![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te provoc să cauți aproape de orașul tău o clădire foarte lungă (ceva de genul unei fabrici de țevi), să te plasezi nu prea departe de ea dar pe mijlocul ei și să faci trei poze: prima ținînd obiectivul perpendicular, a doua un pic în sus (să se vadă mai mult cerul decît linia pămîntului și clădirea) și a treia un pic în jos (să se vadă mai mult pămîntul). Apoi compară-le și arată-ni-le și nouă. Vezi, să folosești acelați aparat de fotografiat, nu unul profesional care știe să corecteze (în mare parte, nu de tot) deformațiile pe care vreau să le subliniez aici. Întrebare anticipativă: dacă măcar într-una din poze muchia clădirii va apărea deformată, vei trage concluzia că muchia respectivă este curbilinie?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Intrand in acest joc si eu spun ca este cu atat mai posibil ca extraterestrii si OZN-urile sa existe.Nu am timp si nici rabdare,sa caut linkuri acum,insa te asigur ca daca vei cauta vei gasi n materiale si sustinatori ai acestei ipoteze.Despre asta ce parere ai,ar putea fi posibila? :)
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 23.01.2012 at 11:01:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dacă începînd cu 21 decembrie 2012 vei vedea OZNuri survolînd marile orașe din întreaga lume, vei trage concluzia că ne invadează extratereștrii? Ce se va întîmpla cu credința ta atunci, presupunînd că va fi așa?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru ca,daca totul este relativ si posibil,daca pamantul ar putea fi plat,de ce nu ar putea exista si extraterestrii? :) Pana la urma in Biblie nu se discuta nici despre un aspect,nici despre celalalt...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Haaaahahahahahaha... Curba orizontului se datorează modului de a privi dintr-un punct, omnidirecțional. Camerele și chiar ochii bagă distorsiuni, au un efect, și imaginile obținute nu sunt similare ci sunt funcție de lentile... Să vorbim despre gravitație și despre globul ce atrage toate în centru. Păi forțele gravitaționale în centru se anulează între ele deci nu sunt produse de centru, iar dacă nu sunt produse de centru de ce să se strângă toate în centru? Iată că nu există nicio gravitație născută de un glob și nicio lege de atracșie dintre corpuri... Luna și mareele se pot explica prin faptul că luna impune prin zona pe unde trece legile cerești, acolo unde apele nu se adună în adunările lor. Luna e de ghiață, apă ce înghiață spre frig tot mai mult și soarele e din apă arzătoare și se încălzește tot mai mult, iar la eclipsa de soare, luna și soarele formează o sferă perfectă cu temperatura de 0 grade celsius. Între ele este CERUL, Tăria, Norii unde locuiește Dumnezeu. Luna aduce iarna iar soarele aduce vara... iar Primăvara și Toamna o aduce credința, steluțele cerului. E foarte frumos și minunat de plăcut... Fulgerul crapă cerul și trece prin apele cerului descărcându-se căci cerul are o structură tot din apă, și când luminează el trece prin apele cerești aruncând o lumină rece în toate direcțiile, o lumină fără foc, o lumină energetică, electro-magnetică albă, și lumia asta nu suferă refracția sau reflexiile așa cum suferă lumina solară a focului solar care suferă deviații funcție de temperatură și umiditate, ea trece prin cer fără schimbare de direcție. Satana a căzut din cer ca fulgerul iar Domnul și semnul său se va vedea de la răsărit și până la apus precum fulgerul când vine. Creația este foarte simplă și frumoasă... pentru cine o vede cu ochii credinței. Toate vor trece dar Cuvântul Fiului Omului nu va trece niciodată căci e veșnic și sigur se împlinește atunci cînd îi sosește ceasul împlinirii Sale. Voi însă credeți toți explicaționiștii absurzi ai gLumii... Nu pot decât să râd cu hohote când vă aud cum vă certați pe lucruri atât de simple și evidente... De ce apar lateral spre poli cum le spun ei, aurorele boreale din moment ce sunt zone de umbră, nu sunt în raza de acțiune a soarelui, de ce se vede lumină, după modelul lor planetar și după explicațiile lor? Nu vă dați seama că v-au mințit crezând ei că știu explica? Totul este scris în scripturi și oricine pricepe, nu este nimic greoi sau imposibil de priceput sau de înțeles... însă Tainele cele adânci doar sfinții le știu deslușii... eu am cerut de sus și mi s-a dat elementarul căci nici acela nu eram capabil să-l pricep. Deci dacă eu am putut, atunci oricine poate pricepe. Last edited by vsovivi; 23.01.2012 at 12:24:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu am mai propus: facem cheta,cumparam niste baloane (sau unul mai mare,mai bun),o sfoara lunga si o camera de filmat (telefon sau orice altceva) si le inaltam sa vedem ce imagine are Pamantul de sus. SI DACA E ROTUND,INGHITI TOATA SFOARA?? Ca poate doar asa te vei opri din a posta tot felul de ineptii! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Crede-ma ca mai mult de 3 randuri nu-i citesc din niciun post. Probabil le scrie el pentru... el!
|
|
|||
|
|||
![]()
L-or lansat pe „Goliat” de un decimetru cub, și astfel vom avea imagini de sus... de la primul satelit românesc. Așa că David îl va lovi iar pe Goliat cu piatra credinței din praștia Adevărului și acesta v-a mărturisi: Pământul nu e glob și nici planetă între alte planete, ci e rond spre jos în fundul apelor și plat denivelat la suprafață.
Așa că sfoara o vor înghiții toți cei ce nu au crezut... ![]() Raoule, crezi că vei putea înghiți atâta camilă? Că mai ușor trece ea prin gaura unui ac decât să intre un... în Împărăția Cerurilor. Lucian, știu că vă e lene să mă citiți... mult mai ușor este să rătăciți. Last edited by vsovivi; 13.02.2012 at 15:03:37. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|