![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa vezi cand or incepe executile publice , atunci sa te tii . . .
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai pe forum deja au inceput -- vezi thread-ul cu Forumul nostru II. Si a propos -- cei care sustineti ca nimic nu trebuie schimbat, si ca toate trebuie tinute ca pe vremea Sf Parinti capadicieni, Sf Apostoli si asa mai departe -- care va incumetati sa faceti spovedania asa ca pe vremea aceea, in mijlocul comunitatii si cu voce tare? Sigur, doar pacatele mari, dar si astea sunt destule. Daca marturisirea in fata unui preot, om pana la urma, si care e si legat de secretul spovedaniei e atat de grea, cum ar fi oare cea publica? Hmm. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum nu cred ca e chiar adevarata,odata ce lipseste cunoasterea 'fata catre fata',e tot un fel de spovedanie in scris,fata de noi insine. Cred ca s-ar cutremura forumul asta,daca am incepe sa ne spodvedim cu adevarat public. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu este o provocare la o spovedanie publica. Este doar o provocare la a ne medita la faptul ca au fost lucruri care s-au schimbat de-a lungul timpului, si nu a fost un lucru rau pana la urma. Dimpotriva, spovedania privata, desi ne-apostolica, este un lucru excelent: pe de o parte scuteste comunitatea de crestini de turbulente, pe de alta parte penitentul are ocazia de a auzi de la preot sfaturi personalizate, si apoi chiar simti ca primesti iertarea de la Dumnezeu. Pana la urma noi, crestinii, vrem iertare de la Dumnezeu, nu de la societate.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Pai ce am spus rau?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu cum sunt alti crestini, insa ptr mine este FOOOARTE important ca pe langa iertarea de la Dumnezeu sa fiu iertata si de catre cei carora le-am gresit sau care din diverse alte pricini nu mai vorbesc cu mine. Am tot citit opiniile voastre la topicul IERTAREA... insa sincer va spun,ma macina permanent faptul ca cel/cea cu care sunt certata nu mi-a acordat IERTAREA.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sigur, nici nu stiu daca poti obtine iertare de la Dumnezeu daca nu vrei sa o obtii si de la cel pe care l-ai ranit. Ma refeream mai mult la "gura lumii" din care e greu sa iesi si care cu greu te iarta. |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord | valinu | Intrebari utilizatori | 0 | 25.04.2011 00:04:56 |
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 22.03.2010 16:36:44 |
O alta lista cu pacate, din Filocalie | Florin-Ionut | Pocainta | 219 | 12.08.2009 15:56:35 |
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? | pacifistul | Generalitati | 4 | 18.05.2008 21:24:49 |
|