Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2009, 04:16:14
Anca-Miha
Guest

Implicit

Draga Mihaile, ne-am cam obisnuit cu tonul si cu scuzele, care inevitabil urmeaza unor afirmatii ... Nu-i nimic! Tu tot de-al nostru esti si noi tot te iubim!
Reply With Quote
Vechi 25.01.2009, 06:28:54
mirelat
Guest

Implicit

Eu il iubesc pe Mihail nu pentru ceea ce altii incearca sa ii puna in carca, ci pentru felul lui de a fi, sincer si in acelasi timp nepatimas.
Reply With Quote
Vechi 25.01.2009, 06:29:32
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Ma bucur ca ai adus vorba despre acest subiect,o sa deschid un topic nou in care o sa arat clar ca nu este cum spui tu,Doamne ajuta!
O idee excelenta. Chiar am vrut sa propun infintarea unui topic pe aceasta tema, pentru ca aici deja ne-am cam indepartat de subiectul initial. Un topic bine documentat ar fi benefic pentru toti. Doamne ajuta ! +
Vechi 27.01.2009, 19:55:50
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Chiar imi place de Teodor Paleologu, este un om echilibrat: http://www.evz.ro/articole/detalii-a...uria-mielului/
Reply With Quote
Vechi 27.01.2009, 20:26:34
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit “Să te ferească Dumnezeu de furia mielului”

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Chiar imi place de Teodor Paleologu, este un om echilibrat: http://www.evz.ro/articole/detalii-a...uria-mielului/
[SIZE="2"]multumesc pt link noesisaa!

M-a facut sa zambesc Theodor asta, cu "formula" biblica...
"Contracarând reproșul că este o fire blajină și lipsită de experiență administativă pentru această funcție, ministrul spune că va aplica formula biblică: “Să te ferească Dumnezeu de furia mielului”!

Of-Of! Un tanar crescut si educat in puf ...vorbeste de furia mielului biblic!
Draga Theodor, mai intai sa ai parte de Crucea si de Biruinta Mielului, ca apoi sa ai pretentii ca ai putea detine si furia Mielului!
Pana una alta fii tu insuti, blajin, bland si nu te mania nicicum, caci cu mania dracului te manii ...
Si din scaunul in care ai fost deja "uns" ministru al cultuturii, lasa urbanistica pt alta data si treci mai intai la educatia morala-crestina a romanilor, ca aici e marele bai. Lasa caramizile lui faraon si zideste la sufletele semenilor, ca tare ne-am mai strambat.. . [/SIZE]
Reply With Quote
Vechi 27.01.2009, 20:40:40
C.tin C.tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Implicit Echilibrul... ???

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Eu nu prea inteleg....Nevasta traieste in Franta, Theodor si baiatul in Romania, in ce echilibru s-o mai afla "familia" asta?
Reply With Quote
Vechi 27.01.2009, 22:10:25
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

C.tin, hai incearca sa nu mai fii uracios. :)
Reply With Quote
Vechi 08.11.2012, 21:52:36
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Dan Puric are datele unui candidat cu reale sanse de castig in cursa electorala pentru Cotroceni. Cine il cunoaste poate realiza foarte usor aceasta. Pentru Romania, Dan Puric, cel care si-a propus de mai multi ani "sa faca curat la intrarea in biserica" si o face cu atata pricepere, ar fi o sansa extraordinara pentru readucerea neamului romanesc pe drumul cel bun.

Timpul pe care il are la dispozitie pentru pregatirea unei campanii solide este cam scurt, resurse financiare nu prea vad de unde, dar atunci cand pleci cu Dumnezeu inainte orice este posibil. Momentul este mai mult decat oportun, este perfect.

Mi se pare o idee exceptionala si o sustin cu toata convingerea.

Citit-i cartea, intrati pe site-ul sau www.danpuric.ro si urmariti-i inregistrarile audio si video si o sa cunoasteti in sfarsit un posibil candidat cu un verb puternic, cu un deosebit simt al umorului si cu un discurs permanent relationat cu Dumnezeu si cu neamul romanesc.

Este cunoscut, apreciat si iubit de majoritatea celor din spatiul ortodox roman.

Categoric are forta si capacitatile necesare pentru o astfel de incercare. Problema e? L-a intrebat cineva? Cand a aparut aceasta propunere?
dar el vrea asta?
Reply With Quote
Vechi 09.11.2012, 13:12:10
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Implicit

eu mi-am schimbat parerea despre Puric cand am vazut ce declara pt revista yoga magazin,cred ca e o revista care apartine sectei satanice MISA,de altfel Puric a "colaborat" cu trupa de teatru a celor de la MISA:

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

http://carteromaneasca.wordpress.com...-yoga-magazin/

zice Puric :"
intotdeauna m-am inteles admirabil cu budisti, cu brahmani, cu mozaici, cu tot ce vrei." "
un crestin autentic respecta religia celorlalti si, culmea, fuzioneaza cu ceilalti pe niste canale formidabile. In sensul acesta dialoghez si cu alte credinte. Si eu ma regasesc. Cu tibetanul, cu cel care practica meditatia zen…"
Adica pana la venirea lui Iisus Cristos au fost minti luminate[adica paganii,guru...], au fost spirite inalte, nu poti sa le negi."Apropo de Osho, el zice ceva extraordinar, importanta nu este superioritatea sau inferioritatea barbatului, ci unicitatea lor. Este un lucru pe care el, ca indian, l-a sesizat. De-asta mi se pare, in calitatea mea de crestin, ca este firesc sa recuperezi orice gandire benefica in suportul umanitatii. Acesta este crestinul ortodox adevarat."

-
Intr-un interviu Osho zice ca Dumnezeu este mort - pe acest Osho il apreciaza Dan Puric,pe acest Osho care practica tantra cu zeci de femei...Bhagwan Shree Rajneesh, Bhagwan însemnând în indiană “stăpânul vaginului”.-

-Au mîntuire necreștinii și ereticii? Răspunsul Sf. Ignatie Briancianinov către o umanistă “tolerantă”

http://carteromaneasca.wordpress.com...sta-toleranta/

"Biserica a recunoscut intotdeauna ca exista un singur mijloc de mantuire: Rascumparatorul! Ea a recunoscut ca cele mai mari virtuti ale firii cazute pogoara in iad. Daca dreptii adevaratei Biserici si facatorii de minuni care credeau in Rascumparatorul ce urma sa vina pogorau in iad, cum va inchipuiti ca paganii si mahomedanii care nu au cunoscut si nu au crezut in Rascumparator vor capata mantuirea numai pentru ca ei vi se par dumneavoastra draguti si buni, cand mantuirea nu se obtine decat printr-un singur, va repet, un singur mijloc si acesta este credinta in Rascumparator!" [IISUS HRISTOS]

Last edited by antiecumenism; 09.11.2012 at 13:15:42.
Reply With Quote
Vechi 09.11.2012, 13:20:43
myself00 myself00 is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2012
Locație: Câmpulung muscel
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru myself00
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
eu mi-am schimbat parerea despre Puric cand am vazut ce declara pt revista yoga magazin,cred ca e o revista care apartine sectei satanice MISA,de altfel Puric a "colaborat" cu trupa de teatru a celor de la MISA:

Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin

http://carteromaneasca.wordpress.com...-yoga-magazin/

zice Puric :"
intotdeauna m-am inteles admirabil cu budisti, cu brahmani, cu mozaici, cu tot ce vrei." "
un crestin autentic respecta religia celorlalti si, culmea, fuzioneaza cu ceilalti pe niste canale formidabile. In sensul acesta dialoghez si cu alte credinte. Si eu ma regasesc. Cu tibetanul, cu cel care practica meditatia zen…"
Adica pana la venirea lui Iisus Cristos au fost minti luminate[adica paganii,guru...], au fost spirite inalte, nu poti sa le negi."Apropo de Osho, el zice ceva extraordinar, importanta nu este superioritatea sau inferioritatea barbatului, ci unicitatea lor. Este un lucru pe care el, ca indian, l-a sesizat. De-asta mi se pare, in calitatea mea de crestin, ca este firesc sa recuperezi orice gandire benefica in suportul umanitatii. Acesta este crestinul ortodox adevarat."

-
Intr-un interviu Osho zice ca Dumnezeu este mort - pe acest Osho il apreciaza Dan Puric,pe acest Osho care practica tantra cu zeci de femei...Bhagwan Shree Rajneesh, Bhagwan însemnând în indiană “stăpânul vaginului”.-

-Au mîntuire necreștinii și ereticii? Răspunsul Sf. Ignatie Briancianinov către o umanistă “tolerantă”

http://carteromaneasca.wordpress.com...sta-toleranta/

"Biserica a recunoscut intotdeauna ca exista un singur mijloc de mantuire: Rascumparatorul! Ea a recunoscut ca cele mai mari virtuti ale firii cazute pogoara in iad. Daca dreptii adevaratei Biserici si facatorii de minuni care credeau in Rascumparatorul ce urma sa vina pogorau in iad, cum va inchipuiti ca paganii si mahomedanii care nu au cunoscut si nu au crezut in Rascumparator vor capata mantuirea numai pentru ca ei vi se par dumneavoastra draguti si buni, cand mantuirea nu se obtine decat printr-un singur, va repet, un singur mijloc si acesta este credinta in Rascumparator!" [IISUS HRISTOS]

Aveți tot respectul meu.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dan Puric Agkelos Generalitati 37 08.02.2014 01:01:54
Presedintele CJ Arges, retinut Melissa Generalitati 2 26.01.2011 21:46:15
Presedintele UE eulaura Generalitati 18 23.11.2009 12:35:05
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! mihailt Generalitati 1 30.05.2009 02:24:19
Dan Puric peps Generalitati 0 01.03.2009 22:44:57