![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ponta e plagiator, deci hot si mincinos. Te cred ca e maleabil, dar nu asa cum crezi tu, ci danseaza cum i se canta. E prea patat, ca sa mai poata avea coloana vertebrala. Ca e ireverentios in fata Presedintelui, e un lucru f urat. Chiar va incanta asa obrarznicie? La ce ajuta? La nimic; doar strica imaginii Romaniei. Iar Crin e hotarat... sa vietuiasca in umbra lui Ponta, si numai de Presedinte nu e bun. S-a vazut cand a fost Inerimar. Romania e o tara greu de guvernat. Ne trebuie un Presedinte puternic si un PM puternic. Daca vrem binele Tarii. Daca nu, vom suporta ponoasele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Care sunt prerogativele presedintelui care solicita o astfel de "putere" din partea omulu care ocupa aceasta pozitie? Asta mi se pare cea mai tare chestie. Si ce propuneti? Ce ar trebui sa facem?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=RuQarnnsHno Asta a facut Basescu:a cedat suveranitatea Romaniei,nu mai tinem cont de interesul national ci trebuie sa creem statele unite ale europei ,acesta fiind planul masoneriei de mult ![]() Last edited by antiecumenism; 10.12.2012 at 00:08:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Romanii nu stiu sa fie suverani...sa fim seriosi...numai numarul de parlamentari la care s-a ajuns arata acest lucru...cu putin noroc data viitoare atingem mia...la care se adauga si cheltuielile aferente, masini, etc. Imi pare rau sa spun dar "statele unite ale Europei" sau cum vrei sa spui au adus in Romania o legislatie care ne ajuta...si cine nu vrea sa vada sa nu vada...ce termina Romania este "resursa umana", coruptia, prostia, ignoranta (nu ma intereseaza...sa alega/faca altii)...Presedintele nu are mare putere sa faca ceva, ii trebuie echipa si echipei fairplay...noi nu stim ce e ala. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunteti fericiti cu rezultatul alegerilor? Veti avea ceea ce asteptati?
Il citez pe Ponta: "Asa suntem noi, plagiatorii, mai votati!", referindu-se la procentajul peste 60% cu care au fost votati. Practic romanii au vrut sa-l "pedepseasca" pe Basescu prin acest vot; ma intreb, daca nu s-au pedepsit pe ei insisi votand USL?!? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma intreb insa de ce uslasii nu sunt fericiti, desi au castigat alegerile?!? Nu am vazut un zambet pe chipurile lor, nu o manifestare de bucurie... Ce ascund ei? SAu, vor fi fericiti abia daca Ponta va fi numit PM. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
EDIT: sunt curios ce miscare va face Basescu, daca il va numi premier pe Ponta sau nu. Voi ce credeti? Eu mai pronostichez ca daca USL va face (cu UDMR) majoritate de 66,6% si voi modifica constitutia, Basescu va demisiona. E prea orgolios ca sa accepte umilirea si bataia de joc a USL. Daca astia fac majoritate ne vom reintoarce in anii '90... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti citi si despre UE, care ne-a ajutat sa devenim Stat de drept, prin organismele create, fara de care nu e posibila democratia. Noi am trait intr-o societate lipsita de democratie si fara libertate a cuvantului in Epoca de Aur. Fara a respecta Legile Tarii ne intoarcem de urgenta inapoi in timp. Democratia presupune si respectul pentru om, ceea ce nu se prea vede in Romania de azi. Omul este considerat cantitate neglijabila; drept care patronii ii exploateaza cat pot, fara sa le plateasca munca la adevarata valoare. Iar Statul e cel mai mare exploatator, prin taxele tot mai multe pe care le practica, al caror efect este franarea economiei. Iar unele partide il cumpara pe roman cu 50 lei, in loc sa ii dea un salariu decent. Ce e de facut trebuie sa afli singur. Incepe prin a te indrepta pe tine si Dumnezeu te va lumina. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|