![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mâine o voi pune pe asta la avatar atunci.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Asta intradevar a fost un mare sfint Alex. Nevsky inspirat de Dumnezeu in lupta impotriva teutonilor suedezi!...cautati pe U-tube fragmente din film!(foarte impresionant)
...unul care nu a fost "iute la minie si varsatoriu de sinje nevinovat" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..si stii de ce rusii au cistigat toate razboiele impotriva invaziilor antihristice? Pentru ca ei au considerat toate aceste razboie ca fiind TOTALE! Sau ei sau noi! ...pina la ultimul! Iar Dumnezeu cind vede acest efort pina la moarte nu are cum sa nu ajute! |
|
|||
|
|||
![]()
Pe acest thread un om a judecat pe alt om,vrand sa il indrepte
Iar acesta din urma,nu i-a raspuns cu nici un cuvant de dojana. Ce noapte frumoasa de sf Nicolae avem |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu am absolut nimic cu Andrei, nu știu dacă maniera în care a fost scris thread-ul ăsta e bună sau rea, dar știu că a nu judeca e una, și a nu lua poziție împotriva unor idei eretice care ar putea să îi smintească pe cei care intră pe site cu speranța de a afla răspunsuri, e alta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne Iisuse Hristoase, Fiule și Cuvântul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul! Pace și bucurie tuturor! Doamne ajută!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
|