Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2010, 23:01:53
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Total anticanonică!
Dar asta ?

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 06.12.2010, 23:03:38
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Dar asta ?

Da, asta e altceva!
Vechi 06.12.2010, 23:06:21
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
Da, asta e altceva!
Mâine o voi pune pe asta la avatar atunci.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Vechi 06.12.2010, 23:08:04
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
Da, asta e altceva!
Asta intradevar a fost un mare sfint Alex. Nevsky inspirat de Dumnezeu in lupta impotriva teutonilor suedezi!...cautati pe U-tube fragmente din film!(foarte impresionant)
...unul care nu a fost "iute la minie si varsatoriu de sinje nevinovat"
Vechi 06.12.2010, 23:14:35
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Asta intradevar a fost un mare sfint Alex. Nevsky inspirat de Dumnezeu in lupta impotriva teutonilor suedezi!...cautati pe U-tube fragmente din film!(foarte impresionant)...unul care nu a fost "iute la minie si varsatoriu de sinje nevinovat"
Cred ca sunt 2 momente distincte Andrei.Contra suedezilor la Neva si contra teutonilor la Lacul Peipus,in celebra ,,Batalie pe gheata",o catastrofa pentru ordinul teutonic.Filmul,vechi si alb-negru,este senzational,coloana sonora de exceptie,un film de referinta>AICI
Vechi 06.12.2010, 23:21:31
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Cred ca sunt 2 momente distincte Andrei.Contra suedezilor la Neva si contra teutonilor la Lacul Peipus,in celebra ,,Batalie pe gheata",o catastrofa pentru ordinul teutonic.Filmul,vechi si alb-negru,este senzational,coloana sonora de exceptie,un film de referinta>AICI
Asa este, multumesc Scotty,
..si stii de ce rusii au cistigat toate razboiele impotriva invaziilor antihristice?
Pentru ca ei au considerat toate aceste razboie ca fiind TOTALE!
Sau ei sau noi! ...pina la ultimul! Iar Dumnezeu cind vede acest efort pina la moarte nu are cum sa nu ajute!
Vechi 06.12.2010, 23:24:15
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Pe acest thread un om a judecat pe alt om,vrand sa il indrepte
Iar acesta din urma,nu i-a raspuns cu nici un cuvant de dojana.
Ce noapte frumoasa de sf Nicolae avem
Vechi 06.12.2010, 23:31:00
Scotsman
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Asa este, multumesc Scotty,
..si stii de ce rusii au cistigat toate razboiele impotriva invaziilor antihristice?
Pentru ca ei au considerat toate aceste razboie ca fiind TOTALE!
Sau ei sau noi! ...pina la ultimul! Iar Dumnezeu cind vede acest efort pina la moarte nu are cum sa nu ajute!
Anytime bro'.Ultimul film rusesc pe care l-am vazut,cu subiect istoric,si care mi-a placut enorm a fost ,,1612" .Se investesc bani grei in industria cinematografica din Rusia si a inceput sa se vada.O seara placuta.
Vechi 06.12.2010, 23:42:50
VladCat
Guest

Implicit

nu am absolut nimic cu Andrei, nu știu dacă maniera în care a fost scris thread-ul ăsta e bună sau rea, dar știu că a nu judeca e una, și a nu lua poziție împotriva unor idei eretice care ar putea să îi smintească pe cei care intră pe site cu speranța de a afla răspunsuri, e alta.
Vechi 07.12.2010, 00:06:07
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Implicit

Doamne Iisuse Hristoase, Fiule și Cuvântul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul! Pace și bucurie tuturor! Doamne ajută!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09