![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dragul meu Raoul...in scurta ta existenta pe Pamant...cum ai putut dobandi o "experienta" atat de vasta? Cate legaturi serioase, de durata ai avut? Sau e ca si chestia cu "comunist inrait", cand in fapt nici nu te nascusesi pe atunci....No offense, stii ca te simpatizez ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poti sa o mai spui odata !
|
||||
|
||||
![]()
Cand sa mai spun?? Si la ce anume te referi?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca la asta se refera Ory :
"Unii oameni nu se schimba atat de usor precum ne imaginam." Adica, e de acord cu tine. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca se referea la "a repeta" atunci nu a pus adverbul corect. Intr-adevar,imi mentin afiramiile. Mi-as fi dorit totusi sa nu am dreptate...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da,e greu cu schimbarea...Imi vine acum in minte statuia lui David - capodopera lui Michelangelo.A durat extrem de putin executarea statuii fatza de timpul acordat gasirii materialului din care a fost facuta(parca in jur de 15 ani, nu mai retin )..Michelangelo spunea ca e foarte important materialul, deoarece MIZERIA iasa in timp la suprafata si ii va strica capodopera...Asa e si cu oamenii..Incearca sa se schimbe, dar in timp, mizeria iasa din nou la suprafatza..
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda,prin asta trec eu acuma... De fapt am tot trecut de cativa ani. Tot sper ca cineva sa se schimbe,insa in zadar. Doar Dumnezeu mai poate face minuni!
|
|
|||
|
|||
![]()
Raoul, Dumnezeu va face minuni , dar numai daca acele minuni sunt spre folosul tau....Poate insa iti va deschide o alta "fereastra"....Sa te ajute Domnul, sa cauti ce gasesti....ca "pe lume vesnica-i doar schimbarea"......n-am spus-o eu.....dar stii...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da... diavolul poate aduce noroc sau ghinion... insa nu si Dumnezeu, la care toate sunt randuite spre mantuirea omului. Ce am facut pentru a "merita" greutatile ?! Mai bine citim cartea Iov si... cateva Vieti de Sfinti. Atunci vom intelege si nu vom mai intreba... ba vom fi si foarte odihniti. O intrebare pe care ar trebui sa ne'o punem cu totii... cat mai des !
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Povestea sufletului meu. | Un_trecator | Intamplari adevarate | 8 | 13.05.2011 20:42:29 |
Povestea mea | ralucao | Intamplari adevarate | 7 | 07.03.2011 18:07:13 |
Povestea mea. | ars_amandi | Intamplari adevarate | 19 | 25.06.2008 17:35:19 |
Povestea unei casatorii | Laurentiu | Generalitati | 2 | 04.11.2007 01:58:42 |
|