![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Pocăiți-vă că s-a apropiat împărăția cerurilor." (sf. Ioan Botezătorul în Mat.3,2) "Pocăiți-vă, căci s-a apropiat împărăția cerurilor." (Iisus Hristos în Mat.4,17) |
|
||||
|
||||
![]()
Tampenia e modul cum le combini.
|
|||
|
|||
![]()
Să înțeleg că și tu o consideri "tâmpenie"? Trădătorule!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Slabirea credintei nu presupune schimbarea dogmelor. Unii tanjesc dupa o credinta pe care s-o modeleze ei cum vor. Si o gasesc la secte. Ce mare branza e sa intelegem acest lucru? Asadar, sectele, in stransa legatura cu miscarea antihristica, inconstient sau constient, cauta un dumnezeu mai permisiv, care sa corespunda idealurilor masonice. Si sapa la radacina bisericii ortodoxe in primul rand. Mare bucurie se face la ei cand mai agata cate un crestin care, in perioada comunista s-a ales doar cu botezul ortodox, nu si cu trairea credintei ortodoxe. Mai inainte de a afla frumusetea Ortodoxiei a fost atras intr-o inselare din care nu se stie daca va mai putea iesi. Duhul lumesc spurca in general tot ce se poate spurca. Capii tuturor sectelor au fost masoni, de aceea si-au permis sa finanteze pe cei care faceau prozelitism sectar. Astfel, si sectarii erau motivati finaciar sa faca prozeliti. Bine ar fi sa nu inmultim numarul victimelor duhovnicesti, ci sa-l micsoram. Unitatea de masura in verificarea adevarului este smerenia. Unde este adevar mai mult acolo este si smerenie mai multa. De ce nu incearca nimeni sa-l duca la o secta pe parintele Iustin Parvu? Oare e atat de nepriceput incat chiar nu intelege ,,adevarul'' pe care-l propovaduiesc sectele? Am auzit pe unii ca au trecut la secte pentru avantaje materiale. Mai cunosc pe cineva care a trecut la adventisti pentru ca acolo, conform invataturii sectare, nu au voie sa bea. Si, omul, in nestiinta lui, se mandrea ca e ,,pocait'', dar continua sa bea pe ascuns! |
|
|||
|
|||
![]()
Și uite așa cădem noi din lac în puț.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am bolduit mai jos câteva pasaje din mesajul tău inițial, care iarăși sunt foarte grăitoare despre confuzia în care se află cei căzuți în plasa schimbării de dragul necunoștinței și lenei de a căuta în ei înșiși, prin Biserică. Citat:
2. Nici un gram și nici o tonă de practică nu valorează nimic, dacă ești pe calea greșită și nu ai baza corectă dpdv teoretic. (în general vorbind, și în cazul credinței în particular) |
|
|||
|
|||
![]()
Bun. Suntem confuzi si lenesi. Dar slava lui Dumnezeu ca are mila si de cei lenesi si confuzi si le da o speranta, cand fratii lor doar ii acuza.
Eu am spus un lucru simplu: nu stiu de ce nu se intelege: Daca dvs ati creste un copil fara sa ii spuneti ca Biserica dvs ii da mantuirea, ati avea pretentia ca el sa caute mantuirea in aceasta Biserica, din moment ce el stie ca Biserica este doar pentru nunti si inmormantari, eventual injurat, caci doar atat a vazut? Sau e mai convenabil sa il acuzi de lene ca nu i-a picat din cer ideea ca ar exista o mantuire si ca ar trebui sa o caute in Biserica dvs?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu-mi imaginez cum poate el sa considera ca pana acum 150 de ani nu a existat mantuire, ca asta reiese din atitudinea lor. Oare cum nu i-a picat ideea ca in Biserica istorica exista mantuire si a plecat sa caute prin alte parti? Chiar crede ca Dumnezeu a abandonat omenirea timp de 1850 de ani?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu-mi imaginez cum poate el sa considera ca pana acum 150 de ani nu a existat mantuire, ca asta reiese din atitudinea lui, care a ales sa caute in alte culte. Oare cum nu i-a picat ideea ca in Biserica istorica exista mantuire ? Chiar crede ca Dumnezeu a abandonat omenirea timp de 1850 de ani? As putea sa-l acuz de lipsa de logica si neincredere in lucrarea lui Dumnezeu.
Last edited by ioanna; 13.06.2012 at 23:11:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|