![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pamantul e rotund, l-am vazut chiar eu la eclipsa. Iar luna o vedem in fiecare seara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce ai văzut la eclipsă nu este neapărat umbra Pămîntului peste Lună. Poate fi interpunerea unui alt corp ceresc, negru, demumit "Antimoon" sau Antilună pe rămânește. Așa cum la eclipsele de Soare, un alt "Soare" negru îi blochează pentru un timp strălucirea. Discutăm despre posibilitatea de a fi așa, nu am dovezi că este cum spun.
|
||||
|
||||
![]()
Adică vorbim discuții, pentru că eclipsele (de lună, soare, whatever) sunt perfect determinabile ca timp, fără a exista nici un antimoron.
|
|||
|
|||
![]()
Nu raspund inlegatura cu efectele pe care le are o miscare de rotatie pentru ca nu m-am informat. In schimb pot spune ca placile tectonice sunt tot o creatie teoretica, nimeni n-a vazut o placa tectonica :). Din anumite fenimene intamplate s-a tras concluzia ca ar exisat niste placi tectonice, de accea sunt acele fenomene. De exemplu cutremure sunt si unde nu exista placi tectonice.
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta deoarece Antiluna și Soarele Negru se mișcă periodic deasupra Pămîntului. Simplu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unde spui că nu sînt plăci tectonice?
|
||||
|
||||
![]()
Florin, fără supărare, dar se pare că ai prea mult timp liber.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce încerc eu să fac aici este în primul rînd să arăt că în anul Domnului 2011 există suficient de mulți oameni cu carte care consideră frauduloasă ideea de Pămînt sferic (PS). Ei au preluat ideea susținută de milenii încoace că Pămîntul este plat (PP) și au dezvoltat o teorie destul de coerentă care încearcă să explice natura Cosmosului fără a fi nevoie ca Pămîntul să se învîrtă în jurul Soarelui. Nu știu dacă ei au dreptate sau savanții gLumii acesteia (ca să citez un adept al PP). În al doilea rînd, vreau să demonstrez că nu este imposibil din start modelul PP. Prima reacție a cititorilor cînd aud de astfel de oameni este cel puțin un zîmbet ironic, urmat de un comentariu de genul: ce înapoiați sînt unii! Ei bine, mai gîndiți-vă. Eu încă procesez informațiile fără să trag concluzii pripite. După cum se vede, s-a scris mult aici și se va mai scrie încă pînă la concluzia așteptată de majoritatea, anume: modelul PP este imposibil. Am răbdare pînă va apărea argumentul care să nu poată avea răspuns din partea scepticilor "zetetici".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
PS de Polul Nord magnetic si de cel geografic,ai auzit? Stii care e diferenta intre ele? Sau iar te faci ca ploua? Last edited by Raoul; 13.12.2011 at 21:24:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|