![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am spus, "parafrazez". Papa Ioan Paul II, in tinerete, schia. Si, aflandu-se pe partia de schi, a fost interpelat de niste agenti ai securitatii poloneze care il aveau "in grija", in calitate de prelat al Bisericii Catolice (nu mai stiu exact ce era la momentul respectiv, preot, episcop, poate chiar cardinal).
In orice caz, securistii au fost derutati de faptul ca cetateanul urmarit coboara de zor partia, au crezut ca au incurcat persoana, asa ca l-au legitimat. Viitorul papa le-a confirmat, da, eu sunt Wojtyła, asa ca unul din securisti l-a intrebat, dar nu e o problema ca un preot sa schieze ?, la care Wojtyła a raspuns: "Nu e o problema, cu conditia sa schieze bine". Si, ca sa raspund la prima intrebare, nu, dansul nu e pacat. Absolut deloc. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In cazul de fata aveam de-a face cu un dans traditional. Ar trebui sa invatam si noi din spiritul nationalist al grecilor si sa fim mai patrioti, iubitori de tara.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti dansa un tango in cadrul unui eveniment de strangere de fonduri pentru persoane nevoiase. Si poti dansa acelasi tango, cu sotia, pentru a-i face o bucurie, daca ei ii place sa danseze. Si poti dansa acelasi tango, cu cetateanca X, cu scopul de a ii pune mainile pe ....... |
|
|||
|
|||
![]()
cand omul de rand pacatuieste si daca se uita pofticios la o friptura, preotul sa danseze...f jenant
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu totusi ca preotul nu danseaza, de fapt nu ar trebui sa danseze dar nu stiu ce spun canoanele in aceasta privinta... Poate stie cineva sa raspunda.
|
|
|||
|
|||
![]()
ma sunt unii din pacate care pun manele peste muzica populara Greceasca,treaba lor.
|
|
||||
|
||||
![]()
am vazut o gramada de msg, fiecare cu parerea lui.
dar ce spun canoanele despre preotii care danseaza?exista vreun canon care sa reglementeze asta? ca parerea noastra nu are nici o importanta daca contravine canoanelor. stiu ca preotul are o serie de reguli de care ar trebui sa tina cont. nu merge sa faci abstractie de ele luand ca motiv ca si ceilalti oameni fac asa ceva. e nevoie de mai multa randuiala.
|
|||
|
|||
![]()
Nu e ceva neobisnuit sa dansezi.Si eu dansez si cred ca si multi dintre noi.Nu scrie nimeni ca preotul nu are voie sa joace table sau sa danseze.Nu e un pacat.Si totusi cred ca nu e adevarat acel filmulet.Dansul nu e un pacat daca se danseaza nevinovat fara a arata trufie,mandrie,desfranare.
Last edited by tigerAvalo9; 28.06.2010 at 19:53:53. |
|