![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Acest ateu ignorant si total nepregatit, a dezbatut ore intregi cu seful dintr-o secta religioasa si nici macar un singur argument nu am pierdut, tocmai la prezentarea lor menita sa aduca noi fraieri. Pana si cei care venisera acolo mau felicitat pentru argumentele care leam dat si credema acel sef era mult mai destept ca voi si nam pus botul, voi sunteti mielusei.
Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 01:44:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am venit pe forum, din curiozitate, plictiseala, si deasemnea pentru ca eu de multi ani mi-am raspuns toate intrberile in prinvinta religiei si am combatut toate argumentele, din pacate voi nu mi-ati oferit nimic nou. Aceleasi argumente obosite, reciclate la nesfarsit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Credinta nu trebuie dovedita, n-are nevoie. Este sau nu este , iar pt cine o are si e fericit asa, e foarte bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Problema apare cand acea credinta ii spune sa explodeze o bomba in mijlocul unei multimi, sau cum era in trecut sa arda femei batrane sau sa omoare pe oricine care nu era crestin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta n-are nimic de-a face cu Dumnezeu, sunt doar aberatii ale mintii umane.
|
|
|||
|
|||
![]()
Noapte buna tuturor!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Defapt asta e marea problema cu "dumnezeu" el nu "zice" nimic, numai preotii stiu ce "gandeste" el si vin apoi si ne spun noua, si acolo incep problemele. Last edited by AteulCelRau; 02.01.2010 at 02:17:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Imi cer scuze, am dat click de doua ori si riscam sa imi apara acelasi mesaj.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|