![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu unul cel puțin, și-n concediu când mă duc prin alte părți dar și-n restul timpului la mine-n oraș, văd bisericile dacă nu pline ochi, dar măcar cu mulți credincioși în ele. E drept că în general spre vârsta a 3-a, dar și destui în floare vârstei.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E un lucru pe care nu l-ati inteles, cred. Eu nu incerc sa fac concurs cu dumneavoastra, ortodocsii, ca am fi noi, catolicii, mai credinciosi. Constat ca atit in zona catolica, cit si in cea ortodoxa, oamenii se indeparteaza de credinta. Iar daca un suflet Il paraseste pe Domnul, dusmanul Domnului va mai cistiga un suflet. Iar din asta avem toti de pierdut, nu numai acel suflet. Pentru ca incet, incet, raul cistiga loc in lume, iar copiii si nepotii nostri vor trebui sa traiasca intr-o lume mult mai plina de tentatii si pacat, iar lupta lor pentru mintuire va fi mai grea. Last edited by nutucutu; 13.12.2011 at 08:52:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am înțeles foarte bine ce ați spus, tocmai de aceea v-am atras atenția că paote vă pripiți cu concluziile.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Povestea cu credinciosii din uzina nu e relevanta ,poate sunt institutii unde merg mai multi la biserica. Daca ar fi sa analizam dupa numarul de biserici din Bucuresti ,care mi se par destul de putine raportat la nr.de locuitori ,intr-adevar nici in Bucuresti nu sunt prea multi ortodocsi practicanti.Desi acestea duminica sunt pline. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista experienta mistica, si inca din belsug, in Biserica Catolica. |
|
||||
|
||||
![]()
prietene, nu mi-ai adus inca versetele biblice care sa dovedeasca ca papa este urmasul Sfantului Petru. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
El ne vorbeste noua ,nu catolicilor . Noi avem evlavie la sfintii parinti. Ajuta la smerenie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la evlavia la sfintii parinti: ce v-ati fi facut fara bibliotecile Vaticanului? Nu prea ati fi avut de unde sa cunoasteti scrierile sfintilor parinti daca nu ar fi existat multa si tacuta munca a calugarilor catolici, care s-au straduit sa transmita din generatie in generatie acele pretioase scrieri... Last edited by nutucutu; 13.12.2011 at 12:28:46. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catolicii si Sf Maria | Hartford | Generalitati | 22 | 19.08.2011 08:36:38 |
Catolicii de traditie bizantina in SUA | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 87 | 29.12.2010 12:34:45 |
Dialogul cu catolicii din Cipru | BogdanF2 | Generalitati | 2 | 16.11.2009 13:03:37 |
Cimitirul | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 11.06.2009 13:25:56 |
|