![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrebarea pe care eu am pus-o: ce este pacatul? candva mi-a fost pusa si mie de pr. Adrian care a fost la man. Antim iar acum e la schitul Locurele...mie mi-a prins bine acea discutie...dar repet, totul depinde de noi cum gandim si cum ne insusim totul pt ca nimic nu e fara voia Lui |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
eu am inteles dupa filmul original, ca acei calugari greci executau un dans traditional sirtaki, in Grecia e o cinste pt fiecare cetatian ,sa execute dansurile traditionale stramosesti ,din aceasta cauza erau in haine de preoti calugari.pentru greci aceste dansuri sunt ceva inaltator ,legat direct de pamintul mosilor si stramosilor si obiceiurile bune ,deci nimic rau.ce e rau ce au facut acei oameni rai ,care spre denigrare ,au schimbat coloana sonora cu maneaua tiganeasca ,nu conteaza de cine cintata.stati linistiti in Romania nu se intimpla asa ceva,calugari de aici danseaza doar cu mintea, [cind se roaga] intre cer si pamint.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In cazul de fata aveam de-a face cu un dans traditional. Ar trebui sa invatam si noi din spiritul nationalist al grecilor si sa fim mai patrioti, iubitori de tara.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti dansa un tango in cadrul unui eveniment de strangere de fonduri pentru persoane nevoiase. Si poti dansa acelasi tango, cu sotia, pentru a-i face o bucurie, daca ei ii place sa danseze. Si poti dansa acelasi tango, cu cetateanca X, cu scopul de a ii pune mainile pe ....... |
|
|||
|
|||
![]()
cand omul de rand pacatuieste si daca se uita pofticios la o friptura, preotul sa danseze...f jenant
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu totusi ca preotul nu danseaza, de fapt nu ar trebui sa danseze dar nu stiu ce spun canoanele in aceasta privinta... Poate stie cineva sa raspunda.
|
|
|||
|
|||
![]()
ma sunt unii din pacate care pun manele peste muzica populara Greceasca,treaba lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
am vazut o gramada de msg, fiecare cu parerea lui.
dar ce spun canoanele despre preotii care danseaza?exista vreun canon care sa reglementeze asta? ca parerea noastra nu are nici o importanta daca contravine canoanelor. stiu ca preotul are o serie de reguli de care ar trebui sa tina cont. nu merge sa faci abstractie de ele luand ca motiv ca si ceilalti oameni fac asa ceva. e nevoie de mai multa randuiala.
|
|||
|
|||
![]()
Nu e ceva neobisnuit sa dansezi.Si eu dansez si cred ca si multi dintre noi.Nu scrie nimeni ca preotul nu are voie sa joace table sau sa danseze.Nu e un pacat.Si totusi cred ca nu e adevarat acel filmulet.Dansul nu e un pacat daca se danseaza nevinovat fara a arata trufie,mandrie,desfranare.
Last edited by tigerAvalo9; 28.06.2010 at 19:53:53. |
|