![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar sacrificiul ii provoaca lui Gheorghe si o amaraciune, pentru ca el stie ca Ion o iubeste foarte mult pe Ana, si stie ca acesta si-a jurat sa nu se bage in viata ei, intelegindu-l foarte bine deci pe Ion ca era singura metoda de a o face pe Ana sa isi mai aduca aminte de el. De asemenea, Gheorghe stie ca Ana ar fi foarte fericita daca ea s-ar casatori cu Ion. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Deci sint de acord cu tine cind spui ca partea care nu se vede e mult mai mare si ca nu se poate prezenta o poveste simplista. Sper sa se vada si ca e foarte neverosimila (asta ca sa ma apropii de scopul final) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aici ar exista doua posibilitati: i-a luat altcineva sau sint inca la Gheorghe, care doar s-a prefacut ca ii arunca (pentru ca si-a spus ca rezultatul e acelasi, Ana e la fel de impresionata, toata lumea iese cistigata).
|
|
|||
|
|||
![]()
Vedeti ca va face topcat in foi de vita si din vorbe si la sfarsit se va folosi de raspunsurile voastre ca sa demonstreze absurditatea existentei lui Dumnezeu :):)) sau imoralitatea Lui. Undeva pe-acolo. :)
|
|||
|
|||
![]()
cam complicata poveste, si un pic cam multe ascunzisuri pentru o poveste de dragoste sincera, nu? pana la urma daca Ion o iubeste, de ce nu-i spune direct?
|
|
|||
|
|||
![]()
E cam greu ca un inginer sa faca din vorbe pe cineva :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Citeodata ma intreb si eu (dar am spus ca Ion si-a jurat sa nu se mai bage in viata ei, cel putin pina la o anumita virsta). Cred ca majoritatea problemelor vin de la faptul ca Ana e cam prostuta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ana o fi crezut in sacrificul lui Gheorghe. Oricum, trebuia sa ne prezinti de la inceput toate datele problemei. :) Last edited by maria-luisa; 26.04.2010 at 11:08:05. |
|