![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
O noapte bună! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnu 66 va doresc in continuare succes in dezbaterile dmv. exemplare. Discursurile care te incomodeaza observ ca devin sforaitoare pentru tine - dupa cum spuneam diversiunea ta sta la loc de cinste.
Last edited by ovidiu b.; 20.01.2012 at 22:58:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu așteptam o explicație din partea ta, de ce mă iei la întrebări? Nu mă crezi nici când îmi declar ignoranța? Hai, acum e momentul tău... explică-ne!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Cred că nu aveți de gând să dormiți tot așa cu capul în jos... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În rest, sunteți doar un rătăcit, adică un eretic. Doctrinele neoprotestanților le-am studiat mai bine de trei decenii (inclusiv adventiști de oricare zi ar fi ei) și am mers suficient de mult prin bisericile lor (nu a fost chiar timp pierdut, am mai văzut și eu tipologii umane). "revistele prin mâini" era o modalitate de a spune că voi, neoprotestanții (de fapt niște victime ale culturii de consum americane, mi-e milă de voi), vă creați tot timpul ocazii de a vă susține afirmațiile, dar numai pe baza unor situații și stări conflictuale. În concluzie, chiar vă cunosc suficient de bine ca să mai însemnați ceva pentru mine dpv spiritual. N-am ce să discut cu dvs. despre Creator, Preasfânta Treime și despre Scripturi. N-am cu cine și sunt mult prea ocupat (V-am urmărit postările: sunt doar veșnicile clișeuri neoprotestante pe care le aud de la vârsta de 10 ani și chiar a trecut mult de atunci). Dar dacă pot să fac ceva pentru dvs. (mă refer în calitatea noastră de frați întru Adam fiindcă Dumnezeul vostru nu este și al meu) am să o fac cu dragă plăcere. În rest, nu încercați să provocați discuții, m-am lăsat demult de sportul cu neoprotestanții. Doamne ajută! Și roagă-te, frate, mulțumește că mai ai încă ceva vreme și roagă-te, frate, roagă-te... P.S. "Acesta însă da, acum nu mai puteți da înapoi." Doamne, câtă micime duhovnicească dovedește afirmația asta!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 21.01.2012 at 05:58:26. |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-adevar, daca inainte va consideram rataciti doar pentru ca asta imi spunea biserca mea, acum m-ati convins cu totul: la niste intrebari simple nu mi-ati dat nici un raspuns. Semn ca nici nu-l aveti, iar concluzia la care am ajuns e corecta. Va doresc ca Dumnezeu sa va lumineze si sa se indure de dumneavoastra.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() P.S. Nu vă faceți probleme, persoanele de față se exclud (rătăciții și nerătăciții)... O zi (din întâmplare a 7-a) bună! Last edited by osutafaraunu; 21.01.2012 at 08:18:32. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 08:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 21:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 12:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 15:32:12 |
|