Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.12.2012, 23:41:43
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de UNNOOM Vezi mesajul
Avem un presedinte care face ce vrea care nu mai este dorit.

Ponta este un plagiator dar pare mai maleabil.

Despre Crin Antonescu pot sa spun ca pare a fi un om hotarat dar nu cred ca il va ajuta o coalitie.
Parerea mea: Presedintele este singurul lucid, care cu adevarat se gandeste la aceasta Tara. Cine nu vede acest lucru, sa asculte mai atent mesajele acestuia.

Ponta e plagiator, deci hot si mincinos. Te cred ca e maleabil, dar nu asa cum crezi tu, ci danseaza cum i se canta. E prea patat, ca sa mai poata avea coloana vertebrala. Ca e ireverentios in fata Presedintelui, e un lucru f urat. Chiar va incanta asa obrarznicie? La ce ajuta? La nimic; doar strica imaginii Romaniei.

Iar Crin e hotarat... sa vietuiasca in umbra lui Ponta, si numai de Presedinte nu e bun. S-a vazut cand a fost Inerimar.

Romania e o tara greu de guvernat. Ne trebuie un Presedinte puternic si un PM puternic. Daca vrem binele Tarii. Daca nu, vom suporta ponoasele.
Reply With Quote
Vechi 09.12.2012, 23:47:16
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Parerea mea: Presedintele este singurul lucid, care cu adevarat se gandeste la aceasta Tara. Cine nu vede acest lucru, sa asculte mai atent mesajele acestuia.
O intrebare simpla: Ce a facut Basescu pentru Romania, in toata existenta sa, nu doar ca presedinte?

Citat:
Romania e o tara greu de guvernat. Ne trebuie un Presedinte puternic si un PM puternic.
Care e legatura presedintelui cu guvernarea, in afara faptului ca numeste primul ministru?
Care sunt prerogativele presedintelui care solicita o astfel de "putere" din partea omulu care ocupa aceasta pozitie?

Citat:
Daca vrem binele Tarii. Daca nu, vom suporta ponoasele.
Asta mi se pare cea mai tare chestie. Si ce propuneti? Ce ar trebui sa facem?
Vechi 10.12.2012, 00:05:30
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
O intrebare simpla: Ce a facut Basescu pentru Romania, in toata existenta sa, nu doar ca presedinte?
Basescu cedeaza suveranitatea Romaniei

http://www.youtube.com/watch?v=RuQarnnsHno

Asta a facut Basescu:a cedat suveranitatea Romaniei,nu mai tinem cont de interesul national ci trebuie sa creem statele unite ale europei ,acesta fiind planul masoneriei de mult

Last edited by antiecumenism; 10.12.2012 at 00:08:59.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 20:54:42
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
Basescu cedeaza suveranitatea Romaniei

http://www.youtube.com/watch?v=RuQarnnsHno

Asta a facut Basescu:a cedat suveranitatea Romaniei,nu mai tinem cont de interesul national ci trebuie sa creem statele unite ale europei ,acesta fiind planul masoneriei de mult

Ce suveranitate a Romaniei?
Romanii nu stiu sa fie suverani...sa fim seriosi...numai numarul de parlamentari la care s-a ajuns arata acest lucru...cu putin noroc data viitoare atingem mia...la care se adauga si cheltuielile aferente, masini, etc.
Imi pare rau sa spun dar "statele unite ale Europei" sau cum vrei sa spui au adus in Romania o legislatie care ne ajuta...si cine nu vrea sa vada sa nu vada...ce termina Romania este "resursa umana", coruptia, prostia, ignoranta (nu ma intereseaza...sa alega/faca altii)...Presedintele nu are mare putere sa faca ceva, ii trebuie echipa si echipei fairplay...noi nu stim ce e ala.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:09:38
Miha-anca
Guest

Implicit

Sunteti fericiti cu rezultatul alegerilor? Veti avea ceea ce asteptati?

Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati.
Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!?
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:14:12
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:

Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati.
Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!?
ce sa faci daca marea majoritate a romanilor NU stiu ca ura (fata de Base prin votul pe care l-au dat) duce la suferinta. Se vor convinge anul viitor.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 21:19:26
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
ce sa faci daca marea majoritate a romanilor NU stiu ca ura (fata de Base prin votul pe care l-au dat) duce la suferinta. Se vor convinge anul viitor.
DA, intr-adevar, acesta e raspunsul.
Ma intreb insa de ce uslasii nu sunt fericiti, desi au castigat alegerile?!? Nu am vazut un zambet pe chipurile lor, nu o manifestare de bucurie... Ce ascund ei? SAu, vor fi fericiti abia daca Ponta va fi numit PM.
Reply With Quote
Vechi 11.12.2012, 22:38:25
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Vad ca tu gandesti bine. Rusine celor care au votat cu USL! Adica... se vor convinge ei singuri! Vai de mama noastra ca natie, suntem un popor de incuiati. Mai ne si vindem tara (prin vot!) pentru un lighean si o punga de faina! Rusine tuturor care s-au lasat manipulati. Da, luati tot ce vi se da, dar ardeti-i la vot! Pacat ca pe unii nu ii duce capul nici macar atat!

EDIT: sunt curios ce miscare va face Basescu, daca il va numi premier pe Ponta sau nu.

Voi ce credeti?

Eu mai pronostichez ca daca USL va face (cu UDMR) majoritate de 66,6% si voi modifica constitutia, Basescu va demisiona. E prea orgolios ca sa accepte umilirea si bataia de joc a USL. Daca astia fac majoritate ne vom reintoarce in anii '90...
Reply With Quote
Vechi 12.12.2012, 17:35:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:

Pai asa au facut de 20+ de ani incoace - la asta s-a rezumat democratia: ii pedepsim pe astia care ne-au dat pana acum suturi in fund, alegand pe altii care sa nea suturi in fund.
Vechi 10.12.2012, 00:43:34
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul

Care e legatura presedintelui cu guvernarea, in afara faptului ca numeste primul ministru?
Care sunt prerogativele presedintelui care solicita o astfel de "putere" din partea omulu care ocupa aceasta pozitie?

Asta mi se pare cea mai tare chestie. Si ce propuneti? Ce ar trebui sa facem?
La intrebarile tale poti primi raspuns, punand mana pe Constitutie si cititnd acolo care este prerogativa Presedintelui.
Poti citi si despre UE, care ne-a ajutat sa devenim Stat de drept, prin organismele create, fara de care nu e posibila democratia. Noi am trait intr-o societate lipsita de democratie si fara libertate a cuvantului in Epoca de Aur. Fara a respecta Legile Tarii ne intoarcem de urgenta inapoi in timp.
Democratia presupune si respectul pentru om, ceea ce nu se prea vede in Romania de azi. Omul este considerat cantitate neglijabila; drept care patronii ii exploateaza cat pot, fara sa le plateasca munca la adevarata valoare. Iar Statul e cel mai mare exploatator, prin taxele tot mai multe pe care le practica, al caror efect este franarea economiei. Iar unele partide il cumpara pe roman cu 50 lei, in loc sa ii dea un salariu decent.

Ce e de facut trebuie sa afli singur. Incepe prin a te indrepta pe tine si Dumnezeu te va lumina.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dilema luciamanta Pocainta 7 09.04.2012 20:57:46
Dilema Azzuurra Generalitati 32 06.10.2011 14:10:28
dilema Mirela0110 Generalitati 26 07.06.2011 14:42:08
Dilema Adriana-Simona Biserica Romano-Catolica 11 24.01.2011 15:01:19
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova mihailt Generalitati 2 29.11.2010 17:44:29