Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2011, 15:04:13
cristina mioara
Guest

Angry

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai nu e momentul, de ce?
pentru ca l-a noi se face nunta cu,,cort...etc.....asa vor parintii lui dar toti spun.NU ACUM..AVETI VOI TIMP
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:05:54
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vezi ca cel putin unul din site -urile unde ai trimis-o vinde remedii homeopatice.
Deci daca si restul sunt la fel de "eficiente" ca homeopatia..
Am precizat: plante si produse din plante, adica:extrase hidroalcoolice de la plantextrakt (la index terapeutic gasesti recomandarile pe afectiuni), ceaiuri si tincturi de la ceilalti.

In nici un caz produse homeopatice (stiam ca plantextrakt produce si asa ceva, eu nu le cunosc pe cele produse de ei, dar nu le recomand in general, asta e parerea mea)

Ai inteles acum?
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:10:05
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristina mioara Vezi mesajul
nu consum carne.doar la ocazii speciale dar si atunci f putin
Trebuie sa renunti definitv la carne dar si la lactate ....mai ales ca ai nodulii la sani. Mamele trebuie alapteze copiii si NU sa bea lapte.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:10:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Am precizat: plante si produse din plante, adica:extrase hidroalcoolice de la plantextrakt (la index terapeutic gasesti recomandarile pe afectiuni), ceaiuri si tincturi de la ceilalti.

In nici un caz produse homeopatice (stiam ca plantextrakt produce si asa ceva, eu nu le cunosc pe cele produse de ei, dar nu le recomand in general, asta e parerea mea)

Ai inteles acum?
O persoana (fizica/juridica) care iti vinde o minciuna crezi ca iti poate oferi si ceva adevarat?
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:11:55
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
pentru ca l-a noi se face nunta cu,,cort...etc.....asa vor parintii lui dar toti spun.NU ACUM..AVETI VOI TIMP
nu ascultati de parinti...ascultati de un duhovnic...cereti parerea unui duhovnic ...sunt curios tot asa va sfatuieste?
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:15:23
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
pai nu vrea sotul meu.zice ca nu e momentul.....ca avem noi timp........cu toate ca i-am spus ce implica aceasta curvie dintre noi
draga ...desfrau exista si intre soti...of of...pe alt topic vorbeai de post negru....dar trebui sa incepi cu cele elementare...casatorie ...eliminarea desfraului si a altor patimi daca vrei ajutor....

• Se plâng oamenii că tare e grea viața pe pământ, că tare-s multe boli, multe pagube, multe sudalme, beții, bătăi și toate păcatele. „Fiii mei ați spus că tare e grea viața și îcărcată de păcate. Atunci nu le mai faceți!”
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:16:45
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Citat:
dac mea mi-a recomandat sa iau capsule ganoderma........deci sa inteleg ca sunt bune?????
E buna ganoderma ,dar trebuie consumata cea cu concentratie mai mare.
Am citit despre efectele miraculoase ale acestei ciuperci care e mai buna decat ganoderma :
http://www.ciuperciterapeutice.ro/ci...e_benefice.php
Trebuie renuntat la carne si lactate.
Sunt medici de medicina naturista care dau tratamente competente ,nu dupa ureche.
De ex.dr.Boerescu.
Or mai fi si altii
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:21:47
cristina mioara
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
draga ...desfrau exista si intre soti...of of...pe alt topic vorbeai de post negru....dar trebui sa incepi cu cele elementare...casatorie ...eliminarea desfraului si a altor patimi daca vrei ajutor....

• Se plâng oamenii că tare e grea viața pe pământ, că tare-s multe boli, multe pagube, multe sudalme, beții, bătăi și toate păcatele. „Fiii mei ați spus că tare e grea viața și îcărcată de păcate. Atunci nu le mai faceți!”
pai........voiam sa tin post negru sa ma cas religios si daca fac nunta.gata toate le voi face asa cum trebuie........dar daca nu sunt cas religios.degeaba nu ot face nimic
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:26:15
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
pai........voiam sa tin post negru sa ma cas religios si daca fac nunta.gata toate le voi face asa cum trebuie........dar daca nu sunt cas religios.degeaba nu ot face nimic
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa te casatoresti...dar nu mai sta prea mult pe ganduri...mergi la duhovnic...citeste in fiecare seara sau cand poti acatiste/paraclise (ai primit deja recomandari pe aceasta tema)...spovedanie deasa....apropo sa mergeti impreuna la acelasi duhovnic, adica si pe sotul sa-l iei...poate asa il convingi...participati la Sf Liturghie.
Reply With Quote
Vechi 28.07.2011, 15:26:34
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Implicit

Mergeti la sf.Nectarie la man.Radu Voda si incecati sa cititi acatistul cu incredere timp de 40 zile.
E bun si pt.cancer si casatorie.
Doamne ajuta !
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral speranta1970 Generalitati 14 25.05.2021 10:02:02
Cancerul este o ciuperca andreicozia Generalitati 37 11.06.2011 14:15:55
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori absolutep0wer Generalitati 4 14.09.2010 19:04:46
Nicotina, asociata cu cancerul mamar absolutep0wer Generalitati 2 25.08.2010 23:00:33
lupta cu cancerul mirela.b Umanitare 16 16.01.2009 14:05:49