![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar Mihail Arhanghelul, când se împotrivea diavolului, certându-se cu el pentru trupul lui Moise, n-a îndrăznit să aducă judecată de hulă, ci a zis: "Să te certe pe tine Domnul!" " (Iuda 1,9 - versiunea Sinodală) Hristos nu S-a încumetat să rostească cuvinte injurioase, adică să vorbească așa cum nu-I stă în caracterul Lui divin. Termenul [βλασφημίας] folosit aici ar fi trebuit să-ți spună totul... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ce inseamna sa te certe pe tine Domnul ? Care Domn ? Din ce vad eu acolo cuvantul e blasfemie.Ce inseamna asta ? |
|
|||
|
|||
![]()
Cam așa ceva...
Acesta: "Zis-a Domnul Domnului Meu: "Șezi de-a dreapta Mea, până ce voi pune pe vrăjmașii Tăi așternut picioarelor Tale". " (Psalm 109,1 - versiunea Sinodală) Nu cunoști sensul termenului? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"si a zis Domnul cãtre Satana: "Ceartã-te pe tine Domnul, diavole," (Zaharia 3:2). "Mihail Arhanghelul, cand se impotrivea diavolului ... a zis: "Sã te certe pe tine Domnul!"(Iuda 1:9) Observi asemanarea intre personaje (Domnul si Arhanghelul Mihail)? Ti se pare "incredibila" aceasta asemanare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca noi 2 ne certam amice, cum ar suna ca eu sa-ti spun: Sa te certe pe tine Seful? Asta in contextul in care eu as fi Seful (vorbind ipotetic)? Nu suna ciudat? Eu stiu ca Biblia este o carte in care logica primeaza pentru ca este cuvantul lui Dumnezeu. Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
pai tocmai CA NU RASPUNZI, te intreb din nou. Intrebarea asta am pus-o si celuilalt adventist, prietenul Grasuu77. El mi-a raspuns zicand ca sunt lucruri delicate despre dumnezeire...SI ATAT. Ti se pare ca asta ar fi un raspuns? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cât privește "Domnul Savaot", de asemenea am mai răspuns: atât Tatăl, cât și Fiul pot primi acest Nume, la fel ca și titulatura de Iehova. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si unde e logica din versetul din Iuda? Te mai intreb o data: Nu e o exprimare ciudata si fara noima? Asta in cazul in care Mihail ar fi Dumnezeu. Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|