![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cred ca din fiecare. Oricum, aici pe forum ma simt "ca acasa". Cand am venit prima data aici, mi-am dat seama ca ,cunostiintele mele in legatura cu ortodoxia sunt nule, aproape. Aici m-am maturizat, daca pot spune asa.
Aici am gasit raspunsul la intrebari care am macinau ,aici am gasit lamuriri, si cel mai important, aici am gasit prieteni adevarati, care m-au ajutat cand am avut mare nevoie de o vorba buna, de un sfat, si nu se afla nimeni langa mine ca sa mi-l ofere.Aici am aflat de fapt ce inseamna dreapta credinta ortodoxa si valorile ei. de asta imi place sa vin pe forum: sa invat eu, sa sfatuiesc pe altii, si cel mai important,sa imi apar credinta in fata celor care doresc sa o defaimeze.
|
|||
|
|||
|
toate la un loc
|
|
|
|||
|
|||
|
Toate la un loc si-nca multe altele...care, nu vor spune mare lucru in cele din urma .
|
|||
|
|||
|
1 si 2. Am intrebari, vreau sa aflu raspunsurile altora ca sa-mi pot da propriile raspunsuri.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Intru pe acest site foarte folositor de altfel :
a) Din vanitatea si mandria de a scrie , in loc sa am smerenia de a citi b) Pentru ca vreau sa inteleg ceea ce nu sunt in stare sa cred c) Pentru ca am impresia ca ,comunic cu oameni virtuali,in loc sa vorbesc cu sotia d) Pentru a ajuta pe cei care sunt la fel de rataciti ca mine |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cata sinceritate! Foarte frumos scris.
|
||||
|
||||
|
Intru pe acest forum pentru ca sunt un om care face in general ceea ce ii dicteaza sufletul si asta am simtit.
Prefer sa citesc,deasemenea nu simt mereu sa scriu si o fac doar atunci cand am imboldul interior de a o face. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
| Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 16:04:32 |
| In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 17:38:09 |
| Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 15:38:28 |
|
|