![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar daca vorbesti pucioseste ... e, asta e deja altceva. Scuza-mi ironia dar nu pot sa ma abtin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, Ei sunt Prooroci ai lui Dumnezeu, a sfintei Treimi. Cei care îi cred pe ei și Îl crede pe Iisus Hristos. Cei care ascultă de sfânta Treime. Nu ți-am cerut să fi subtil, și subtilitatea nu e decât o viclenie ce pare a fi „vrednică”, dar defapt prin subtilități se ascund cei ce fug de Adevăr, așa ca și cei ce cred că în Scripturi sunt defapt subtilități, metafore, parbole, hiperbolizări, ori lucruri departe de realitate sau chiar povești... Vor prin asta să-și ascundă ignoranța. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta e erezie curata.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pucioșeasca e Limba lui Dumnezeu. Sunt deja plin de ironii așa că nu te sfii... dar e bine uneori să te abții. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Pucioșeasca e Limba lui Dumnezeu."?????? vsovivi ... vorbesti serios? De ce sa ma abtin? |
|
||||
|
||||
![]()
Faptul ca ai modificat adaugand un "i" nu schimba erezia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine ți-a cerut să te abții? Acolo am scris în versuri că uneori e bine să te abții, așa în general, ție ți-am zis că să nu te sfiești, dar în general e bine să te abții, nu tu ci oricine... de la prostii... așa e rima. Citat:
Da, ei sunt Prooroci ai lui Dumnezeu, ai Sfiintei Treimi! Și care e erezia? Sau faptul că tu nu crezi că ei sunt prooroci, atunci e musai erezie? Last edited by vsovivi; 10.03.2010 at 14:48:03. |
|
||||
|
||||
![]()
Acum ai mai adaugat un "i". :-) Si asta schimba intelesul?
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Last edited by vsovivi; 10.03.2010 at 15:25:10. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un articol interesant despre Sfantul Ioan Damaschinul | mihailt | Generalitati | 0 | 04.12.2010 13:11:11 |
cum ne petrecem anul nou?(Sfantul Ioan Gura de Aur, Pr.Gh. Calciu, Ierom. Ioan Buliga | andrei_im | Generalitati | 8 | 31.12.2009 17:51:44 |
Sfantul Ioan Damaschinul era antisemit! Nu avea dragoste! | mihailt | Generalitati | 17 | 28.04.2009 13:53:20 |
Pagina dedicata Sfantului Ioan Damaschinul | mihailt | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 24.03.2009 11:02:21 |
Sfantul Ioan Damaschinul despre ingeri | mihailt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 0 | 07.03.2009 15:09:42 |
|