Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.08.2012, 03:34:12
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit Stimata Doamna,

Îndrăznesc să vă scriu aceste rânduri, folosindu-mă de prilejul apropiat al împlinirii unui număr de ani de la plecarea dv, în realitate ca să vă mulțumesc pentru cele pe care le-ați făcut, atât pentru mine personal, cât și pentru familia mea.

Fiindcă ați făcut multe lucruri, stimată doamnă ! Lucruri dintre care eu am bănuiala că aș cunoaște numai o mică parte. Cu discreția de care ați dat mereu dovadă, cât bine mi-ați mai făcut mie și celorlalți, nu am cum să știu acum, dar toate se vor afla la vremea potrivită.

De aceea, vrau să vă asigur, stimată doamnă, că mă gândesc adesea la dv, cu toate că nu atât de des pe cât ar trebui. De multe ori, când văd un buchet de crini, îmi amintesc de dv. De multe ori, când văd un buchet de trandafiri roșii, parcă aș dori să vi-i dau dv, ca să vă spun, fără cuvinte, cât de mult vă iubesc. Uneori, se întâmplă ca și atunci când văd simple frunze de dafin, de exemplu când le folosesc în bucătărie, să mă gândesc la ele împodobindu-vă chipul.

Dumneavoastră sunteți în toate, doamnă! Pe înserat, când ridic ochii și văd cea mai strălucitoare dintre stele, eu mă gândesc că aceea este steaua dv. Ea îi luminează pe atâția îndrăgostiți, ea mă aprinde și pe mine de dragoste pentru dv. Și suport greu ideea că ați plecat și că am să vă văd peste Dumnezeu știe cât timp ! Cât de mult mi-aș dori să vă ating hainele diafane cu care v-am văzut înveșmântată în atâtea înfățișări ! Și tot steaua dv îi luminează pe corăbieri, ajutându-i să ajungă la loc sigur, ajutându-i să iasă din apele periculoase ale mării. Vă rog, stimată doamnă, despre care toată lumea spune că sunteți ca o mamă amabilă, să aveți amabilitatea să mă ajutați și mai departe, îndrumându-mă și dându-mi sfaturi bune. Mai ales când am să plec și eu în călătoria de care ne amintim acum, fiindcă fără ajutorul dv, nu prea am șanse să o scot la capăt. Dv știți mai bine decât mine că nu sunt în stare să mă descurc singur. Aș fi fost în stare, dacă aș fi făcut tot ceea ce m-ați sfătuit să fac, numai că, din păcate nu este cazul.

Îmi închipui, stimată doamnă, că primiți multe scrisori și tot felul de cereri, care nu vă lasă timp de odihnă, deși multă lume își închipuie că vă odihniți acum, după încercările teribile prin care ați trecut și care v-au străpuns inima. Cu toate acestea, vă rog să luați în considerare și scrisoarea mea și îndrăznesc să sper nu numai că vă veți bucura de mulțumirile mele, ci mai ales că veți da curs rugăminților mele pentru viitor.

Mereu al dv,
Mihnea Dragomir

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 09.08.2012 at 03:56:30.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Doamna bolnava de cancer din Ploiesti cosminms Umanitare 0 10.10.2012 21:55:36
O ciorba pentru doamna V.P. Mihnea Dragomir Umanitare 17 05.01.2012 00:32:33
Ati citit despre doamna care a fost in rai 06dec Stiri, actualitati, anunturi 7 11.10.2010 11:47:10
Sa o salvam pe doamna Luciana! almaris Generalitati 4 30.12.2009 22:50:33
doamna Desanca Nicolai clau23dari Stiri, actualitati, anunturi 84 06.12.2007 23:46:57