![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Nu mi se pare o idee buna sa-mi afisez pe forum adresele si preferintele. Am mai facut-o pe forumul vechi cu adresa de mess si m-am pomenit cu fel de fel de mesaje de la sectanti sau intrerupta de la lucru de persoane care se ofereau gratuit sa-mi tina lectii de religie fara sa solicit eu ceva. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Nu stiu in ce imprejurari am spus ca ma pasioneaza paranormalul, ca studiez pe aceasta tema. (Cu timpul meu liber si cu banii mei, fac ce vreau eu!) Ca sa nu va spun ce potop de inventive s-a abatut asupra mea de la falsii credinciosi care nici macar nu stiu ca nu au voie sa judece ca sa nu fie judecati. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Asa ca, stimati colegi, va recomand discretie in ceea ce va priveste ca nici nu banuiti cine poate fi in jur. Pastrati-va intimitatea![/COLOR] ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce zici tu sunt acuzatii foarte grave,recunosti acele persoane? Nu obligatoriu adresele de messenger sau de Email dar macar numele si localitatea. |
|
||||
|
||||
![]()
Aici nu este vorba de a afisa adrese , dar o locatie, o tara, un oras, o ocupatie, o stare civila, o poza, un album, nu ii inteleg pericolul. Discretia, indemnul la secretomanie, denota o fire izolata, ceva in neregula cu propria-ti persoana. DE CINE SA NE ASCUNDEM ? Doamne dar chiar suntem stupizi pana la urma sa -mi fie teama sa spun ca sunt din Bucuresti, ca sunt casatorit, anul nasterii, profesia, pasiunile , etc. Adresa de mess. de vrei o dai, de nu, nu. Si pana la urma pot sa-mi fac singur selectia. Sa fim deschisi , cu sufletul, cu mintea, iar teama de cel de lanpa noi , e o nalucire a mintii noastre. O obtiune libera, pentru oameni liberi. Sa o folosim !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nadejdie, curaj, sinceritate !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Am postat cu majuscula, dar repet: Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]()
doamne iarta-ma! Si eu am gresit, am scris cu litere mici!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dar era cu majuscule...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Forumul nostru | omulet | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 479 | 04.11.2009 15:39:44 |
articol formula as - Rugaciunea e ca apa pentru un om insetat | E_my | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.09.2009 21:00:40 |
Formula AS -Spiritualitate | C-tin | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 26.06.2008 23:59:42 |
pe forumul edu.ro(profesorilor) | urzicuta | Generalitati | 0 | 29.02.2008 20:16:07 |
forumul crestinortodox la pro tv | alexandra28again | Stiri, actualitati, anunturi | 31 | 14.12.2007 06:56:58 |
|