![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Hai, nu fii invidios :)
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Vorba unei prietene: e cel mai frumos sfarsit al lumii! :)) Eu am petrecut ziua de 21 decembrie cu colegii,s-au cantat colinde,s-au papat portocale si bunataturi,ne-am facut cadouri si am impodobit bradul.
A,da si ne-am pus intentia ca anul ce vine sa fie unul roditor,mai ales dpdv spiritual,pentru fiecare dintre noi si pentru intreaga omenire! :)
|
||||
|
||||
![]()
Am făcut milostenia pentru folosul copiilor, nu al meu. Dacă nu aș fi spus asta tuturor colegilor, m-aș fi dus cu mult mai puține produse la spital.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, am stat cam toată ziua cu oameni de credință, după cum am și zis.
|
|||
|
|||
![]()
Nu ai priceput. Dar nu-i bai, noi să fim sănătoși.
|
|
||||
|
||||
![]()
offff...va trebui sa astpt pana in 21 decembrie 2112 sa vad ce se va intampla. Pe 21 dec.2012 NU s-a imtampnt NIMIC semnificativ
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
au fost 183 de sfarsituri ale lumii până acum. |
|
||||
|
||||
![]()
cele mai multe cred ca au fost la martorii lui Iehova
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce veti face voi cand vor veni acele vremuri de pribegie? | adelin | Despre Biserica Ortodoxa in general | 157 | 23.09.2010 16:12:48 |
Cum se face canonisirea ca sfant(a)? In ziua de azi se mai face? | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 09.01.2010 23:13:44 |
De ce 25 Decembrie? | Andie | Teologie si Stiinta | 23 | 19.01.2009 01:38:20 |
16 - 22 decembrie | laurschepsis | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 20.12.2008 04:59:41 |
|