Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.01.2010, 01:35:14
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bodyandsoul Vezi mesajul
Cata inteligenta! In Romania femeile fac cel putin 1 milion de avorturi in fiecare an si tu ne dai citate din Vechiul Testament! Pune-te cu burta pe carte (ortodoxa) si vei afla multe despre Vechiul Testament! E usor sa apesi pe buton, dar perele coapte nu pica in gura lenesilor! Mai multe de citit!!!
Deci sa inteleg ca tu ai vrea ca in fiecare an sa sa se nasca un milion de copii care mare parte din ei nu vor avea ce manca, nu vor avea educatie, si care cand vor creste mai mari iti vor da in cap ca sa-ti ia banii sa cresca alti copii nedoriti?

Statisticile arata ca in toate tarile unde avorturile sunt interzise criminalitea si saracia sunt astronomice.
Vechi 02.01.2010, 01:38:12
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Hai serios, cum ti-ai dat tu seama ca e fictiv?Spune-ne ca sa ne dam si noi seama sa nu mai credem in Harap Alb.
Daca as putea rezuma ani si ani de cercetare si dezbatere in cateva fraze as faceo, crede-ma m-ar scuti de atata debzatere care oricum nu va lumineaza catusi de putin din cate vad.
Vechi 02.01.2010, 01:41:35
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AteulCelRau Vezi mesajul
Daca as putea rezuma ani si ani de cercetare si dezbatere in cateva fraze as faceo, crede-ma m-ar scuti de atata debzatere care oricum nu va lumineaza catusi de putin din cate vad.
Avand in vedere ca habar nu ai si "credinta ta" ca nu exista Dumnezeu se bazeaza pe intuitie si pe necunoastere sunt sanse extrem de mari ca intuitia ta, de tip feminina sa fie totalmente eronata.Duhnesti a prostie infantila, copilaroasa si capricioasa.
Vechi 02.01.2010, 01:41:38
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
Tocmai te-ai facut de cacao aici pe thread.Inca nu am mai cunoscut ateisti ignoranti si total nepregatiti."Dumnezeu nu exista pentru ca asa vreau eu si nu stiu de ce nu exista dar asa vreau eu." Daca ai zis ca nu stii, atunci de unde stii ce nu stii?
Acest ateu ignorant si total nepregatit, a dezbatut ore intregi cu seful dintr-o secta religioasa si nici macar un singur argument nu am pierdut, tocmai la prezentarea lor menita sa aduca noi fraieri. Pana si cei care venisera acolo mau felicitat pentru argumentele care leam dat si credema acel sef era mult mai destept ca voi si nam pus botul, voi sunteti mielusei.

Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:44:49.
Vechi 02.01.2010, 01:45:15
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
1.Deci ai citit sau nu?
2. Nu are voie ca nu-i lasa legea, iarasi raspunde la intrebare.
3. Crestinismul sa schimabt asa de mult in ultima suta de ani ca nu l-ai recunoeaste daca te-ai intoarce in timp.
4. Deci ii sustii chiar daca sunt niste jigodii de oamenii, si ipocriti pe deasupra?
6. Deci faptul ca biserica lua pamantul taranilo muritori de foame daor ca sasi umple burdihanele, iar faptul ca acel pamant era muncit de sclavi nu ti se pare cel putin detestabil?
6. Deci nu ti se pare ciudat ca un preot dadea cu scula intrun baiat, prin hainele preotesti desigur, si ca a profitat de inghesuiala sa nu fie vazut si sa nu poate fugi tanarul? E adevarat, n-a injurat, daor sa inrosit la fata ca racu si a coborat la urmatoare statie in graba.
7. Rostul era sa vad ce stie lumea despre pagani ca vorbesc de paraca inainte de crestinism oamenii se mancau intre ei si ca religiile anterioare erau nush abominatii cand ironic e ca sunt baza crestinismului mai mult decat biblia.
1. Am citit,am citit, ce crezi ca esti singurul care a citit?
2. Intrebarea nu isi are rostul, preotii nu pot intra in politica nici de ar vrea. Ti-am spus, sa dam Cezarului ce e al Cezarului. Deci nu, sa nu intre in politica e si parerea mea personala.
3. Risc sa raspund cu o alta intrebare: ai trait tu acum 100 de ani sa vezi ce era? I-ai citit pe Sf. Parinti? Eu am citit ceva si am vazut erau pe vremea aceea mai multi sfinti decat acum, mai multa credinta, mai multa frica de Dumnezeu. Intr-adevar, era altfel. Daca ai fi trait acum 100 de ani, nu ai mai fi avut aceste idei.
4. Eu nu stiu ce fel de oameni sunt. Eu ma vad pe mine si stiu cum sunt. Avem si uscaturile noastre, dracul isi baga coada peste tot si omul e slab si cade.
5. Nu sunt eu in masura sa judec lumea sau sa impart dreptatea pe pamant.
6. Ba da, mi se pare foarte rusinos, avem si noi uscaturile noastre, tot asa cum avem si sfintii nostri. In timp ce preotul acela dadea cu scula, altii faceau minuni si vindecau oameni. E un echilibru in toate, ce sa faci.
7. Acum tu ne faci proces de intentie. este adevarat, crestinismul a preluat multe lucruri din antichitatea pagana, nu tot ce e paganism e rau si de aruncat la gunoi. Numai cate influente platoniciene se regasesc la Sf. Parinti, har Domnului! nu neaga nimeni ca s-a cladit crestinismul si pe mostenirea greco-latina.Trebuie discernamant si masura, tot anticii ne invata asta!
Vechi 02.01.2010, 01:49:26
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
Avand in vedere ca habar nu ai si "credinta ta" ca nu exista Dumnezeu se bazeaza pe intuitie si pe necunoastere sunt sanse extrem de mari ca intuitia ta, de tip feminina sa fie totalmente eronata.Duhnesti a prostie infantila, copilaroasa si capricioasa.
Mama frate deci dupa ce ca insulti (desi eu am fost politicos), te mai si potrivesti cu vechea zicala, prostul daca nu-i fudul nu prost destul, am zis ca nu stiu despre lucruri care nici tu nu stii dar le umpli cu minciuni oricum, iar credinta am explicat intrun post anterior cei si chiar nam nevoie de asa ceva. Si unde am spus eu intuitie? cei cu voi azi sunteti telepati credeti ca-mi cititi gandurile, va aburiti singuri.

Din experienta mea cand are loc o debzbatere si la un moment dat unul recurge la insulte ca altceva nu mai are de contribuit acea persoana e de obicei si cea care a pierdut dezbaterea.
Vechi 02.01.2010, 01:52:11
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Acest ateu ignorant si total nepregatit, a dezbatut ore intregi cu seful dintr-o secta religioasa si nici macar un singur argument nu am pierdut, tocmai la prezentarea lor menita sa aduca noi fraieri. Pana si cei care venisera acolo mau felicitat pentru argumentele care leam dat si credema acel sef era mult mai destept ca voi si nam pus botul, voi sunteti mielusei.
Pentru gramatica ta si buna stapanire a limbii nu te-a felicitat nimeni? Mai baiete, eu ma retrag la culcare. Iti multumesc ca m-ai facut sa ma amuz in seara aceasta, dar te rog eu ceva: fie-ti mila, pune mana, te rog, nu pe Biblie, nu ... ci pe o carte de gramatica a limbii romane!!!!! Te rog... noi nu vrem "sa puna nimeni botul" pe forumul acesta, tu ai venit sa iti etalezi desteptaciunea si sa iti punem intrebari! Bun, ti-ai realizat scopul! Si inca cum! noapte buna!
Vechi 02.01.2010, 01:52:51
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
Mama frate deci dupa ce ca insulti (desi eu am fost politicos), te mai si potrivesti cu vechea zicala, prostul daca nu-i fudul nu prost destul, am zis ca nu stiu despre lucruri care nici tu nu stii dar le umpli cu minciuni oricum, iar credinta am explicat intrun post anterior cei si chiar nam nevoie de asa ceva. Si unde am spus eu intuitie? cei cu voi azi sunteti telepati credeti ca-mi cititi gandurile, va aburiti singuri.

Din experienta mea cand are loc o debzbatere si la un moment dat unul recurge la insulte ca altceva nu mai are de contribuit acea persoana e de obicei si cea care a pierdut dezbaterea.
Nu stiu cine e ala prost,care nu stie dar stie ce nu stie.De unde nu este nici Dumnezeu nu cere vorba aia.
Vechi 02.01.2010, 01:56:58
AteulCelRau
Guest

Implicit

3. Risc sa raspund cu o alta intrebare: ai trait tu acum 100 de ani sa vezi ce era? I-ai citit pe Sf. Parinti? Eu am citit ceva si am vazut erau pe vremea aceea mai multi sfinti decat acum, mai multa credinta, mai multa frica de Dumnezeu. Intr-adevar, era altfel. Daca ai fi trait acum 100 de ani, nu ai mai fi avut aceste idei.

Deci admiti ca atunci nu exista toata chestia cu D-zeu iubire? Cat despre faptul ca erau mai multi sfinti e cam eronata, canonizarea se poate obtine pentru efectiv oricine, stefan cel mare de exemplu, o fi fost el un mare om, dar numai sfant nu era, cel putin ce inteleg eu prin sfant, si daca nu stiai familia romanov, aia ucisa de comunisti a fsot si ia canonizata, de unde pana unde tarul rusiei un sfant? Iar cat despre fiicele lui nevinovate, apai ar trebuie sa canonizeze toate victimile comunismului, macar ele au murit usor, nu de frig si de faome ca nenumarate milioane.
Vechi 02.01.2010, 02:03:37
AteulCelRau
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Pentru gramatica ta si buna stapanire a limbii nu te-a felicitat nimeni? Mai baiete, eu ma retrag la culcare. Iti multumesc ca m-ai facut sa ma amuz in seara aceasta, dar te rog eu ceva: fie-ti mila, pune mana, te rog, nu pe Biblie, nu ... ci pe o carte de gramatica a limbii romane!!!!! Te rog... noi nu vrem "sa puna nimeni botul" pe forumul acesta, tu ai venit sa iti etalezi desteptaciunea si sa iti punem intrebari! Bun, ti-ai realizat scopul! Si inca cum! noapte buna!
Tu realizezi ca unii oameni scriu rapid si nu se obosesc sa corecteze? Daca aici dadeam o lucrare asi fi avut alt limbaj, plus ca ma indoiesc ca tu ai cunostinetele mele in lingvistica, chair am scris la viata mea si in engleza si in romana chestii care probabil te depasesc desi doar speculez in cazul tau, altii deaicea..
Am venit pe forum, din curiozitate, plictiseala, si deasemnea pentru ca eu de multi ani mi-am raspuns toate intrberile in prinvinta religiei si am combatut toate argumentele, din pacate voi nu mi-ati oferit nimic nou. Aceleasi argumente obosite, reciclate la nesfarsit.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Partener ateu onyx235 Nunta 87 26.03.2011 21:52:20
Suntem crestini, intrebati-ne orice andreicozia Generalitati 133 16.08.2010 23:01:34
Eminescu ateu? pisi Generalitati 39 18.01.2010 16:49:03
De ce sunt ateu agnostic hmiron Teologie si Stiinta 43 30.12.2009 22:51:32
ateu sau crestin? Dan-Virgil Generalitati 33 12.07.2008 21:21:58