avea rezultatele de­fi­nitive ale votului. De ce?

Cel mai simplu este să presupunem că USL, vă­zând, în urma votului de duminică, 9 de­cembrie, că nu va avea de una singură o ma­joritate constituțională, se grăbește să o cons­truiască cu ajutorul UDMR, prevenind din timp orice încercare a președintelui de a con­tracara. Dar ce ar urma să modifice această majoritate?

Ponta a spus-o mai de mult și ar trebui, de data aceasta, să-l credem: ar fi vorba despre reducerea prerogativelor Curtii Constitutionale, care să nu mai poată in­valida legile și hotărârile parlamentului lu­ate cu peste două treimi din voturi, re­ve­nindu-se la situația de dinainte de 2003.

Ar mai putea fi vorba și despre reducerea pre­rogativelor președintelui, odată cu intrarea în vigoare a noii Constitutii. Cât despre re­ducerea prerogativelor CCR, aceasta în­seam­nă, practic: posibilitatea de a modifica în con­tinuare, oricând, Constitutia, fără ne­voia de referendum.

În felul acesta, tot ceea ce USL nu a reușit până acum îi va sta la îndemână: va putea modifica legea CSM, a Curtii Constitutionale, a DNA, a ANI, a re­ferendumurilor (desființând orice prag de participare); astfel, USL va putea instaura domnia arbitrariului, fiind liberă de orice in­truziuni fie ale justiției, fie ale pre­șe­din­telui. În contrapartidă, USL va trebui să în­scrie în Constitutie anumite revendicări ale maghiarilor – ceea ce ar mai atenua, se spe­ră, și anumite critici internaționale."
http://www.revista22.ro/batalia-pent...put-21039.html

Mai clar de atat nu se poate. Oare cine mai garanteaza democratia?
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 11:09:43
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
pentru a intelege ce rol are UDMR-ul in toata treaba,
Citat:
USL-ul ne trădează?

Cu toate că USL-ul are o foarte mare majoritate în Parlament, putând lua singură orice decizie, fără sprijinul altor partide, simpaticul domn Ponta, a invitat la guvernare UDMR-ul (care nu este nici partid, cel puțin, ci o așa-zisă Uniune Culturală, iredentistă în fond, care ani de zile a condus România, datorită lingăilor de la Putere).

Spre convingerea celor care încă nu sunt convinși ce înseamnă Iredența Ungurească, voi publica vreo câteva documente din volumele 7 și 8 ale ciclului “Dezvăluiri – Fața necunoscută a Istoriei României” – Memoria Istoriei. Sunt documente originale copiate de mine din Fondurile Siguranței Generale, Serviciului Special de Informații, Corpului Detectivilor, Ministerului de Interne și Casei Regale. [....]

Aceștia sunt ungurii pe care domnul Ponta îi invită la guvernarea României. UDMR-ul va duce, ca și până acum, politica pașilor mărunți. Dar românii, blânzi ca necuvântătoarele, nu zic nimic. Cu toate că avem imnul național “Deșteaptă-te române”, populația românească încă mai dormitează, nu vrea să se conformeze Imnului Național. Avea dreptate Petre Țuțea când spunea: “Numai un tâmpit ca mine putea face pușcărie pentru un popor de idioți” sau Ion Creangă: “Știu că sunt un prost, dar când privesc în jur, prind curaj”
http://www.ioncoja.ro/textele-altora/usl-ne-tradeaza/

Citat:
Atunci maghiarizarea s-a incercat din exterior către interiorul Transilvaniei, de catre statul ungar ce si-a asociat unguri din Transilvania. Acum se face din interior către granița Ungariei și din interior către Moldova și se face cu acordul parlamentarilor români și a guvernului roman sustinut de parlamentarii de după 89 și cu sprijinul președintilor romani Ilici, Constantinescu si Basescu si cu ajutor de la Soros, emigratia ungureasca si banda din mass-media de limba romana de un antiromanism fara precedent, aservita globalismului si ponegritoare de tot ce e romanesc si dispusa a ajuta fortele antiromanesti sa ne lichideze biologic. Infinit mai periculos acum.
http://www.ioncoja.ro/textele-altora...#comment-20560
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 14:33:36
Miha-anca
Guest

Implicit

Cred ca ar fi bine, sa invatam si sa arhivam, nu sa casam, cele petrecute in istoria tarii noastre si sa privim inainte, la viitorul pe care ni-l dorim.
Dar a sta intepeniti in trecutul nostru, nu ne va ajuta la nimic; eventual doar sa repetam unele greseli. Tara noastra se numeste Romania si asa va ramane, cu voia lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 14:37:33
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul

Mai clar de atat nu se poate. Oare cine mai garanteaza democratia?
Mare noroc că mai există cetățeni ingrijorati ca dumneata!
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 14:40:34
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Dragos, atacul la persoana nu este permis!
Daca ai de scris ceva la topic, bine, daca nu retrage-te.
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 14:47:04
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Cine pe cine a atacat?
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 15:06:31
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Unii oameni sunt preocupati, altii au ajuns sa simta scarba fata de periodice, deci nu le pasa ce mai scriu, pentru ca stiu ca subiectivismul domina. De exemplu, rolul Udmr-ului se schimba in functie de revista la care apelezi. Revista22 care are o pozitie ferma imporiva usl, la fel ca evz, recunoscuta de altfel, vor face tiluri senzationale anti-Usl spunand ca acestia vor sa destabilieze tara, sa subordoneze justitia, vor striga “jos labele de pe justitie”, vor spune ca au nevoie de Udmr pentru ca judecatorul de la Curtea Constitutionala desemnat de udmr sa treaca de partea celorlalti ( acum scorul e 4:5 si vor 6:3), din Macovei aproape ca au facut o icoana intr-un altar sa o pui la inchinat, vor scrie orice, doar ca sa arunce cu noroi in centru-stanga, ridicandu-i in slavi pe cei de dreapta (vorba vine de dreapta), in timp ce in articolele postate de ziarelele ce-i sustin pe ceilalti, se schimba automat rolul Udmr-ului cooptat la guvernare si totodata se schimba directia noroiului, aruncat spre dreapta, cu aceeasi inversunare.

Last edited by ioanna; 16.12.2012 at 15:11:26.
Reply With Quote
Vechi 16.12.2012, 15:17:37
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Unii oameni sunt preocupati, altii au ajuns sa simta scarba fata de periodice, deci nu le pasa ce mai scriu, pentru ca stiu ca subiectivismul domina. De exemplu, rolul Udmr-ului se schimba in functie de revista la care apelezi. Revista22 care are o pozitie ferma imporiva usl, la fel ca evz, recunoscuta de altfel, vor face tiluri senzationale anti-Usl spunand ca acestia vor sa destabilieze tara, sa subordoneze justitia, vor striga “jos labele de pe justitie”, vor spune ca au nevoie de Udmr pentru ca judecatorul de la Curtea Constitutionala desemnat de udmr sa treaca de partea celorlalti ( acum scorul e 4:5 si vor 6:3), din Macovei aproape ca au facut o icoana intr-un altar sa o pui la inchinat, vor scrie orice, doar ca sa arunce cu noroi in centru-stanga, ridicandu-i in slavi pe cei de dreapta (vorba vine de dreapta), in timp ce in articolele postate de ziarelele ce-i sustin pe ceilalti, se schimba automat rolul Udmr-ului cooptat la guvernare si totodata se schimba directia noroiului, aruncat spre dreapta, cu aceeasi inversunare.
Animale politice subiective, inconstiente, daunatoare! Oare cand se va nascoci un insecticid contra politicienilor si slugilor lor ziaristice?...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29