![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu trage concluzii despre ce scriu eu deoarece daca vreau sa scriu ceva- scriu si nu "pe ascuns" ca nu am secrete. Fiecare are de invatat ceva de la altii ca nimeni nu stie absolut totul. Nenorocirea incepe cu cei care nu stiu, nu invata de la altii si din lipsa de altceva ignoranta lor le face frica de "necunoscut" si iata prima caramida la palatul antisemitismului. Scri:" Trebuie sa spun, ca apreciez ceva in mod deosebit la evrei:".Ai si aci mare gresala ca evreii nu sunt la fel totii. Sunt asa si sunt si altfel. Evreii sunt ca romanii.Uneoori buni si uneoori rai. prima lectie: Nu pune pe totii evreii in aceias oala. Adevarat ca evreii se ajuta intre ei mai mult ca romanii de exemplu dar asta nu ii face pe toti buni sau rai.
|
|||
|
|||
![]()
M-am convins inca odata, ca nu esti dispus sa dai nici un raspuns concret; doar le balmajesti, Moshe.
Stiu f bine cat e de credibila sau nu Wikipedia. Dar comparand cu cele gasite in alte articole, precum si in afirmatiile de pe acel forum - practic am citit tot ce am gasit despre Struma - am ajuns la concluzia ca informatiile date de Wikipedia sunt corecte. Si atunci, care este aportul tau, Moshe, la edificarea aceste probleme, legate de vina romanilor in cazul Struma? Nici unul. Tu vii doar ca sa ne acuzi de antisemitism, si asta in mod total gratuit si fara discernamant. Frumos rol ti-ai asumat, n-am ce spune! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vrei sa aflii si informatii care nu-ti mai convin si evident le vei declara ca inchipuite, citeste biografia Field-Mareshalului Gheorghi Jukov care a cistigat razboiul impotriva Germaniei si i-a eliberat pe evrei din lagare, sa vezi parerea acestui mare conducator de osti despre miscarile din Marea Naeagra si despre Romania, aliata Germaniei dupa care mai vorbim. Nu aveau ei nici o treaba cu evreii care refugiau in Palestina. Cind Struma inca plutea toate resursele si concentrarea lor era pe diviziile de tancuri ale satanei dinspre Minsk...nu Marea Neagra |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tot ce tu le amesteci, habar nu am de unde le scoti. Daca vei continua sa replici cu stil aproape de mojicie voi raporta asta la admin. Daca numai cearta cauti,fa asta in alt loc si poate mai bine in alt forum.Multumesc pentru cooperare.
|
||||
|
||||
![]()
Si eu am sa raportez la Iisus Hristos ca te tii de scandaluri cu toata lumea....
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.bjt2006.org/mefkure.html despre cele 3 vapoare care au parasit portul Constanta cu destinatia Palestina. Impresionanta si aceasta relatare. Deci pe 3 august 1944 mai erau inca evrei in Romania, care s-au putut salva. Unul dintre ei, autorul articolului, a fost salvat de la moarte de un prieten german din Timisoara. Cititi articolul. Andrei si Moshe, pe lumea asta nu sunt numai mincinosi, mai sunt si oameni, care spun adevarul, mai ales cand e vorba de viata lor... Veti vedea in articol. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca Mantuitorul crestinilor,nu a predicat niciodata ura contra evreilor si nu ura in general. Asa ca adevaratii crestini nu sunt antisemiti si ura nu face parte din religia lor. Daca o persoana merge pe drum si sar cateva javre la ea,asta inseamna ca toti cainii sunt javre? (Apropo de "toata lumea" de care ai scris)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
iar in '41 era posibil sa fie marea neagra plina de nave sau submarine sovietice ca abea atunci incepea razboiul din rasarit, iar in '44 sunt posibile ambele variante, deci daca nemtzii nu au distrus toate cele trei nave inseamna ca nu aveau interes antisemit decat in ascuns, caci au distrus din ordin militar ofitzeri poloneji fugari... deci nu se shtia shi nu se practica antisemitismul de catre nemtzi shi nu exista holocaust in zonele unde nu era ocupatzie fascista-nazista-hortista, shi chiar in zonele ocupate se facea doar in ascuns... iar la noi, in Regina Romania, aflata sub influentza nazista, cat mai ramasese din ea fara Ardealul de nord shi fara Basarabia shi Bucovina care aveau statut de zona de razboi, nu era holocaust caci multzi evrei straini se refugiasera aici la noi... iar deportarile peste nistru nu se faceau din Romania ci din zonele din basarabia shi bucovina unde erau statzionate armatele romane sau germane caci erau multzi partizani sau bolshevici... deci de acolo s-au deportat de catre armata, la comanda ofitzerilor ce aveau datoria sa ia masuri ca sa-shi protejeze soldatzii, nu exista nici o politica in acest sens. shi asta e gloria generalilor bolshevici ai armatei sovietice: cat atacau nemtzii in est, trimiteau gloatele la moarte sigura caci tactica nebuna era copleshirea adversarului prin numarul oamenilor trimishi sa moara, iar dupa ce s-au retras nemtzii pentru ca debarcasera aliatzii in Italia shi razboiul din est pe spatzii prea largi era risipa de resurse, au ajuns abea in ianuarie '44 la Leningrad, caci furerul shtia ca lupta decisiva se va da in vest shi de aceea a retras armatele germane cerand generalului neamtz sa se retraga shi astfel umilindu-l caci batalia nu se terminase, iar apoi au venit shi ei sovieticii spre vest ca s-au retras nemtzii, shi apoi au intors armele romanii shi au mers pana inspre Germania iar in spate erau rushii cu tancurile shi katiushele, shi asha au cucerit ei Germania cand s-au intors romanii in tzara shi cand fugeau nemtzii din Germania shi se predau americanilor ca razboiul era terminat... deci asha au tzinut ei piept, generalii ashtia, caci sarmanul popor rus a murit ucis de ei... shi asha au invins generalii ashtia in razboi, prima data cu piepturile poporului lor, cu masele de creshtini trimishi ca orbetzii sa copleseasca adversarii prin numar iar apoi cu mana romanilor shi sarbilor... ce se eliberau din ordinul lui Tito shi al Regelui Mihai I, furandu-le pe urma lor razboiul de eliberare zicand ca ei ne-au eliberat.... poi ei, generalii, defapt au ocupat Germania, Basarabia shi Bucovina shi jumatate de Polonie, iar apoi tot ce se putea... asta au facut ei shi deci de astea se tzineau shi cu astea se ocupau... iar englezii aveau interesul ca sa pastreze zonele de influentza din Africa deci n-aveau de ce sa doreasca creerea statului Israel... ci ei voiau sa-shi pastreze coloniile... shi erau gata sa declansheze dupa al doilea razboi mondial prin '50 shi ceva un mic-mare razboi atomic... Deci iata ce rezulta din texte, ca am impresia ca razboiul nemtzesc de invadare de peste Nistru, de dincolo de Nistru, caci pana la nistru a fost al nostru de eliberare, deci dincolo de Nistru a fost nemtzesc, nazist, shi asta, razboiul asta infernal i-a scapat pe rushi de genocidul facut de maimarii lor impotriva propriului popor, genocid facut de stalin shi echipele de tortzionari bolshevici caci apoi a trebuit sa se ocupe de razboi... deci pare ca nazishtii fara sa shtie au dus un razboi sfant de ocupare a sovieticilor shi eliberare a poporului oprimat shi supus unui autogenocid imens... dar in rest shi razboiul nazishtilor a fost razboi de ocupare caci shi ei au dorit ca shi hortishtii sau fascishtii, au dorit revizionismul absurd shi au practicat ocuparea celorlalte tzari prin razboiul blitz-crig... crezand multzi ca ei sunt salvatorii europei... caci nimeni nu ii puteau opri... decat mai tarziu abea de le tzineau piept englejii prin africa, pana au intrat romanii creshtini in lupta impotriva lor... cand am trecut de Ungaria si impreuna cu sarbii lateral shi cu rushii in spate au priceput shi ei ca au pierdut... razboiul... iar Gorbaciov a distrus zidul lacomilor facut in Berlin... inventand perestroika... adica un fel de capitalism comunist cu fatza umana, adica aceiashi minciuna dar mascata ceva mai frumos... cu ranjetul mandriei desharte... cam asha ca ranjetul heroshimei... pardon, surasul... cam asha ca in cazul giocondei... care se uita mereu la tine ca sa te seduca chiar daca te uitzi la masca din alta directzie... Last edited by vsovi; 05.11.2009 at 15:09:55. |
|
||||
|
||||
![]()
Daca nu stiai, Iisus Hristos poate vorbi orice limba voieste, ca un Dumnezeu ce este, atoatecunoscator... Daca nu stiai, Iisus Hristos este deasupra lumii si , ca Unul ce a creat deopotriva cu Tatal Ceresc lumea, este fara cetatenie... doar muritorii isi revendica apartenenta la un sistem politic, de guvernamant... sisteme care sunt straine de arhitectura cereasca si care vor fianeantizate la schimbarea lumii.... cei ce isi pun increderea in sisteme si in forta lor se identifica cu cel ce le-a creat...mamona!
Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist | doctor_faustus | Generalitati | 28 | 12.02.2013 09:39:16 |
|