![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca l-a noi se face nunta cu,,cort...etc.....asa vor parintii lui dar toti spun.NU ACUM..AVETI VOI TIMP
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In nici un caz produse homeopatice (stiam ca plantextrakt produce si asa ceva, eu nu le cunosc pe cele produse de ei, dar nu le recomand in general, asta e parerea mea) Ai inteles acum? |
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie sa renunti definitv la carne dar si la lactate ....mai ales ca ai nodulii la sani. Mamele trebuie alapteze copiii si NU sa bea lapte.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ascultati de parinti...ascultati de un duhovnic...cereti parerea unui duhovnic ...sunt curios tot asa va sfatuieste?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
_____________ • Se plâng oamenii că tare e grea viața pe pământ, că tare-s multe boli, multe pagube, multe sudalme, beții, bătăi și toate păcatele. „Fiii mei ați spus că tare e grea viața și îcărcată de păcate. Atunci nu le mai faceți!” |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am citit despre efectele miraculoase ale acestei ciuperci care e mai buna decat ganoderma : http://www.ciuperciterapeutice.ro/ci...e_benefice.php Trebuie renuntat la carne si lactate. Sunt medici de medicina naturista care dau tratamente competente ,nu dupa ureche. De ex.dr.Boerescu. Or mai fi si altii |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa te casatoresti...dar nu mai sta prea mult pe ganduri...mergi la duhovnic...citeste in fiecare seara sau cand poti acatiste/paraclise (ai primit deja recomandari pe aceasta tema)...spovedanie deasa....apropo sa mergeti impreuna la acelasi duhovnic, adica si pe sotul sa-l iei...poate asa il convingi...participati la Sf Liturghie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mergeti la sf.Nectarie la man.Radu Voda si incecati sa cititi acatistul cu incredere timp de 40 zile.
E bun si pt.cancer si casatorie. Doamne ajuta ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alcohol mouthwash si asociatia cu cancerul oral | speranta1970 | Generalitati | 14 | 25.05.2021 10:02:02 |
Cancerul este o ciuperca | andreicozia | Generalitati | 37 | 11.06.2011 14:15:55 |
Cancerul pulmonar - pericolul din umbra pentru nefumatori | absolutep0wer | Generalitati | 4 | 14.09.2010 19:04:46 |
Nicotina, asociata cu cancerul mamar | absolutep0wer | Generalitati | 2 | 25.08.2010 23:00:33 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
|