![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu inteleg ce se intampla postez cu majuscule si apare fara?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Buna Viviana,am observat ca esti din acelasi oras cu mine :)) Nu este obligatoriu sa dam poze cu noi,adresa de mail,dar macar sa stim din ce oras este fiecare,prenumele si 2,3 cuvinte despre el. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Varsta mi-o stiti, sunt casatorita, am o fata si un baiat si mai nou un nepotel dulce foc! De cand am devenit credincioasa celelalte pasiuni au palit pana au disparut de tot. Totusi imi place tot ce e frumos: pictura, muzica; imi plac formele armonioase ale artei etrusce, si gandurile frumoase, dintre care cele mai frumoase sunt cele legate de Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, a iti pune viata pe net este un act de curaj.. Eu am facut-o odata si am primit "rasplata". Detalii? ce conteaza cine si ce sunt? M-am prezentat, sunt jenica. Important este daca gasesti ceva bun si folositor in mine (daca), nu modul de exprimare, gramatica sau statul meu social. Pana nu demult aveam o vorba: sunt un om simplu..acum..nici macar asta nu mai am curaj sa spun. Stii de ce? pentru ca simplitatea=smerenie ori eu nu o am. Va invit sa vizionati albumul meu si sa va umpleti de bucurie..eu ca om nu contez, insa daca a ceva de daruit..daruiesc cu dragoste.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu m-am obisnuit repede cu noua formula a forumului,ba chiar imi place mai mult.Si-mi place sa rasfoiesc prin descrierile personale,celor care le-au postat,este un fel de-a ne apropia si de-a ne simti mai umani,chiar daca,intr-adevar,uneori inaintea sinceritatii pandeste perfiditatea si caracterul odios al unora care nu au altceva de facut,decat sa loveasca si sa injoseasca.
Acum nu mai sunt vremurile de altadata,unde prieteniile si intalnirile erau la tot pasul,cu vecinul,cu verisoara,si asa mai departe.Acum evadam din anonimatul la care timpul si societatea contemporana ne supune,evadam astfel prin intermediul unui forum,sau al messengerului.Nu este nimic rau atata timp cat ne pastram o conduita morala,si atata timp cat exista sinceritate si bun simt. Uite!,mi-a facut placere sa vad fotografiile postate de Mirela si am fost placut susprinsa sa aflu ca a venit in tara si ca a facut posibilul sa se intalneasca cu anumite persoane,bine-nteles de incredere,de pe forum.Astfel,l-am vazut si eu pe Cristi(cristboss),pe Stefan(veilur)...etc.Frumos! Nu trebuie sa ne temem,se spune ca ;"mai rusinos este sa nu ai incredere,decat sa fii dezamagit!" Eu am un copil mic,un sot mai mereu ocupat...nu prea am cum sa fac escapade,dar voi cei care aveti timp si care nu va tipa copilul alaturi,ar fi pacat sa nu va intalniti,sa vizitati manastiri,sa povestiti si sa va bucurati de prieteie si relaxare. Cred ca am vorbit deja prea mult! Mai asteptam pareri! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
dragilor, eu cred ca toti aveti cate ceva frumos de impartasit, inclusiv cateva poze de pe unde ati fost de-a lungul anilor, nu neaparat poze recente. daruiti, nu fiti zgarciti!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
eheheiiiiii Mirela...daca as mai avea loc as mai posta..dar am umplut tot spatiul oferit de picassa..
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
articol formula as - Rugaciunea e ca apa pentru un om insetat | E_my | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.09.2009 21:00:40 |
Formula AS -Spiritualitate | C-tin | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 26.06.2008 23:59:42 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
forumul crestinortodox la pro tv | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 31 | 14.12.2007 06:56:58 |
|