![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Statisticile arata ca in toate tarile unde avorturile sunt interzise criminalitea si saracia sunt astronomice. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca as putea rezuma ani si ani de cercetare si dezbatere in cateva fraze as faceo, crede-ma m-ar scuti de atata debzatere care oricum nu va lumineaza catusi de putin din cate vad.
|
|
|||
|
|||
![]()
Avand in vedere ca habar nu ai si "credinta ta" ca nu exista Dumnezeu se bazeaza pe intuitie si pe necunoastere sunt sanse extrem de mari ca intuitia ta, de tip feminina sa fie totalmente eronata.Duhnesti a prostie infantila, copilaroasa si capricioasa.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acest ateu ignorant si total nepregatit, a dezbatut ore intregi cu seful dintr-o secta religioasa si nici macar un singur argument nu am pierdut, tocmai la prezentarea lor menita sa aduca noi fraieri. Pana si cei care venisera acolo mau felicitat pentru argumentele care leam dat si credema acel sef era mult mai destept ca voi si nam pus botul, voi sunteti mielusei.
Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:44:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() 2. Intrebarea nu isi are rostul, preotii nu pot intra in politica nici de ar vrea. Ti-am spus, sa dam Cezarului ce e al Cezarului. Deci nu, sa nu intre in politica e si parerea mea personala. 3. Risc sa raspund cu o alta intrebare: ai trait tu acum 100 de ani sa vezi ce era? I-ai citit pe Sf. Parinti? Eu am citit ceva si am vazut erau pe vremea aceea mai multi sfinti decat acum, mai multa credinta, mai multa frica de Dumnezeu. Intr-adevar, era altfel. Daca ai fi trait acum 100 de ani, nu ai mai fi avut aceste idei. 4. Eu nu stiu ce fel de oameni sunt. Eu ma vad pe mine si stiu cum sunt. Avem si uscaturile noastre, dracul isi baga coada peste tot si omul e slab si cade. 5. Nu sunt eu in masura sa judec lumea sau sa impart dreptatea pe pamant. 6. Ba da, mi se pare foarte rusinos, avem si noi uscaturile noastre, tot asa cum avem si sfintii nostri. In timp ce preotul acela dadea cu scula, altii faceau minuni si vindecau oameni. E un echilibru in toate, ce sa faci. 7. Acum tu ne faci proces de intentie. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din experienta mea cand are loc o debzbatere si la un moment dat unul recurge la insulte ca altceva nu mai are de contribuit acea persoana e de obicei si cea care a pierdut dezbaterea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
3. Risc sa raspund cu o alta intrebare: ai trait tu acum 100 de ani sa vezi ce era? I-ai citit pe Sf. Parinti? Eu am citit ceva si am vazut erau pe vremea aceea mai multi sfinti decat acum, mai multa credinta, mai multa frica de Dumnezeu. Intr-adevar, era altfel. Daca ai fi trait acum 100 de ani, nu ai mai fi avut aceste idei.
Deci admiti ca atunci nu exista toata chestia cu D-zeu iubire? Cat despre faptul ca erau mai multi sfinti e cam eronata, canonizarea se poate obtine pentru efectiv oricine, stefan cel mare de exemplu, o fi fost el un mare om, dar numai sfant nu era, cel putin ce inteleg eu prin sfant, si daca nu stiai familia romanov, aia ucisa de comunisti a fsot si ia canonizata, de unde pana unde tarul rusiei un sfant? Iar cat despre fiicele lui nevinovate, apai ar trebuie sa canonizeze toate victimile comunismului, macar ele au murit usor, nu de frig si de faome ca nenumarate milioane. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am venit pe forum, din curiozitate, plictiseala, si deasemnea pentru ca eu de multi ani mi-am raspuns toate intrberile in prinvinta religiei si am combatut toate argumentele, din pacate voi nu mi-ati oferit nimic nou. Aceleasi argumente obosite, reciclate la nesfarsit. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|