...de tampenii, da se pare ca am gresit. Florin-Ionut, o intrebare de bun-simt: daca fazele cu haarpu' si alea-alea, sunt ultra secrete, cum de stie toata lumea? "ba, punem saua pe voi, dar facem totul in mare secret, voi faceti-va ca nu stiti".
Daca as reusi sa convertesc prostia umana in energie termica sau lucru mecanic, as da EU o lovitura de stat la scara planetara, si l-as pune pe Obama la sapat in gradina si pe Putin sa ma invete arte securistice.
DA, intalneste-te cu duhovnicul! Asta e singurul punct decent din toate astea. De fapt, intalnirea cu duhovnicul la vreme de post e evidenta pentru un credincios crestin.
Esti un om inteligent. Inginer, membru senior al acestui forum, crestin practicant, autor a multe postari incitante, chiar interesante, unele de mult bun-simt, multe altele fanteziste. Totusi...cum de crezi in asa ceva?! La nivelul asta?!
P. S. Spune-le Auroranilor si Nexonienilor, din partea mea, ca membrii forumului trebuie crutati, impreuna cu ai lor. De fapt, sunt convins ca ai pile mult mai inalte ca mine sus, dincolo de stele.