Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2008, 20:51:28
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de viviana Vezi mesajul
dar era cu majuscule...
nu inteleg ce se intampla postez cu majuscule si apare fara?
Reply With Quote
Vechi 28.10.2008, 20:53:16
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Citat:
În prealabil postat de viviana Vezi mesajul
Buna tuturor...sper sa ma descurc cu noua versiune...interesanta...dar de retinut faptul ca suntem aici sa ne descarcam sufletele si sa incercam sa gasim altceva,acea Lumina care lipseste ...eu de exemplu gasesc alinare aici.imi umplu sufletul, stiu ca dincolo de acest ,,trup,, ,,ambalaj,, gasesc acel miez al fiintei noastre ,, scanteia divina,, din om...si numai aici parca n-a patruns inca mizeria pe care unii semeni o au in suflet...numai citind ce postati ,si gasesc unele raspunsuri...in rest sper sa capat intelepciune si puterea de a discerne binele de rau...m-am descris si eu putin, si am postat niste fotografii...toate cele bune tuturor, si Dumnezeu sa fie in noi!

Buna Viviana,am observat ca esti din acelasi oras cu mine :)) Nu este obligatoriu sa dam poze cu noi,adresa de mail,dar macar sa stim din ce oras este fiecare,prenumele si 2,3 cuvinte despre el.
Reply With Quote
Vechi 28.10.2008, 21:03:17
viviana's Avatar
viviana viviana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2007
Locație: undeva...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Buna Viviana,am observat ca esti din acelasi oras cu mine :)) Nu este obligatoriu sa dam poze cu noi,adresa de mail,dar macar sa stim din ce oras este fiecare,prenumele si 2,3 cuvinte despre el.
Buna si tie ,ma bucur ...ai ce invata de aici nu?e o cale buna oricum. ne ajuta in momentele grele.gasim alinare aici ,si intelepciune.pana invat sa butonez pe aici o sa mai fac gafe...
Reply With Quote
Vechi 28.10.2008, 21:40:58
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Aici nu este vorba de a afisa adrese , dar o locatie, o tara, un oras, o ocupatie, o stare civila, o poza, un album, nu ii inteleg pericolul. Discretia, indemnul la secretomanie, denota o fire izolata, ceva in neregula cu propria-ti persoana. DE CINE SA NE ASCUNDEM ? Doamne dar chiar suntem stupizi pana la urma sa -mi fie teama sa spun ca sunt din Bucuresti, ca sunt casatorit, anul nasterii, profesia, pasiunile , etc. Adresa de mess. de vrei o dai, de nu, nu. Si pana la urma pot sa-mi fac singur selectia. Sa fim deschisi , cu sufletul, cu mintea, iar teama de cel de lanpa noi , e o nalucire a mintii noastre. O obtiune libera, pentru oameni liberi. Sa o folosim !
Am citit ca la 40 ani se face primul bilant al vietii, dupa care e indicata o inceata retragere din lume, pentru a realiza interiorizarea. Am facut acest lucru si mi se pare ca ma risipesc, atunci cand deschiderea spre lume e prea mare, cand prea multi oameni imi invadeaza intr-un mod sau altul viata. Este optiunea mea si mi se potriveste. Se stie ca exista oameni extravertiti si introvertiti. A fi introvertit nu are nici o legatura cu lipsa de libertate. Sa incercam sa respectam optiunile celuilalt, fara a-i impune ceea ce consideram noi ca este bine.
Varsta mi-o stiti, sunt casatorita, am o fata si un baiat si mai nou un nepotel dulce foc!
De cand am devenit credincioasa celelalte pasiuni au palit pana au disparut de tot. Totusi imi place tot ce e frumos: pictura, muzica; imi plac formele armonioase ale artei etrusce, si gandurile frumoase, dintre care cele mai frumoase sunt cele legate de Dumnezeu.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 13:46:26
eduardd
Guest

Implicit

Cristian, a iti pune viata pe net este un act de curaj.. Eu am facut-o odata si am primit "rasplata". Detalii? ce conteaza cine si ce sunt? M-am prezentat, sunt jenica. Important este daca gasesti ceva bun si folositor in mine (daca), nu modul de exprimare, gramatica sau statul meu social. Pana nu demult aveam o vorba: sunt un om simplu..acum..nici macar asta nu mai am curaj sa spun. Stii de ce? pentru ca simplitatea=smerenie ori eu nu o am. Va invit sa vizionati albumul meu si sa va umpleti de bucurie..eu ca om nu contez, insa daca a ceva de daruit..daruiesc cu dragoste.
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 14:23:31
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Cristian, a iti pune viata pe net este un act de curaj.. Eu am facut-o odata si am primit "rasplata". Detalii? ce conteaza cine si ce sunt? M-am prezentat, sunt jenica. Important este daca gasesti ceva bun si folositor in mine (daca), nu modul de exprimare, gramatica sau statul meu social. Pana nu demult aveam o vorba: sunt un om simplu..acum..nici macar asta nu mai am curaj sa spun. Stii de ce? pentru ca simplitatea=smerenie ori eu nu o am. Va invit sa vizionati albumul meu si sa va umpleti de bucurie..eu ca om nu contez, insa daca a ceva de daruit..daruiesc cu dragoste.
Da Jenica!!! Multumim!!!!Tare mult m-a bucurat albumul tau.... frumos, frumos, frumos!!!! o incantare pentru ochiul privitorului si balsam pentru sufletele acelora ca mine, care nu am avut si poate nici nu voi avea vreodata sansa de a vizita acele locuri binecuvantate.
O si o pentru tine, draga noastra Jenica
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 15:19:57
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Eu m-am obisnuit repede cu noua formula a forumului,ba chiar imi place mai mult.Si-mi place sa rasfoiesc prin descrierile personale,celor care le-au postat,este un fel de-a ne apropia si de-a ne simti mai umani,chiar daca,intr-adevar,uneori inaintea sinceritatii pandeste perfiditatea si caracterul odios al unora care nu au altceva de facut,decat sa loveasca si sa injoseasca.
Acum nu mai sunt vremurile de altadata,unde prieteniile si intalnirile erau la tot pasul,cu vecinul,cu verisoara,si asa mai departe.Acum evadam din anonimatul la care timpul si societatea contemporana ne supune,evadam astfel prin intermediul unui forum,sau al messengerului.Nu este nimic rau atata timp cat ne pastram o conduita morala,si atata timp cat exista sinceritate si bun simt.
Uite!,mi-a facut placere sa vad fotografiile postate de Mirela si am fost placut susprinsa sa aflu ca a venit in tara si ca a facut posibilul sa se intalneasca cu anumite persoane,bine-nteles de incredere,de pe forum.Astfel,l-am vazut si eu pe Cristi(cristboss),pe Stefan(veilur)...etc.Frumos!
Nu trebuie sa ne temem,se spune ca ;"mai rusinos este sa nu ai incredere,decat sa fii dezamagit!"
Eu am un copil mic,un sot mai mereu ocupat...nu prea am cum sa fac escapade,dar voi cei care aveti timp si care nu va tipa copilul alaturi,ar fi pacat sa nu va intalniti,sa vizitati manastiri,sa povestiti si sa va bucurati de prieteie si relaxare.
Cred ca am vorbit deja prea mult! Mai asteptam pareri!
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 17:21:24
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Eu m-am obisnuit repede cu noua formula a forumului,ba chiar imi place mai mult.Si-mi place sa rasfoiesc prin descrierile personale,celor care le-au postat,este un fel de-a ne apropia si de-a ne simti mai umani,chiar daca,intr-adevar,uneori inaintea sinceritatii pandeste perfiditatea si caracterul odios al unora care nu au altceva de facut,decat sa loveasca si sa injoseasca.
Acum nu mai sunt vremurile de altadata,unde prieteniile si intalnirile erau la tot pasul,cu vecinul,cu verisoara,si asa mai departe.Acum evadam din anonimatul la care timpul si societatea contemporana ne supune,evadam astfel prin intermediul unui forum,sau al messengerului.Nu este nimic rau atata timp cat ne pastram o conduita morala,si atata timp cat exista sinceritate si bun simt.
Uite!,mi-a facut placere sa vad fotografiile postate de Mirela si am fost placut susprinsa sa aflu ca a venit in tara si ca a facut posibilul sa se intalneasca cu anumite persoane,bine-nteles de incredere,de pe forum.Astfel,l-am vazut si eu pe Cristi(cristboss),pe Stefan(veilur)...etc.Frumos!
Nu trebuie sa ne temem,se spune ca ;"mai rusinos este sa nu ai incredere,decat sa fii dezamagit!"
Eu am un copil mic,un sot mai mereu ocupat...nu prea am cum sa fac escapade,dar voi cei care aveti timp si care nu va tipa copilul alaturi,ar fi pacat sa nu va intalniti,sa vizitati manastiri,sa povestiti si sa va bucurati de prieteie si relaxare.
Cred ca am vorbit deja prea mult! Mai asteptam pareri!
Exact Ory, sa vedem si fata umana a forumului. Doar suntem oameni nu niste simple id-uri ! Suntem o familie aici, cu bune, cu mai putin bune, dar important ca suntem si vrem sa ne cunoastem. Aici este diferenta dintre alte forumuri necrestine, alte site-uri. Noi nu avem a ne ascunde in spatele monitoarelor reci si far de simtire. In general, netul inhiba, dar aici in cazul crestinortodox.ro, el creaza prietenii adevarate , avand acelasi numitor comun, ORTODOXIA.
Vechi 30.10.2008, 05:29:41
mirelat
Guest

Implicit apropo de ce spunea ory

dragilor, eu cred ca toti aveti cate ceva frumos de impartasit, inclusiv cateva poze de pe unde ati fost de-a lungul anilor, nu neaparat poze recente. daruiti, nu fiti zgarciti!
Reply With Quote
Vechi 30.10.2008, 09:17:32
eduardd
Guest

Implicit

eheheiiiiii Mirela...daca as mai avea loc as mai posta..dar am umplut tot spatiul oferit de picassa.. http://picasaweb.google.co.uk/jenica9
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Forumul nostru omulet Biserica Ortodoxa si Massmedia 479 04.11.2009 15:39:44
articol formula as - Rugaciunea e ca apa pentru un om insetat E_my Stiri, actualitati, anunturi 0 09.09.2009 21:00:40
Formula AS -Spiritualitate C-tin Resurse ortodoxe on-line 4 26.06.2008 23:59:42
pe forumul edu.ro(profesorilor) urzicuta Generalitati 0 29.02.2008 20:16:07
forumul crestinortodox la pro tv alexandra28again Stiri, actualitati, anunturi 31 14.12.2007 06:56:58