![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ar fi bine daca lumea ar intelege ,ca este bine ca 40 zile de la moarte sa se lase ca sufletul ei sa-si gaseasca linistea .Ea si Dumnezeu stie ce-l mai bine de ce a facut acest lucru desigur nesabuit . dar noi nu avem nici un drept ,sa confirmam sau sa infirmam ceia ce nu ne apartine .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este plin de astfel de oameni care,punandu-si baza vietii pe aspectul fizic,faima,pozitie sociala,uita ca de fapt totzi suntem doar niste cadavre umblatoare si ca totzi vom ajunge in acelasi loc mai devreme sau mai tarziu...... |
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, nu va saturati sa scormoniti ...pamantul? A murit, gata. Sunt niste chestii din biblie pe care le apreciez si eu si tocmai pe alea nu le respectati (faceam referire la chestia cu judecatul aproapelui, bla bla).
|
|
||||
|
||||
![]()
E suficient tambalau la OTV, ca sa mai incepem si noi altul, pe forum. Dumnezeu s-o ierte!
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca depresia a fost motivul sinuciderii Madalinei. Dar nu cunoastem tipul depresiei sale. Am aflat de la un psihiatru rus ca depresia poate fi endogena sau psihogena. Cea endogena nu poate fi vindecata fara tratament medicamentos, fiind cauzata de anumite difunctii biologice. In schimb, depresia psihogena e determinata in mod direct de patimile omului (femeia cocheta, de exemplu, se intristeaza daca nu isi poate cumpara perechea de pantofi la care viseaza). Mahnirea pune stapanire pe sufletul impatimitului cand nu-si poate satisface patima sa.
Last edited by George.m; 31.12.2010 at 14:45:25. |
|
|||
|
|||
![]()
Orice am zice este pur speculativ, nu putem ști ce-a fost în mintea ei.
|
|
|||
|
|||
![]()
A trecut un an de-atunci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi se pare totusi ciudat sa fi inghitit 400 ml din acea substanta...
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a sinucis, este clar, dar unora le este prea greu sa accepte! Sa o ierte Dumnezeu !
|
|
||||
|
||||
![]()
Și din păcate, circul pe mormântul ei continuă...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Madalina Manole a plecat la Domnul ! | cristiboss56 | Generalitati | 238 | 04.10.2021 15:38:38 |
Balada Mesterul Manole | costel | Generalitati | 3 | 14.12.2010 10:07:59 |
|