Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.12.2012, 20:08:35
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Eu cred ca toti politicienii sau majoritatea au luat diploma pe bani dar l-au gasit doar pe Ponta de fazan.
Ti se pare normal ca diplomele sa se ia pe bani? In cazul Ponta e vorba de doctorat! Deci nu e un "fazan" - ca sa te citez - obisnuit, ci unul cu doctorat pe care l-a plagiat. Posibil sa-l fi si platit, nu stiu.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 20:49:01
MariaElena
Guest

Implicit My name's Forrest, Forrest Gump

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Nu ma necajesc, d-voastra va agitati steril pe acest topic, bombardandu-ne cu copy-pasteuri despre plagiatul lui Ponta si alte informatii despre partidul sau. Cu siguranta nu intra doamna Ritdzi, nici doamna Anastase, nici doamna Udrea (nici alti politicieni barbati, ca nu e vorba numai de doamne), daca legea votului uninominal ar fi permis ca in parlament sa intre cel clasat pe locul 1, cum e firesc.
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.

Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.

Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!

Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie!

S-a votat cf. Legii 35/2008, Calin Popescu Tariceanu prim ministr; deci n-are niciun amestec Traian Basescu, PDL etc.
Alternativa a fost Legea Ponta Antonescu votata in parlament la inceputul anului; Legea ponta Antonescu a fost declarata neconstitutionala de catre Cureta Constitutionala cu un vot zdrobitor: 9-0.

Daca o țarină nu rodeste, poate fi din vina: semanatorului, a țarinei sau a semintelor.

<<Ieșit-a semănătorul să semene sămânța sa. Și pe când semăna el, una a căzut lângă drum și a fost călcată în picioare și păsările cerului au mâncat-o. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut pe piatră; și dacă a răsărit s'a uscat, pentru că nu avea umezeală. Și alta a căzut în mijlocul spinilor; și spinii, crescând împreună cu ea, au înăbușit-o. Și alta a căzut pe pământul cel bun și a crescut și a făcut rod însutit“. Pe acestea spunându-le, a strigat: „Cel ce are urechi de auzit, să audă!“ >>Luca 8, 5-8
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 21:09:26
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Referirea ta la colonialism are a face cu populismul specific romanilor! Lasa balta gargara de la TV.
Referitor la colonizarea Rumâniei Laura19 a deschis deja un fir de discuții în care sunt prezentate doar câteva elemente, puține, ale colonizării și derumânizării Rumâniei.

DISTRUGEREA TOTALA A INDUSTRIEI ROMANESTI si TRANSFORMAREA TARII IN COLONIE
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14784
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 21:14:50
MariaElena
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Poate ii mai iarta Dumnezeu din pacate daca face fapte de milostenie, si daca se lauda, ce? Mai iau poate si alti paralamentari exemplu sa ajute si ei. Ce daca spune ca e crestin, e un lucru de rusine sa afirmi ca esti crestin?
Domnul Gheorghe Becali a candidat cu sloganul „In slujba Crucii”. Cum slujeste Crucea?
Este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? E smerit? Despre lauda desarta si trufie a auzit? Face milostenie adevarata? Dar, domnul Gheorghe Becali face milostenie cu adevarat? Saracia nu este o virtute, si nici bogatia un pasaport pentru mantuire.
<<Luați aminte ca milostenia voastră să nu o faceți în fața oamenilor, ca să vadă ei; altminteri nu veți avea răsplată de la Tatăl vostru Cel din ceruri.Deci, când faci milostenie, nu trâmbița înaintea ta, cum fac fățarnicii prin sinagogi și pe ulițe, ca să fie slăviți de oameni; adevăr vă grăiesc, își iau pl pentru ca milostenia ta să fie într'ascuns; și Tatăl tău, Care vede întru ascuns, îți va răsplăti la arătare.ata lor. Tu însă, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta.>> (Matei 6, 1-4)
Crestin esti prin fapte nu prin vorbe.
Crestinul nu se lauda, nu se trufeste.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 21:21:37
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Parerea mea: Presedintele este singurul lucid, care cu adevarat se gandeste la aceasta Tara. Cine nu vede acest lucru, sa asculte mai atent mesajele acestuia.
Așa s-a gândit la țară cum s-a gândit și la flota rumânească: așa de bine s-a gândit la ea că a dispărut. Așa zisul președinte, mai precis guvernatorul a ceea ce a mai rămas din Rumânia, este unul dintre cele mai nocive persoanje posibile pentru politica și statul rumân. Luciditatea guvernatorului este echivalentă cu luciditatea celui care are de cel mai bun prietene pe Johnny Walker. Păcat că rumânii încă îi mai acordă credit acestui anti-rumân care a contribuit substanțial la distrugerea acestei țări.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 21:33:32
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariaElena Vezi mesajul
Domnul Gheorghe Becali a candidat cu sloganul „In slujba Crucii”. Cum slujeste Crucea?
Este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? E smerit? Despre lauda desarta si trufie a auzit? Face milostenie adevarata? Dar, domnul Gheorghe Becali face milostenie cu adevarat? Saracia nu este o virtute, si nici bogatia un pasaport pentru mantuire.
<<Luați aminte ca milostenia voastră să nu o faceți în fața oamenilor, ca să vadă ei; altminteri nu veți avea răsplată de la Tatăl vostru Cel din ceruri.Deci, când faci milostenie, nu trâmbița înaintea ta, cum fac fățarnicii prin sinagogi și pe ulițe, ca să fie slăviți de oameni; adevăr vă grăiesc, își iau pl pentru ca milostenia ta să fie într'ascuns; și Tatăl tău, Care vede întru ascuns, îți va răsplăti la arătare.ata lor. Tu însă, când faci milostenie, să nu știe stânga ta ce face dreapta.>> (Matei 6, 1-4)
Crestin esti prin fapte nu prin vorbe.
Crestinul nu se lauda, nu se trufeste.
Aveti dreptate ca nu trebuie sa ne laudam cu milostenia pe care o facem dar.....

Doamna, sa fim seriosi daca o luam asa, cine este crestin cu adevarat? Cine este bun, smerit, drept, bland, intelept, rabdator, iertator? D-voastra sunteti? Eu recunosc ca nu sunt.

Daca si faptelor bune ajungem sa le dam conotatii rele, daca privim cu rautate si printr-o oglinda stramba, strambam si ce este facut cu intentii bune.

E si el un om ca noi cu calitati si defecte. Nu trebuie sa il judecam ca nu stiu daca noi suntem mai buni. Eu cred totusi ca e bine ca vorbeste despre Dumnezeu, chiar si la TV, merge la biserica, da bani preotilor, ajuta, si la Athos, a construit case oamenilor la inundatii, a dat bani oamenilor saraci, a inmormantat pe banii lui boschetarii pe care primaria nu vroia sa ii ingroape etc. Care politicieni au mai procedat ca el eu n-am vazut nici unul sa ajute oamenii, sa dea bani la biserici, sa fie credinciosi, ei nu au facut altceva decat sa urmeze propriul interes si sa taie pe salarii etc.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 21:39:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Daca USL-ul tot are majoritatea de ce mai negociaza cu UDMR-ul? De ce astia trebuie sa fie tot timpul la conducere? De ce au atatea drepturi? Si de ce nu au acelesi drepturi ca toate minoritatile?
Pentru că UDMR-ul le este aproape impus pe căi oculte guvernanților așa zis rumâni ai Rumâniei. Sau poate aveți impresia că moghiorii au contriubuit degeaba la lovitura de stat din 1989? Au contribuit pentru ca să pună și ei mâna pe putere în Rumânia și pentru a își lua și ei porția lor de jaf de pe spatele acestei țări, chiar dacă jaful se numește sau se poate numi și autonomia așa zisului "ținut secuiesc", cu tot cu textila lor albastră pe care o au de stindard. UDMR-ul s-a constituit într-o castă conducătoare peste Rumânia și peste populația acesteia datorită presiunilor internaționale oculte la care Rumânia a fost supusă odată cu și după lovitura de stat din 1989, fiind vorba aici atât despre masonerie, cât și de romano-catolicism, precum și de elemente precum Soroș, Lantoș, etc. USL-ul "negociază" cu bestiile udemeriste pentru că pur și simplu le este impus pe căi oculte să facă aceste lucruri, altfel fiind aproape condamnați să dispară, destul de devreme, de la guvernare. Cei care au acaparat țara și au adus-o sub ocupație străină, la nivelul tot mai accentuat de colonie și țară bananieră, au impus și impun în continuare factorilor politici obedienți să distrugă guvernarea rumânească a Rumâniei și s-o aducă tot mai mult sub puterea unor guvernări "democratice" teroriste care urmăresc distrugerea potențialului economic și politic al națiunii rumâne și al statului rumân, precum și colonizarea țării și transformarea poporului rumân într-o populație de sclavi exploatați și de șomeri nomazi internaționali.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 21:59:03
mihaiB mihaiB is offline
Banned

Data înregistrării: 28.02.2011
Implicit

Citat:
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse.
Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.

Nu v-am bombardat cu copy-paste-uri despre plagiatul lui Victor Ponta. Am spus domnul Victor Ponta – My name is Copy, Copy Paste... Asa i s-a spus. Cand am auzit prima data porecla, m-am gandit la Forrest Gump care se prezenta: My name’s Forrest, Forrest Gump.

Nenorocirea pe care a provocat-o plagiatul lui Victor Ponta este mai mare decat vrem sa vedem. Bineinteles ca nu este singurul plagiator. Dar este prim ministru.
Intr-o situatie asemanatoare, ministrul german al apărării, Karl-Theodor zu Guttenberg a demisionat din guvern dupa ce a renunțat la titlul de doctor, fiind acuzat de plagiat. Financial Times Deutschland l-a poreclit: „Baronul de copy-paste”.
In luna aprilie, presedintele Ungariei Pal Schmitt a demisionat in urma unui scandal de plagiat; universitatea (la care obtinuse titlul de doctor) i l-a retras din cauza unor acuzatii de plagiat. Recent un nou scandal de plagiat in Ungaria: Vicepremierul ungar Zsolt Semjen a plagiat o buna parte din teza sa de doctorat. E epidemie!!!
Karl zu Guttenberg ( nume nobil, zu era dat pentru proprietati reale, von este dat si fara proprietate) a fost un politician foarte apreciat in G. Era curtata ca viitor Kancelar, nu au fost oamenii interesati de titlul de Dr., erau fascinati de el. Despre cum vorbea, cum se imbraca, era direct si argumenta foarte bine. In ultimul timp si ministrii au probleme, deputati la Eu.....

Nu de Dr. avem nevoie, ci de oameni care vor sa construiasca macar o fabrica pe an din banii de impozite si sa o puna in proprietatea poporului si nu in proprietate privata......Ce se construieste ramane, vorbele si titlurile sunt doar vant.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 22:07:26
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Domnul Ponta e... tot prim ministru. Felicitari natie!
La un asa presedinte, avem un prim-ministru pe masura sa. Felicitari natie!

Citat:
Eu nu vreau sa conving pe nimeni facand agitatie. Dar stiu ca, in general, un om cauta raspunsuri la intrebari(in situatia ca si le pune) din mai multe surse. Răul nu este numai la Traian Basescu si PDL. Daca asa credeti, dezamagirea dumneavoastra va fi mult mai mare decat va imaginati. E doar o constatare.
A spus cineva ca raul este numai la Traian Basescu ? Daca asa credeti doar pentru ca ne-am exprimat nemultumirea fata de comportamentul sau va inselati. Scuzati-ma ca nu-l aplaud frenetic.

Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 22:18:05.
Reply With Quote
Vechi 13.12.2012, 22:21:51
Banned

Implicit

Citat:
Sofia, bun mesajul tau, caci ne lumineaza cu privire la cauza raului care ne macina. Avorturile.
De fapt lucrurile nu stau chiar așa cum spun Sofia Iuga și Miha Anca. Retorica cu avorturile, deși este într-adevăr valabilă, atunci când vine vorba despre biserică este mai mult o unealtă folosită de suprastructura eclezială pentru culpabilizarea și osândirea unui grup de oameni, așa ziși ortodocși, pentru care aceeași suprastructură clericalistă nu a făcut mai nimic sau aproape nimic, în special în sensul combaterii prin biserică și prin alet căi a acestui flagel criminal care a lovit populația rumânească.

Însă poziția așa cum a fost susținută de Sofia Iuga nu se susține întru totul pentru că spre exemplu a existat o creștere de populație tânără în perioada de dinainte de 1989 dar care s-a transformat în multă forță de muncă în afara țării noastre, de unde concluzia că mai sunt mulți alți factori care contribuie la degringolada economică, financiară și politică în care se zbate "țărișoara noastră dragă". Iar acești factori se identifică prin metode științifice și spirituale adecvate, iar nu prin tirade culpabilizatoare ale unora care, ca judecători nedrepți, au senzația că pot să judece unde nu au semănat, că pot să culeagă de unde nu au investit și asta doar pe baza statutului lor de suprastructură clericalistă.

Citat:
LA sfarsit intrebi cand va aparea o formatiune politica noua, care sa se gandeasca la binele Tarii. Iti spun: a si aparut, dar nimeni nu o baga in seama, pentru ca lumea e prea mandra si nu doreste sa fie identificata cu aceasta formatiune politica, ai carei suporteri au fost numiti "alienati mintali" de CTP. E vorba de PP-DD.
E singurul partid cu un program amanuntit.
E singurul care se gandeste la binele tarii si la binele poporului.
Singurul care vrea sa cumpare inapoi obiectivele economice vandute pe nimic si sa creeze locuri de munca.
E singurul, care a dus o campanie electorala sustinuta.
Deocamdată PPDD este doar la început și nu trebuie în nici un caz să îl confundăm pe Dan Diaconescu, care a făcut și mult rău acestei țări prin intermediul televiziunii sale, cu gen. Mircea Chelaru. Nici nu a apărut bine și deja pretențiile sunt cu mult peste măsură. Așa zisul partid al poporului trebuie să o ia mai degrabă cu munca de jos, cu cooptarea unor oameni de spirit, credincioși dar și a oamenilor competenți, cu expertiză în cele mai variate domenii, să își facă datoria în noul parlament al țării și abia mai apoi vom vedea cât de mult se gândesc ei la binele țării.

Iar faptul că ar vrea să cumpere obiectivele economice vândute prin trădare înaltă de țară ar trebui să ridice întrebarea cu ce bani și în ce scop? Răul produs prin înstrăinarea resurselor naturale și a capitalurilor care mai erau competitive a produs un imens rău acestei țări care cu foarte mare greu va mai putea fi vreodată îndreptat. Deja lumea se mișcă spre alte tehnologii iar tehnologiile și afacerile pe care Rumânia le avea de dinainte de lovitura de stat din '89 ar fi trebuit să constituie niște baze economice, financiare și chiar de educație și competență a factorului uman care să permită trecerea la noi tehnologii mai avansate astfel încât economia (care mai era încă rumânească) să țină pe cât posibil mai mici decalajele față de dezvoltările tehnologice din Occident, Japonia sau altele. Astfel prin TRĂDAREA ÎNALTĂ la care a fost Rumânia supusă, practic țara mai are puține posibilități de a se dezvolta prin ea însăși, fiind de acum aservită din ce în ce mai deplin capitalurilor transnaționale exploatatoare. Toate sunt însă roadele unei politici care ne-a fost impusă din afara țării odată cu lovitura de stat din '89 și ale unei îndoctrinări demagogice satanice care ne-a tot insinuat că noi dezvoltarea în nici un caz nu o mai putem avea prin noi înșine prin "mormanul de fiare vechi", ci doar așteptată, eventual în poziție de milogi internaționali, de la "marii investitori" strategici sau mai puțin strategici, dar care neapărat trebuie să fie străini, în nici un caz eforul colectiv al poporului rumân.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29