![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Mihaile, ne-am cam obisnuit cu tonul si cu scuzele, care inevitabil urmeaza unor afirmatii ... Nu-i nimic! Tu tot de-al nostru esti si noi tot te iubim!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O idee excelenta. Chiar am vrut sa propun infintarea unui topic pe aceasta tema, pentru ca aici deja ne-am cam indepartat de subiectul initial. Un topic bine documentat ar fi benefic pentru toti. Doamne ajuta ! +
|
||||
|
||||
![]()
Chiar imi place de Teodor Paleologu, este un om echilibrat: http://www.evz.ro/articole/detalii-a...uria-mielului/
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-a facut sa zambesc Theodor asta, cu "formula" biblica... "Contracarând reproșul că este o fire blajină și lipsită de experiență administativă pentru această funcție, ministrul spune că va aplica formula biblică: “Să te ferească Dumnezeu de furia mielului” ![]() Of-Of! Un tanar crescut si educat in puf ...vorbeste de furia mielului biblic! Draga Theodor, mai intai sa ai parte de Crucea si de Biruinta Mielului, ca apoi sa ai pretentii ca ai putea detine si furia Mielului! Pana una alta fii tu insuti, blajin, bland si nu te mania nicicum, caci cu mania dracului te manii ... Si din scaunul in care ai fost deja "uns" ministru al cultuturii, lasa urbanistica pt alta data si treci mai intai la educatia morala-crestina a romanilor, ca aici e marele bai. Lasa caramizile lui faraon si zideste la sufletele semenilor, ca tare ne-am mai strambat.. . [/SIZE] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
C.tin, hai incearca sa nu mai fii uracios. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
eu mi-am schimbat parerea despre Puric cand am vazut ce declara pt revista yoga magazin,cred ca e o revista care apartine sectei satanice MISA,de altfel Puric a "colaborat" cu trupa de teatru a celor de la MISA:
Analiza interviului dat de Dan Puric revistei Yoga Magazin http://carteromaneasca.wordpress.com...-yoga-magazin/ zice Puric :" intotdeauna m-am inteles admirabil cu budisti, cu brahmani, cu mozaici, cu tot ce vrei." " un crestin autentic respecta religia celorlalti si, culmea, fuzioneaza cu ceilalti pe niste canale formidabile. In sensul acesta dialoghez si cu alte credinte. Si eu ma regasesc. Cu tibetanul, cu cel care practica meditatia zen…" Adica pana la venirea lui Iisus Cristos au fost minti luminate[adica paganii,guru...], au fost spirite inalte, nu poti sa le negi."Apropo de Osho, el zice ceva extraordinar, importanta nu este superioritatea sau inferioritatea barbatului, ci unicitatea lor. Este un lucru pe care el, ca indian, l-a sesizat. De-asta mi se pare, in calitatea mea de crestin, ca este firesc sa recuperezi orice gandire benefica in suportul umanitatii. Acesta este crestinul ortodox adevarat." -Intr-un interviu Osho zice ca Dumnezeu este mort - pe acest Osho il apreciaza Dan Puric,pe acest Osho care practica tantra cu zeci de femei...Bhagwan Shree Rajneesh, Bhagwan însemnând în indiană “stăpânul vaginului”.- -Au mîntuire necreștinii și ereticii? Răspunsul Sf. Ignatie Briancianinov către o umanistă “tolerantă” http://carteromaneasca.wordpress.com...sta-toleranta/ "Biserica a recunoscut intotdeauna ca exista un singur mijloc de mantuire: Rascumparatorul! Ea a recunoscut ca cele mai mari virtuti ale firii cazute pogoara in iad. Daca dreptii adevaratei Biserici si facatorii de minuni care credeau in Rascumparatorul ce urma sa vina pogorau in iad, cum va inchipuiti ca paganii si mahomedanii care nu au cunoscut si nu au crezut in Rascumparator vor capata mantuirea numai pentru ca ei vi se par dumneavoastra draguti si buni, cand mantuirea nu se obtine decat printr-un singur, va repet, un singur mijloc si acesta este credinta in Rascumparator!" [IISUS HRISTOS] Last edited by antiecumenism; 09.11.2012 at 13:15:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aveți tot respectul meu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric | Agkelos | Generalitati | 37 | 08.02.2014 01:01:54 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 21:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 12:35:05 |
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! | mihailt | Generalitati | 1 | 30.05.2009 02:24:19 |
Dan Puric | peps | Generalitati | 0 | 01.03.2009 22:44:57 |
|