Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.03.2010, 00:40:43
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Pana la urma noi, crestinii, vrem iertare de la Dumnezeu, nu de la societate.
Nu stiu cum sunt alti crestini, insa ptr mine este FOOOARTE important ca pe langa iertarea de la Dumnezeu sa fiu iertata si de catre cei carora le-am gresit sau care din diverse alte pricini nu mai vorbesc cu mine. Am tot citit opiniile voastre la topicul IERTAREA... insa sincer va spun,ma macina permanent faptul ca cel/cea cu care sunt certata nu mi-a acordat IERTAREA.
Reply With Quote
Vechi 27.03.2010, 00:48:39
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Nu stiu cum sunt alti crestini, insa ptr mine este FOOOARTE important ca pe langa iertarea de la Dumnezeu sa fiu iertata si de catre cei carora le-am gresit sau care din diverse alte pricini nu mai vorbesc cu mine. Am tot citit opiniile voastre la topicul IERTAREA... insa sincer va spun,ma macina permanent faptul ca cel/cea cu care sunt certata nu mi-a acordat IERTAREA.

Sigur, nici nu stiu daca poti obtine iertare de la Dumnezeu daca nu vrei sa o obtii si de la cel pe care l-ai ranit. Ma refeream mai mult la "gura lumii" din care e greu sa iesi si care cu greu te iarta.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Lista parohiilor din Mitropolia Ortodoxa Romana pentru Germania, Europa Centrala si de Nord valinu Intrebari utilizatori 0 25.04.2011 00:04:56
Dependența de internet și hipersexualitatea , pe lista bolilor mintale ! cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 6 22.03.2010 16:36:44
O alta lista cu pacate, din Filocalie Florin-Ionut Pocainta 219 12.08.2009 15:56:35
epilepsia: o boala obisnuita sau o boala demonica? pacifistul Generalitati 4 18.05.2008 21:24:49