Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2010, 01:27:39
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
am citit apocalipsa dupa ioan dar nu reiese cand.
Daca cei care au auzit la PRIMA MINA vestea cea mare a RE-venirii Mintuitorului nu au priceput o iota(ucenicii), crezind ca vine peste un an doi...daramite noi din citit la a 10-a mina.

De 2000 de ani il asteptam in diverse forme ortodocsi, NE-ortodocsi si confesiuni aproape la fiecare 5 ani.
Deci ..numai Tatal stie! Hristos fiind sub ascultare la Tatal nu? Iar Tatal inca nu i-a spus cind il va trimite, stie!, dar se pare ca este o taina si o tine in secret

Last edited by andreicozia; 28.05.2010 at 01:29:57.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 01:30:27
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de innocentul Vezi mesajul
provoci sminteala si indepartezi de la credinta cu intrebarile astea.. Dumnezeu e iubire.. IUBIRE IUBIRE! diavolul vrea sa fie asa cum e.. e liber.. si ne ajuta pe noi.. fara el nu am putea sa inaintam ci am ramane pe loc.. el genereaza focul care ne face diamante.. ridica ispita si cine se va mantui? a spus un sfant parintele papacioc a spus " ce ne facem fara draci".. avem nevoie de ei.. Dumnezeu foloseste ce ne pare noua rau pe moment ca sa ne mantuiasca si ca sa crestem in smerenie si sa ne vedem golatatea ca sa putem sa devenim vasuri lucide ale Duhului Sfant..
adica daca sunt curioasa sa aflu niste raspunsuri provoc sminteala? de aceea ne aflam aici sa invatam unii de la altii.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 01:33:14
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Daca cei care au auzit la PRIMA MINA vestea cea mare a RE-venirii Mintuitorului nu au priceput o iota(ucenicii), crezind ca vine peste un an doi...daramite noi din citit la a 10-a mina.

De 2000 de ani il asteptam in diverse forme ortodocsi, NE-ortodocsi si confesiuni aproape la fiecare 5 ani.
Deci ..numai Tatal stie! Hristos fiind sub ascultare la Tatal nu? Iar Tatal inca nu i-a spus cind il va trimite, stie!, dar se pare ca este o taina si o tine in secret
eu nu inteleg ceva , daca este sfanta treime cum sa nu stie stanga ce face dreapta? ca stiu ca sfanta treime de fapt impreuna sunt de fapt unul singur, nu este sau gresesc?
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 01:35:24
Banned

Implicit

Citat:
adica daca sunt curioasa sa aflu niste raspunsuri provoc sminteala? de aceea ne aflam aici sa invatam unii de la altii.
:)Stai linistita anna, intrebind dai dovada de spirit treaz, vioi!
Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :)
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 01:36:25
Banned

Implicit

Citat:
eu nu inteleg ceva , daca este sfanta treime cum sa nu stie stanga ce face dreapta? ca stiu ca sfanta treime de fapt impreuna sunt de fapt unul singur, nu este sau gresesc?
Asa este, cei trei sunt ca un evantai, ai dreptate!
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 01:58:26
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
:)Stai linistita anna, intrebind dai dovada de spirit treaz, vioi!
Pentru multi credinta trebuie sa fie absolut oarba, sa inghiti HAPUL si sa taci milc!..si eventual sa te lobotomizezi, ca doar nu are rost sa mai cari creierul dupa tine. Conform unora creierul ne este dat de Dumnezeu precum amigdalele, pentru a fi extirpate! :)
:)))))))))))))))))))))))))))) esti tare:)))))))))))))
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 08:48:35
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
te duci prea departe cu curiozitatea SFANTA TREIME e o taina pe care nu o putem pricepe inca cu mintea .in ceea ce intrebi in interiorul ei se cunosc toate ,dar a vrut sa zica domnul IISUS atunci ca acest lucru nu ne foloseste la mantuire.vezi milenaristii unde se gasesc.oamenii s-ar panica sau lenevi .
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 10:43:36
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
Stiu ca diavolul este duh dar totusi Dumnezeu e mai puternic , de ce nu il distruge?
Dumnezeu nu renunta la nimic din ceea ce a creat. Este iubire si nu ocazional, ci permanent. Acesta este motivul pentru care nu-l distruge pe diavol. Atat diavolul, cat si omul au venit la existenta sa se bucure vesnic de Dumnezeu. Chiar daca prin libertate, s-a renuntat la comuniunea cu Dumnezeu, El ii tine si pe acestia vesnic in existenta, aratand ca si ei puteau fi partasi vietii vesnice in fericire.
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 12:32:05
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Domnul Iisus a zis ca nu stie ceasul revenirii Sale in momentul in care era inca om si era pe pamant. Acum s-a suit la cer si sade de-a dreapta Tatalui. Personal, imi e greu sa cred ca nu ar sti nici acum.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 28.05.2010, 12:45:29
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

De asteptat L-au asteptat multe generatii, insa degeaba caci nu a fost vremea sa vina.

Insa tind sa cred ca ceasul venirii Sale este foarte aproape. Spre deosebire de vremuriel trecute, vem in ziua de astazi o caruta de semne si evenimente ce duc cu gandul la Marcu, la Apocalipsa si la celelalte profetii.

Doar uita-te la cum s-a format Israelul exact asa cum a fost profetit.
Un lucru este cert insa: Atunci cand incepe reconstructia templului lui Solomon, atunci a doua venire este foarte aproape. Iar domnia antihristica si mai aproape.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a vrut Domnul sa-l omoare pe Moise? lorena29 Generalitati 3 23.05.2012 14:43:09
Egalitatea intre Dumnezeu si diavol . Templier Knight Generalitati 10 13.02.2012 20:47:59
Diavol schiop idealist Exorcismul 13 09.10.2010 19:50:45